BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 2 miesiąc temu #775095 przez kasiek21
zus kochana jak zus.
nie ważne jak bardzo lubisz swojego pracodawcę cisnij go strasznie o zwolnienia. ja troche to olalam i nie przypilnowalam i teraz mam... nadal czekam na wyplate sierpniowa. a tu juz koniec pazdziernika...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #775117 przez tweety1992
Kochane co porabiacie w ten dość ciepły wieczór?

11 lata 2 miesiąc temu #775161 przez zosiaxvx
ja już leże w łóżku :)
jutro małego zabieram zeby Mu badania porobic, boże jak ja się stresuje :dry: jak mu bedą krewkę pobierac :( aż sie boje, chyba mąż z Nim wejdzie bo ja zasłabne :)

PIERWSZA MIŁOSC - najlepszy serial jaki może tylko być :) od poniedziałku do piatku o godzinie 18:00 nie ma mnie nigdy dla nikogo bo oglądam swój filmik :lol:

u nas ciepło na polku ale jest wiatr dość mocny :)

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 2 miesiąc temu #775168 przez tweety1992
no ja codziennie ogladam :D

No lepiej nie idz jak masz zaslabnac.

A co maly chory jest?

11 lata 2 miesiąc temu #775171 przez zosiaxvx
jesc mi nie chce wszystko na siłę mu daje , ogólnie chce zobaczyc czy wszystko jest ok - tak dla swietego spokoju :)
mam nadzieje że nie urządzi mi pobudki tak jak dzis o 5.30 :dry:

11 lata 2 miesiąc temu #775175 przez tweety1992
Oj jakby mnie ktoś obudził wcześniej niż 9 to bym chyba zagryzła. Dziś musiałam o 8 ale wiedziałam po co. Poza tym mogłas go wziąc o siebie do lóżka i jeszcze spać :D Dzieci lubią z rodzicasmi w łózku

11 lata 2 miesiąc temu #775201 przez zosiaxvx
lezał ze mna w łóżku ale cały czas było :mama, baja ...jak mu posciłam to sie mu nie podobala i musialam nastepna i tak w kółko :) ale pozniej sobie odespalam razem z nim :)
Tweety jeszcze ci zostalo 18 tygodni spokojnego spania :lol: tak wiec korzystaj ile wlezie :silly:

11 lata 2 miesiąc temu #775220 przez w.monia
Witam Was kochane po weekendzie :)

Postów a postów do nadrobienia po weekendzie :)

U nas pogoda piękna i słoneczna tylko w Rzeszowie się trochę wietrznie zrobiło.

Weekend minął, zrobił żońci niespodziankę bo powiedział, że w Rzeszowie będzie po 21 w sobotę a tu po 19 klucz się w zamku przekręca i mężuś po 2 tygodniach staje w drzwiach :laugh: i jak to stwierdził: "jak pytałaś czy jadę to jechałem, a nie pytałaś gdzie jestem" więc w moim przekonaniu był we Wrocławiu a on w tym czasie był już w Krakowie :D

Filipek z tej radości tak szalał w niedzielny poranek, że masakra :D normalnie brzuch totalnie nieforemny :P a synek chyba się prostował albo sprawdzał na ile może się wyciągnąć :D więc śmiechu było co niemiara :laugh:

a niedziela minęła trochę u moich rodziców, bo stęsknieni za ukochanym zięciem :D a potem poszliśmy na spacer, bo aż grzech było siedzieć w domu :)

Post miał być dzisiaj rano, ale kochane miałyście taką wenę twórczą, że jak skończyłam nadrabiać zaległości, to okazało się, że jest już 8 rano i muszę się zbierać na szkolenie :)
Cały dzień z podatkiem VAT dał taki efekt, że tylko Filip szalał a ja wyszłam z głową "kwadratową" - ale tak to zwykle po takich genialnych szkoleniach :) jedyne co miałam w głowie, to dobrze, że o 16:00 jest gimnastyka to musiałam odreagować "ogrom wiedzy" wbity do mojej głowy w ciągu jednego dnia.

Powolutku wróciłam do domu, zjadłam obiadek i tak właściwie dopadł mnie zwierz :huh: ... szkoda, że to leniwiec :D

Oj czasem słodkie "nicnieróbstwo" jest potrzebne każdemu :)

Kochane co do witamin, to ja nie biorę żadnych, ile razy pytam lekarza czy trzeba to twierdzi, że on nie widzi takiej potrzeby. Biorę wapno na moje skurcze w łydkach i urospet na bakterie z którymi walczę :silly:

Na zgagę póki co u mnie sprawdzają się migdały :side:

A teraz kochane pozdrawiamy Was i zmykamy się położyć :)
Buziaki :) dobrej nocki :)

11 lata 2 miesiąc temu #775223 przez tweety1992
korzystam korzystam :)

Momentami zdarza się że do 11 sobie pognije :D

Chociaż z drugiej strony to już bym chciała potrzymać i popatrzeć na to małe różowe :D

Ja oglądam Faceci W Czerni III na HBO HD Polecam

11 lata 2 miesiąc temu #775243 przez aisod
Dobrej nocy Brzuchatki!

Może jutro rano wpadne na dłużej... :)

11 lata 2 miesiąc temu #775249 przez tweety1992
Dobrej nocy aisod :D

11 lata 2 miesiąc temu #775303 przez wola82
zosiaxvx napisał:

lezał ze mna w łóżku ale cały czas było :mama, baja ...jak mu posciłam to sie mu nie podobala i musialam nastepna i tak w kółko :) ale pozniej sobie odespalam razem z nim :)
Tweety jeszcze ci zostalo 18 tygodni spokojnego spania :lol: tak wiec korzystaj ile wlezie :silly:

Skad ja to znam, jak nie trzeba to 6 rano mamo... a jak trzeba to co slysze mama nie...
A Zosia Twoj synek to tak ogolnie niejadek, czy cos go napadlo nagle i strajk glodowy?
Ja tez mam w domu niejadka, chociaz ostatnio odpokac, je chetniej, byc moze to i przez tran, bo juz 2 miesiace zazywa, a jak mial roione badania to nic niepokojacego nie wykazaly, takze i u was bedzie dobrze.

Monia takie niespodzianki to tylko pozazdroscic.

11 lata 2 miesiąc temu #775340 przez aska27
zosiaxvx napisał:

jej 18 tygodni tylko zostało :cheer: fajnie si czyta :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #775341 przez aska27
Magda28 napisał:

Hej Kobietki :lol: ale naskrobałyście... wszystkie posty nadrobiłam ale i tak zapomnialam co czytałam :lol:

Co do witamin to ja biorę LADEVITT :)

Dziś byłam na tej glukozie...poszłam z nastawieniem że to fuj,ochydne i nie dobre,a okazalo się że nawet dobre było :silly: pozniej tez nic się ze mną nie działo poprostu czułam się jakbym pila cherbatkę z cytrynką..bardziej się stresowałm tym pobieraniem krwi,bo aż 3 razy mi pobierała wrrrr ale dałam rade :lol: teraz czekam na wyniki.Jak przyszłam do domu po tym badaniu to jeszcze wsunełam sernika i dwa michalki he he

jaka słodka Mamusia :silly:

Kasiu wyleż się póki możesz :) a co do kasy z Zusu to szkoda słów :dry: prędzej czy później wypłacą,ale jakoś żyć trzeba. Pytałaś szefa czy te zwolnienia przekazali?

Ja juz ząbek prawie zrobiony mam, tzn pół ścianki poszło.. może uda się dorobć. Co mnie zaskoczyło to fakt,ze dostałam znieczulenie,słabe,ale jednak. Pytam się babki czy moge,bo w ciazy,a ona,ze tak..ze jesli nie jestem w pierwszych trzech miesiącach. Troszkę mniejsze dostałam. Denerwuję się,ale przeciez ona wie co robi. Po weekndzie będziemy ratować to co z zęba zostało.

11 lata 2 miesiąc temu #775346 przez tweety1992
Lecz lecz żeby na starość nie było zębów do szklaneczki :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka