- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
z tymi godzinami od odejscia wod chodzilo mi ze jesli w tym czasie sie nie urodzi to jest juz koneiczcna cesarka bo dluzszy czas bez wod jest niebezpieczny dla dziecka.
mi wody sie saczyly po troche i to jest najgorsze bo jakby chluslo to nie ma watpliwosci ze to wody a ja do konca nie bylam pewna czy to napewno wody czy moze nietrzymanie moczu...ale zaczely mi odchodzic ok 18 a dopiero o 21 bylam w szpitalu.jesczze sie wykapalam i ogolilam zeby polozna nie musiala dodatkowo tam majstrowac
kociaczek ja mialam tez straszny problem z oproznianiem...ale ja to od zawsze mam chyba taki problem a w ciazy sie nasililo ;/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kociaczek1610
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 08.02.2013 [*] Aniołek
kurka jak mam zaczac rodzic to najlepiej zeby sie zaczelo po 16 wtedy maz juz w domciu jest... dzieki za odpowiedzi buziaczki
- kociaczek1610
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 08.02.2013 [*] Aniołek
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a dziwne ze nie robia lewatywy myslalam zekazdy spzital to stosuje.ja nie zdazylam juz miec ale na szczescie obylo sie bez niespodzianek.ale w sumie w domu sie oproznilam pewnie organizm sam czul ze cos jest na rzeczy
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- kociaczek1610
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 08.02.2013 [*] Aniołek
kociaczek a twoj maz daleko pracuje?jakby sie zaczelo cos dziac ile mu zejdzie na powrocie do domku?mysle ze nie masz sie co martwic az tak szybko sie nie rodzi wiec myse ze maz spokojnie zwolni sie z pracy i was odwiezie do spzitala
a dziwne ze nie robia lewatywy myslalam zekazdy spzital to stosuje.ja nie zdazylam juz miec ale na szczescie obylo sie bez niespodzianek.ale w sumie w domu sie oproznilam pewnie organizm sam czul ze cos jest na rzeczy
jak sie pospieszy to w ciagu 20-30 min jest w domu a do szpitala tez nie mam daleko bo jakies 5-6 km. wiec mam nadzieje ze spokojnie zdazymy najgorszy jest pierwszy km od domu bo jest polna droga i same dziury wiec wolno trzeba jechac... zawsze cosik...
- Mag
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
pipinka ja na samym początku strasznie bałam się porodu, a teraz kiedy termin coraz bliżej to wogole jakoś sie tym nie przejmuje, jakoś wydaje mi si to nierealne ze dziecko wyjdzie ze mnie , ale cos czuje ze jak przyjdą prawdziwe skurcze wtedy będzie panika
dobrze ze piszecie o tych wodach bo tez się zastanawiam czy zdążę pod prysznic w razie czego. ale jak czyste to chyba mogę jeszcze na szybko sie ogarnąć
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Anitka Kochana Ty się wczoraj stresowalas waga a ja dzis. W 32 tc gin powiedział mi ze dziecko będzie duze- miala 2200 g a dzis wyszlo na usg tylko 2600 g a do tego zaczeli przezywac ze mam maly brzuch.
No oszaleje.
- motylek19
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
DORCIA może to błąd maszyny. Nerwy teraz nic nie pomogą. A ze brzuch mały.. To każdego indywidualna sprawa. Wcale się.nie przejmuj :* wszystko będzie dobrze.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co z twoja cc?jutro masz termin wyznaczony??
my po wizycie poloznej.Zuzia dalej jest zolta na jek oko za bardzo.mam poczekac jeszcze tydzien jak przyjdzie na kolejna wizyte jak nie bedzie poprawy bedziemy musaly isc do lekarza i pewnie badania obysmy tylko do szpitala nie musialy wrocic!!!!!!!!!!!!!
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
Dorcia zgadzam się z dziewczynami pewnie to błąd w obliczeniach i nie masz się czym martwić, a, że brzuch mały to widziałam małe brzuchy co rodziły duże dzieci i wielkie brzuchy co rodziły maleństwa.Wszystko będzie dobrze
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- kociaczek1610
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 08.02.2013 [*] Aniołek