- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Kasiek, taty nie widziałam, a wydawało mi się, ze do Ciebie podobny, przepraszam

Krecia, na pewno wszystko będzie dobrze z dzidzią.
Mój Dawid to chyba jednak kolki ma, bo "suszylam" mu brzuszek suszarka i w momencie koniec krzyku. Dziewczyny macie jeszcze jakieś sposoby na to paskudztwo? Za godzinę jedziemy do pediatry, może on coś doradzi.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46

pysiaczek Zuzia slicznotka a jakie wloski

kociaczek Filipek oczka jak perelki sliczny synek

Zuzka z kolei miala dzis super noc jadla co 3h i szybko zasypiala niestety zeby nie bylo za fajnie julka se budzila chyba z 4 razy

motytlek na kolki chyba nie ma skutecznego lekarstwa niestety;/
Dominiczka 3mam kciuki za rozwoj sytuacji
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- krecia88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- pysiaczek19918
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Motylek19 ja dużą poprawe zobaczyłam po leku ktory mąż kupił nazywa sie Delicol i nawet niewiem czy kolka całkowicie nieustąpiła. Bo wczoraj to sie tylko napinała i pierdzioszki szly wiec raczej to nie kolka ja zjadłam galarete troszke czosnkowa i mysle ze to po tym. Tak więc nam pomogło. I mam nadzieje ze tak zostanie.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

na pierwszej stronie jest zaktualizowana tabelka tylko taka mala musi byc bo mi nie wczytuje chyba ze znajde inny sposob to wkleje wieksza narazie musi wystarczyc

- Jola29
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mam pytanie do mamusiek:-) Czym smarujcie pepki maluchow. My używamy octaniseptu 2,razy dziennie. Minal tydzień a przy porannym przecieraniu na patyczkach zostaje zolta wydzielina u wa tez tak jest? ciekawe po jakim czasie to odpadnie bo w środku to ten kikut jeszcze bialy
- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Jola - też uzywam Octaniseptu, tylko krew zostaje na patyczku. Żółta wydzielina to może być ropa i świadczyć o jakimś stanie zapalnym. Lepiej pokaż to położnej lub lekarzowi.
Kasiek - zapomniałam Ci napisać - my też mamy taki bąbelek na górnej wardze, to ponoć normalne. Nawet może pękać albo odpadać, mamy nie urywać, jakby się obluzował.
Idziemy do lekarza w środę na 8.10. Nie wiem, jak to zrobimy, jak zwykle śpimy do 10.00, ale jakoś musimy. To dopiero 13 doba będzie, ale położna nam kazała iść (chyba już o tym pisałam?)
Właśnie dałam Hani smoczka, który skutecznie ją uspokoił, biedne dzieciątko, taka zdenerwowana ostatnio, nie ciągle, ale przy niektórych pobudkach, tak bez powodu. Ale to chyba nie kolka, bo kupki robi ładne, bąków nie ma wcale, a brzuszek nie pomaga, czasami pomaga noszenie, a jak widać - także smoczek.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
my 28 idzxiemy na usg glowki kontrolne i musimy sie jescze do ortopedy umowic ale moj m nie ma czasu...
mialam tez isc mocz zaniesc a teraz ciagle leje i nie ma mi kto z tym isc musze chyba tesciowa ubejtac..
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

byliśmy dziś u pediatry na wizycie kontrolnej

mlody chciał zrobić pani doktor psikusa i prawie ja osikal :-P ale zdążyła zakryc siusiaka pielucha :-D
w ogóle wiecie... zapisałam mlodego do tej samej pediatry u której ja też nadal jestem :-P i śmiesznie bo tak to mówi do mnie po imieniu (z racji tego że no dużo dużo młodsza jestem :-P nasza doktor to już wiekowy człowiek

co do pepka to u nas była pielęgnacja sucha, dopiero od środy używalismy okteniseptu a w piątek przy kąpieli odpadł mam kikut...
dziewczyny karmiące cycem powiedzcie mi czy wy też tak dużo pijecie... kurcze ja cały czas i cały czas chce mi się dalej pić... no i już mam dosyć picia tej wody... ile można... wypijam ponad butelkę 1,5 l dziennie. wiadome do tego jakaś herbata...
no i pytanie jeszcze co wy pijecie poza woda? jakieś soki? albo co? bo woda wychodzi mi już bokiem... a herbaty też za wiele nie chce bo to przecież też kofeina...
- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Jola mi też zostaje taka wydzielina. Pediara powiedziala mi wczoraj ze musi do 21doby odpasc.
Też się zmartwilam ta glowka, bo nie było badania usg. Dostałam skierowanie na usg bioderek między 4a6 tygodniem i.niestety do chirurga bo jest wodniaczek jądra

- Jola29
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Dagnes
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
Pepek jeszcze na sie trzyma. Rusza sie juz wiec niedlugo powinien odpasc. Tez robi sie u nas wydzielinka, ale polozna mowila ze to normalne. Pryskam oceniseptem i czyszcze patyczkiem.
Monia twoja miesieczna Zuzia dalej jest taka kruszynka. Ciekawa jestem ile moja niunia wazy teraz. Jak wychodzilysmy ze szpitala miala 3880 g.
- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4

Aktualne zdjęcie mojej Księżniczki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.