- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- ulcia78blondi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulcia78blondi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Anitulka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 4
A jesli chodzi o ktg, to u mnie nie odlacza dopoki nie zaznaczy sie kilku ruchow, a jak malenstwo spi, to tak jak ulcia pisze, kaza sie poprzekrecac, ruszaja brzuchem, itp
A ja mam chyba dopiero pierwsze skurcze przepowiadajace (chyba jako ostatnia bo wiele z was o tym pisało), bol jak na okres, mniej wiecej co 10min po 25-30 sekund. I jestem glodna ale strasznie nie chce mi sie wstac
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Dziewczyny ja wczoraj miałam lekarza i tak nie robił i usg ani nie zapisał na kolejną wizytę bo podczas badania główka małego jest bardzo nisko i dokładnie czułam ją jak badał...
Życzył mi powodzenia bo na jego oko kwestia dni kiedy urodzę(jeśli do czwartku nie urodze mam dzwonić i się umówić po l4 bo mam do piątku). Po badaniu tak mnie zaczeło skręcac własnie w miejscu gdzie mały ma główkę, że nie mogłam ani usiąść na dupie za przeproszeniem, a chodziłam zgieta w pól.Przeszło po kilku godzinach,a już myślałam, że sie zaczyna. Teraz tą główkę czuję jak chodzę, uciska mnie.
- Zanka1989
- Wylogowany
- budujemy zdania
U mnie było wczoraj dziesiątki telefonów czy już urodziłam ale nic mnie nie kłuje, żadnych bóli...nic
Mi za każdym razem jak robili KTG to nie mogli z podziwu wyjść, że dziecko może być tak ruchliwe Lenka chyba wyczuwa te badania, bo za każdym razem kopie wprost w tą głowicę od KTG
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Bella - trzymaj się dzielnie i dawaj nam znać, co i jak.
Ja też nie mam bóli w ogóle jak dotąd. Tj. boli mnie spojenie łonowe od kilku dni i bardzo boli mnie dół brzucha (właściwie to już wzgórek łonowy) nieraz jak chodzę, a nieraz jak się przewracam z boku na bok.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- krecia88
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wogole mam wrazenie ze czegos nie mam zapakowanego. Normalnie jakas schiza mi sie wlaczyla ze torba i mala walizka to za duzo "paczek" . W sumie do walizki wlozylam pampersy, chusteczki nawilzane, 2 paczki podkladow bella dla siebie i rozek. Najwiecej miejsca zajal mi szlafrok. Myslicie ze lepiej zapakowac walizke z rzeczami dla malej a torbe z rzeczami dla siebie czy to nie rzutuje? . Ile pakunkow bralyscie do szpitala?
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- Dominiczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ogolnie przez ciaze nie chodzilam czesto do kibelka, max w jedna noc bylam 3 razy, tak to wstawalam zazwyczaj raz.
Nie wiem czy to wynika z mojego lenistwa, czy mam sie martwic jakos...
Wiecie cos na ten temat?
- Zanka1989
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Dominiczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- krecia88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Anitulka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 4
Od 6:40 ciagle mam te skurcze co okolo 10min., po kapieli byl spokoj pol godziny, a pozniej znowu co 10min ale strasznie promeniuje do kregoslupa... Cos zaczynam powoli wątpić, ze to tylko surcze przepowiadajace... Czy moze ktoras z was tez tak miala i przeszlo? Bo nie wiem czy lozeczko ubierac
- Dominiczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny, sprawa cisnienia tetniczego krwi.. przez cala ciaze mialam idealne 120/80 a od tygodnia mam 150/90.. nie wiem czemu mi sie tak zmienilo.. u was jak wyglada sprawa cisnienia?
- motylek19
- Wylogowany
- rozmowna
Ja do toalety chodzę bardzo często. Dzisiaj w nocy co równa godzine.. Ale też za każdym razem pije szklankę wody bo tak mnie suszy w nocy.