- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie ważne jak bardzo lubisz swojego pracodawcę cisnij go strasznie o zwolnienia. ja troche to olalam i nie przypilnowalam i teraz mam... nadal czekam na wyplate sierpniowa. a tu juz koniec pazdziernika...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
- Otrzymane podziękowania: 0
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drugie dzieciątko w drodze :)
jutro małego zabieram zeby Mu badania porobic, boże jak ja się stresuje jak mu bedą krewkę pobierac aż sie boje, chyba mąż z Nim wejdzie bo ja zasłabne
PIERWSZA MIŁOSC - najlepszy serial jaki może tylko być od poniedziałku do piatku o godzinie 18:00 nie ma mnie nigdy dla nikogo bo oglądam swój filmik
u nas ciepło na polku ale jest wiatr dość mocny
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
mam nadzieje że nie urządzi mi pobudki tak jak dzis o 5.30
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tweety jeszcze ci zostalo 18 tygodni spokojnego spania tak wiec korzystaj ile wlezie
- w.monia
- Wylogowany
- gaworzenie
- ... i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz ...
Postów a postów do nadrobienia po weekendzie
U nas pogoda piękna i słoneczna tylko w Rzeszowie się trochę wietrznie zrobiło.
Weekend minął, zrobił żońci niespodziankę bo powiedział, że w Rzeszowie będzie po 21 w sobotę a tu po 19 klucz się w zamku przekręca i mężuś po 2 tygodniach staje w drzwiach i jak to stwierdził: "jak pytałaś czy jadę to jechałem, a nie pytałaś gdzie jestem" więc w moim przekonaniu był we Wrocławiu a on w tym czasie był już w Krakowie
Filipek z tej radości tak szalał w niedzielny poranek, że masakra normalnie brzuch totalnie nieforemny a synek chyba się prostował albo sprawdzał na ile może się wyciągnąć więc śmiechu było co niemiara
a niedziela minęła trochę u moich rodziców, bo stęsknieni za ukochanym zięciem a potem poszliśmy na spacer, bo aż grzech było siedzieć w domu
Post miał być dzisiaj rano, ale kochane miałyście taką wenę twórczą, że jak skończyłam nadrabiać zaległości, to okazało się, że jest już 8 rano i muszę się zbierać na szkolenie
Cały dzień z podatkiem VAT dał taki efekt, że tylko Filip szalał a ja wyszłam z głową "kwadratową" - ale tak to zwykle po takich genialnych szkoleniach jedyne co miałam w głowie, to dobrze, że o 16:00 jest gimnastyka to musiałam odreagować "ogrom wiedzy" wbity do mojej głowy w ciągu jednego dnia.
Powolutku wróciłam do domu, zjadłam obiadek i tak właściwie dopadł mnie zwierz ... szkoda, że to leniwiec
Oj czasem słodkie "nicnieróbstwo" jest potrzebne każdemu
Kochane co do witamin, to ja nie biorę żadnych, ile razy pytam lekarza czy trzeba to twierdzi, że on nie widzi takiej potrzeby. Biorę wapno na moje skurcze w łydkach i urospet na bakterie z którymi walczę
Na zgagę póki co u mnie sprawdzają się migdały
A teraz kochane pozdrawiamy Was i zmykamy się położyć
Buziaki dobrej nocki
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Momentami zdarza się że do 11 sobie pognije
Chociaż z drugiej strony to już bym chciała potrzymać i popatrzeć na to małe różowe
Ja oglądam Faceci W Czerni III na HBO HD Polecam
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
lezał ze mna w łóżku ale cały czas było :mama, baja ...jak mu posciłam to sie mu nie podobala i musialam nastepna i tak w kółko ale pozniej sobie odespalam razem z nim
Tweety jeszcze ci zostalo 18 tygodni spokojnego spania tak wiec korzystaj ile wlezie
Skad ja to znam, jak nie trzeba to 6 rano mamo... a jak trzeba to co slysze mama nie...
A Zosia Twoj synek to tak ogolnie niejadek, czy cos go napadlo nagle i strajk glodowy?
Ja tez mam w domu niejadka, chociaz ostatnio odpokac, je chetniej, byc moze to i przez tran, bo juz 2 miesiace zazywa, a jak mial roione badania to nic niepokojacego nie wykazaly, takze i u was bedzie dobrze.
Monia takie niespodzianki to tylko pozazdroscic.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
lezał ze mna w łóżku ale cały czas było :mama, baja ...jak mu posciłam to sie mu nie podobala i musialam nastepna i tak w kółko ale pozniej sobie odespalam razem z nim
jej 18 tygodni tylko zostało fajnie si czyta
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej Kobietki ale naskrobałyście... wszystkie posty nadrobiłam ale i tak zapomnialam co czytałam
Co do witamin to ja biorę LADEVITT
Dziś byłam na tej glukozie...poszłam z nastawieniem że to fuj,ochydne i nie dobre,a okazalo się że nawet dobre było pozniej tez nic się ze mną nie działo poprostu czułam się jakbym pila cherbatkę z cytrynką..bardziej się stresowałm tym pobieraniem krwi,bo aż 3 razy mi pobierała wrrrr ale dałam rade teraz czekam na wyniki.Jak przyszłam do domu po tym badaniu to jeszcze wsunełam sernika i dwa michalki he he
jaka słodka Mamusia
Kasiu wyleż się póki możesz a co do kasy z Zusu to szkoda słów prędzej czy później wypłacą,ale jakoś żyć trzeba. Pytałaś szefa czy te zwolnienia przekazali?
Ja juz ząbek prawie zrobiony mam, tzn pół ścianki poszło.. może uda się dorobć. Co mnie zaskoczyło to fakt,ze dostałam znieczulenie,słabe,ale jednak. Pytam się babki czy moge,bo w ciazy,a ona,ze tak..ze jesli nie jestem w pierwszych trzech miesiącach. Troszkę mniejsze dostałam. Denerwuję się,ale przeciez ona wie co robi. Po weekndzie będziemy ratować to co z zęba zostało.
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa