BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 3 tygodni temu #797259 przez lenartowicz

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
paznokcie na nogach faktycznie ciężej ale też daje radę. Chociaż tyle, ze lakier tam się dość dlugo trzyma, nie to co na rękach :)

Monia co u Ciebie ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu #797267 przez kociaczek1610
hej mamuski :) ale mam dzis dobry humorek :D odkupilam dzis kombinezonik za 20zl :)wstawie foto jak sie uda :) ) i jeszcze dziewczyna mowila ze jej kolezanka ma do oddania ciuszki na pol roczku a jak nikogo nie znajdzie to chce je wrzucic na pck wiec mysle ze skorzystam :D co do tematu naszych kochanych M :) oni sie z niczego nie ciesza hehe jedynie jak dla siebie kupia jakas ''pierdole'' hihi no ale tez tak mysle ze moj M nie chce sie cieszyc za szybko ;/ jak bylam w pierwszej ciazy to sie cieszyl myslelismy nad imionami i wogole no ale sie okazalo ze za szybko sie cieszylismy ;/ i wyladowalam w szpitalu wyskrobali mnie i tak pozostal bol w serduszku... wiem ze tez to przezyl na swoj sposob (nie chcial tego pokazac ) ale jak przywiozl mnie ze szpitala to plakalismy we dwoje ;( ... no i mysle ze to moze dlatego tez taki jest ;/ mam nadzieje ze jak urodze wszystko sie zmieni :)

a co do bikini to masakra heheh wyginam sie w kazda str a ciezko ciezko :) malusie lusterko i jechana hihi :D

pozdrawiam was kochane :)

11 lata 3 tygodni temu #797272 przez kociaczek1610
jak zwykle problem ze wstawieniem foty eh ;/
Załączniki:

11 lata 3 tygodni temu #797290 przez kasiek21
sliczny kombinezon... i jak taniutko :)

okolice bikini... ahh ziewczyny nic mi nie mowcie... ja juz tydzien przed zaczynam :D:D zeby na dzien wizyty jakos wygladac... :D codziennie po troszeczku na czuja a w ostatni dzien to z lusterkiem :D:D no coz... do porodu to chyba polozna bedzie musiala mnie ostrzyc bo ja nie dam rady...

paznokci na szczescie nie maluje... bo juz samo obcinanie sprawia mi mega trudnosc... ja to dobrze ze juz nie wiele zostalo...

jej moj kochany braciszek naprawil mi wreszcie laptopa... i FIFI RIFI :D a wiec koncza sie me meki z telefonem :D

11 lata 3 tygodni temu #797342 przez kociaczek1610
dziewczyny a co sie dzieje z nasza Mirka? ma ktoras z was jakis kontakt z nia?

11 lata 3 tygodni temu #797391 przez anitkade
Kociaczek, kombinezon jest prześliczny. Bardzo mi się podoba. Fajnie, że jeszcze wpadnie Ci trochę ciuszków.
Rzeczywiście Mirki dawno nie było :(

11 lata 3 tygodni temu #797415 przez DoMI*
hehe temat ścinania trujkonta berbudzkiego :) jest smieszny :D
ale ja jade na wyczucie pozniej ogladam w lusterku efekt ale kazdy juz rozumie ze ciezko sie tam pozbyc haszczy... ale nogi mi ciezko sie tez goli jeszcze jak mały sie wypina strasznie w strone zoładka :D

kociaczek super kombinezonik

ja rozmawiałam z moim i mowie ze niemamy wanieki ,szafki,ciuszkow popranych bo sa u moich rodzicow przez przeprwadzke a on ja to zrobie...popiore ale nie bede prasował.wszystkim sie zajmie (czasem w to watpie bo ma tyle na głowie) ale kto wie pewno bedzie dumny ze sam zrobił :D
no ciekawe co u Mirki.nikt nie ma do niej telefonu?

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 3 tygodni temu #797430 przez Dominiczka
Domi Przypomniałam sobie, że na Kamińskiego jest Zespół Szkół Elektrycznych i tam mają internat a to jest zaledwie 4 przystanki MPK do Prokocimia, może tam się uda coś załatwić. Jest też hotel Artur, ale to w stronę Wieliczki i wydaję mi się, że tam mogą być niskie ceny. Próbowałaś pytać się znajomych na facebooku? Dodać jakiś post czy coś? Na pewno masz jakiś znajomych w Krakowie lub okolicach..

11 lata 3 tygodni temu #797437 przez lenartowicz
Kociaczek świetny ten kombinezon i za te pieniądze- super okazja :)
Zanka też poszla na wizytę kilka dni temu i cisza od tej pory. Oby wszystko było dobrze

11 lata 3 tygodni temu #797439 przez kociaczek1610
hmm nawet jak by byla w szpitalu to by tez napisala no chyba ze urodzila... (odpukac) mialam z nia kontakt na fb a teraz cisza...

11 lata 3 tygodni temu #797447 przez pysiaczek19918
Hej dziewczyny u mnie nawet ok. Mala jakiegos lenia ma bo mniej kopie. Jutro usg boje sie jak dibli co z tymi wodami sie okaze. Zgaga tez mi dokucza najbardziej wieczorem. A z rzeczami dla malej to jestem w czarnej d... Zakupy zapowiadaja sie na polowe grudnia mam nadzieje ze zdaze. Oby Zuzka posiedziala do tego stycznia. Boje sie zeby to niebylo w grudniu. Szkoda by mi tez bylo ze najmlodsza by byla w szkole. No ale zdrowko Zuzi najwazniejsze.

11 lata 3 tygodni temu #797458 przez MoNiaaa
Pisalam przedtem ale wszystko mi wcielo...nie umiem tak z telefonu.
Ja gole sie na czuja ale pozacinana jestem jak w zezni.paznokcie na stojaco z noga na wannie malowalam hehe. W tym szpitalu to ja ciagle spie! Boje sie ze mi szybko waga skoczy tak bez ruchu jem tylko to szpitalne ale nie ma gdzie tego spalic jeszcze teraz na obchodzie lekarz sie pyta czy blizniaki...zalamka!!
Ten kombinezonik jest boski!!!! I za taka cene super:)

http

]

11 lata 3 tygodni temu #797561 przez niteczka
Czesc mamuski! Jestem dzisiaj taka zmeczona, ze masakra. Spac nie moge w nocy. Wczoraj poszlam po dwunastej w nocy spac , a o 5 pobudka do pracy. W pracy tez sie meczylam pomimo tego, ze siedzialam i pakowalam tasmy miernicze do woreczkow. Powiem wam, ze ja nie mam takiego problemu, zeby obciac paznokcie czy sie ogolic. Nawet sprawnie mi to idzie i buty sobie nawet sama wiaze. A co do facetow to wiadomo, ze zaden zwiazek nie jest idealny. My narzekamy wiec oni tez musza. Grunt to zeby sie kochac i szanowac. Moj mezczyzna tez czasami jest nieznosny, ale rozumiem go bo od ponad 5 lat pracuje na nocki, niewysypia sie bo probuje mi we wszystkim pomoc. Obiady gotuje, sprzata i stara sie, zeby niczego mi nie brakowalo. jest kochany.

11 lata 3 tygodni temu #797593 przez kasiek21
niteczka
zazdroszcze tego sprawnego golenia sie i obcinania pazurkow :D u mnie tak latwo nie ma :D nie dosc ze cyc wielki to i brzucho...a z butami tez nie mam problemu :P bo nie wiaze butow hehe :D

siostra przywiozla dzis wozeczek dla mojego synka i jeszcze pare inych drobiazgow miedzy inymi;
- 2 kocki
- rekawiczusie :D troszke duze ale sa :P
- wozek razem z nosidlem
- taki pojemniczek do odmierzania mleka; dokladnie taki
bawibobas.pl/karmienie-niemowlat/10435-pojemnik-.html z tym ze my mamy na 4 porcjie :)

no i dzis tyle. bo sam wozek zajal tyle miejsca w aucie...
ale w niedziele przyjedzie
- wanienka
- walizka do szpitala
- krzeselko do karmienia
- mata edukacyjna
- i skoczek (ale to to jeszcze kupa czasu)
kocham ja po prostu :D:D

a wlasnie kobietki... z jakiej firmy bedziecie uzywac kremu na kazda pogode dla takiego malucha ?? ja chcialam ziaje ale ziaja ma dopiero od 3 miesiaca taki na mroz... a wiadome ze az tyle w domu siedziec nie bedziemy...

11 lata 3 tygodni temu #797608 przez mokka
kasiek, krem ja kupiłam z hippa. Pozazdrościć siostry :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Fasolek [*] 10tc (2016)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka