- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
U mnie w szpitalu tez maluszka przy mammie sie myje.na sali jest taka wanienka i tez mama musi przygotowac,rozebrac dzieciaczka,a poźniej go ubrac.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Mojemu bym teraz perfum kupiła, bo mu się kończy. Bokserki jakieś fajne czy ciuchy- to się zawsze chłopom przyda Aaaa, mój co roku na święta dostaje ode mnie dodatkowo kalendarz książkowy z logiem jego firmy. To musi być
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
Dorcia o perfumach tez myslalam:-) tylko ze ma 2 flakony i to ponad polowe w kazdym.chyba przy tym dresie zostane.moj tez po pracy w dres wskakuje,ale juz taki wysluzony ma,ze przydalby mu sie nowy:-) dziekuje Ci bardzo za pomoc.
A kalendarz fajny pomysl,naprawdę.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie po porodzie Alanka czyścili na żywca :/ Takim czymś długim i metalowym. Ból nie z tej ziemi.
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
A u Was co bylo przyczyna porodu?jak nie chcesz to nie pisz. Alanek w 30 tyg to juz byl spory i w sumie mial szanse na przezycie.mi od razu mowili,ze nawet nie mam co myslec,ze beda go ratowac.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alan mial 1070 g. U nas byla pepowina przyczyną. Nie czułam 2 dni ruchów, pojechalam do szpitala i wiadomo. Wywolywali mi długo porod bo aż tydzień.
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
Remileos a Alaneka dlaczego niechcieli ratowac przeciez od 26 o ile sie nie myle to ju dzieciaczki ratuja.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie ratowali bo już sie nie dalo. Alan udusil sie w brzuchu pepowina.
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Remiś - bardzo ciężka sprawa z tym AZS, trzymam mocno kciuki, żeby Leosia ominęło, a Remikowi, żeby jednak przeszło. Można z tego wyrosnąć?
Pysiaczek - u nas lekarz na usg stwierdził, ze brzuszek za mały i kazał za 3 tygodnie przyjść do kontroli. Po 3 tygodniach inny lekarz stwierdził, ze proporcjonalna, ale za mała i mam iść do szpitala na badania. U nas jest poradnia przy szpitalu, więc tam mnie zbadali, nie kładli mnie od razu. I okazało się, że Hania owszem - malutka - ale zupełnie w normie i zdrowa. Po pierwszym badaniu jeszcze się martwiłam, ale po tym drugim, co mi kazał iść do szpitala to już bardzo. Szczególnie, ze wyrzucałam sobie, że może za mało leżałam, niepotrzebnie do pracy chodziłam, albo że coś źle jadłam. Okropne to było, takie wyrzuty sumienia. Dobrze, że szłam do szpitala na drugi dzień, bo nie męczyły mnie długo. Teraz mam po kolejnych 3 tygodniach iść znowu do poradni przy szpitalu na kontrolę, ale mam być spokojna. No i jak mówiłam - mam pić minimum 2 litry wody mineralnej dziennie, a inne płyny dodatkowo (a nie w sumie 2 litry). No i teraz ciągle tylko piję i pije, co spojrzę na stół to sobie dolewam wody. Znowu muszę, bo miałam 2 godziny drzemki, czyli trzeba 2 szklanki, bo ominęłam Pysiaczek - wiem, że to się łatwo tak mówi - ale staraj się zachować spokój i dużo leż na lewym boku (bo to najlepiej dotlenia dziecko) i dużo pij. A my tu trzymamy kciuki i czekamy na wieści.
Monia - to ja też trzymam kciuki, żeby Cię na Mikołaja puścili, taki fajny prezent dla Was wszystkich by był Co do odwiedzin - sama znasz Julcię najlepiej i najlepiej zdecydujesz.
W ogóle tak się rozpisałyście, że zanim wszystko przeczytałam, to już tych postów z początku nie pamiętam. Literki to fajny pomysł, niektóre są bardzo ładne. Ja nie ozdabiam w ogóle kącika Hani, bo niedługo będziemy się wyprowadzać. Tzn. nie wiem dokładnie, kiedy, bo ani jedna cegła na naszym domu nie stoi jeszcze, ale mam nadzieję, że jakoś jesienią. To na te kilka miesięcy nie będę gościowi ścian dziurawić. Chcę za to uszyć zabawki czarno-białe, bo ponoć takie kolory dziecko widzi na początku.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
Byla u mnie julka miala troszke szklane oczka ale dzielna byla niesamowicie troche zawstydzona ale poopoqiadala troszke co u niej.sama czulam ze oczy mi sie mokre robia...chyba dopiero widze jak za nia tesknie.juz bym chciala byc w domu najlepiej z dwojka zeby juz nie wracac do szpitala ale jeszcze jedna rozlake przezyjemy: )
- Zanka1989
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Na szczęście jestem pod rewelacyjną opieką i zarówno moja gin jak i pani ordynator zapewniły mnie, że zrobią wszystko abym dotrwała do terminu.
Byłyście tak aktywne, że mam zaległe 20 stron na forum ale obiecuję, że nadrobię braki