- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drugie dzieciątko w drodze :)
zosiaxvx napisał:
lezał ze mna w łóżku ale cały czas było :mama, baja ...jak mu posciłam to sie mu nie podobala i musialam nastepna i tak w kółko ale pozniej sobie odespalam razem z nim
Tweety jeszcze ci zostalo 18 tygodni spokojnego spania tak wiec korzystaj ile wlezie
Skad ja to znam, jak nie trzeba to 6 rano mamo... a jak trzeba to co slysze mama nie...
A Zosia Twoj synek to tak ogolnie niejadek, czy cos go napadlo nagle i strajk glodowy?
Ja tez mam w domu niejadka, chociaz ostatnio odpokac, je chetniej, byc moze to i przez tran, bo juz 2 miesiace zazywa, a jak mial roione badania to nic niepokojacego nie wykazaly, takze i u was bedzie dobrze.
Monia takie niespodzianki to tylko pozazdroscic.
On ogólnie taki niejadek tylko wczesniej to zupy jadł a teraz wogóle mi zupy nie chce jesc ! zadnej trochę się martwie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Ja oczywiscie najchetniej w lozku bym zostala, ale dosc tej laby.
Zosia bunt, u malucha testuje cie ile wytrzymasz, a jak pije to nic sie nie martw, ja juz na moim wszystkie metody probowalam, nawet apetizer i wiem ze to nie dziala, a w przedszkolu caly dzien potrafil nic nie tknac, ale przybieral na wadze dobrze takze zawsze mnie doktorka uspokajala, ze jak zglodnieje to sam przyjdzie.
- Magda28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Dziś lepszy humor u mnie niż wczoraj wieczorem Bo wczoraj była u mnie teściowa... domyślcie sie jaki był fnał hehe
Asia nie masz się czym martwić, znieczulenie jest bezpieczne dla maluszka, tylko musi to być jakaś odpowiednia dawka, albo rodzaj... Moje dentystka mi tłumaczyła... Ja miałam kanałowe robione w tej ciąży więc też trochę znieczulenia dostałam
Zosia, może mu sie po prostu zupy przejadły i dlatego ich nie chce, musisz spróbować robc mu coś innego, nawet to co wcześniej byłe blee Nie wiem ile Twój maluch ma, ale mój to przez jeden tydzień jadł by na obiad tylko samo mięso, a na drugi mięso już jest blee i nawet go nie weźmie do buzi. Dziecku się szybko zmieniają smaki, takze trzeba często eksperymentować
Magda to teraz sezon pracy Cię czeka Tylko się nie przepracuj za bardzo
Kasiek właśnie sprawdziłaś czy Twój szef wysłał te zwolnienia? Bo już trochę minęło od tego jak obiecał wysłać...
Twetty, jak tam samopoczucie? Męczy Cię dalej?
WItamin ja teraz nie biorę, bo zapominam Czasami zjem jedną w tygodniu Mam falvit mama, w pierwszej ciąży jadłam pregna plus i wyniki miałam bardzo dobre, ale jadłam regularnie (no tylko płytki krwi mi leciały, ale to podobno normalne u ciężarówek , tak przynajmniej powiedział mi hematolog). Teraz nie wiem, jak moja morfologia dowiem sie po następnej wizycie, bo wtedy dostanę serię badań do zrobienia
Miłego dnia!
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiesz szczerze aisod to fatalnie. Mam takiego doła że to masakra. Ledwo co powstrzymuje się zeby nie płakać. A do tego mnie jeszcze Adam dobija zamiast mi pomóc. Ja uwazam że jemu się juz znudziłam i wgl nie identyfikuje się z tym że ma mnie i dziecko. Wg mnie to on jest ze mna bo musi. Poprosiłam go żeby wstał i pójdziemy na zakupy bo jestem głodna a lodówka pusta to se do mnie padnie ze mam se iść sama wiem gdzie są pieniądze bo on musi odpocząć po pracy. No roz... mnie. Całą noc gnije do 10 ma zmianę na 14 a on mi mówi ze nie odpoczął. On jedynie w tej pracy stoi i niekiedy cos dorzuci do maszyny a tak to zero wysiłku. Wybaczccie za moje gorzkie zale dzisisj od rana ale nie mam się komu wygadać.
A tak to mi nie dobrze jakoś.
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
cały czas próbuje zmieniac mu smaki a on chce tylko płatki jesc albo jajo wczoraj na niego ponarzekałam a dzis zaczął ładnie mi jesc
byłam rano u tego lekarza mam lekką anemie mam jesc wątróbkę i inne mięska tylko że mnie odrzuciło od mięsa i lubie tylko piersi z kurczaka...
Witamin też żadnych nie biore ale chyba musze kupic ze względu na te wyniki...
Tweety pewnie pisz co Ci leży na sercu zawsze to lżej Ci sie później zrobi
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
a ja dziś bez humoru... jakoś tak... poszlabym na spacer ale nie mam jak sie ogarnąć... do 15 wody brak... wiec leze w lozku i ogladam... a taka ladna pogoda... potem zanim sie ogarne bedzie juz ciemno... dzien do dupy!!!
co do moich zwolnien to tak sprawdzałam... są juz w zusie...
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale zjadaj szpinak, buraki, ziemniaki pieczone w mundurkach, pietruszke korzen, sezam, jaja i kurze i gęsie i w ogole każde, ser kozi żółty... jest wiele dobrych rzeczy które zawierają bardzo dużo żelaza i nie koniecznie jest to miesko ja np uwielbiam szpinak... z makaronem... z kluskami ziemniaczanymi, z naleśnikiem , w pierogach :-D mmm kurki (grzyby) też pomoc mają sporo żelaza... a je też uwielbiam... sos kurkowy z makaronem... albo z mieskiem...
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lecz lecz żeby na starość nie było zębów do szklaneczki
dokładnie
Tweety no tak jest z facetemi. Jesteście młodzi, trzeba się dotrzec,dla Twojego meza praca to "nowość" wiec zmęczony jest,a jeszcze dzidzia będzie. Ustalcie wszystko za wczasu. Nie moze być wszystko na głowie mamusi
Aisod DZIEKI!! Uspokoiłaś mnie
Wola u mnie samopoczucie podobne,ale jakos lepszy humor.. jedna szafa juz przewieziona blizej końca przeprowadzki.
Zosia a z którego miesiaca jest Twój synek? Mikołaj z lipca, 22 dokładnie
Kasiu dzisiaj chyba taki dzień... wysyłam buziola na pocieszenie Dobrze,ze zwolnienia juz są w Zusie. A peniązki będa na konto czy listonosz przyniesie? Adres podany był ten gdzie teraz mieszkasz?
Co do wątróbki myslałam,ze nie wolno, ja nie jem. Pewnie w małych ilościach nie zaszkodzi.
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
konta nie mam wiec listonosz powinien przynieść... ale nie wiem jak to jest zus sie ze mna nie kontaktował w sprawie tego gdzie wysyłać. ale na zwolnieniach mam podany adres ten u mamy... wiec myślę że raczej tu by wysłali... a poza tym jestem tu zameldowana... juz mi brakuje cierpliwosci na ten zus a w malborku w zusie niczego sie nie dowiem poza tym czy zwolnienia są...bo moja wypłata zajmuje sie zus w warszawie... a przez telefon nie chcą mi nic powiedziec. i taka dupa...
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie awantura była bo juz nie wytrzymałam jego zachowania i darcia sie po mnie.
Juz ok ale i tak ch.. zrozumial dekiel jeden.
Zrobilam zakupy i i tak jestem nezadowolona.
COs dzisiaj nie tak jest bo male sie nie rusza.
Musze dzisij jechac do szkoly a tak mi sie nie chce a na dodatek taka jakas senna jestem
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tweety moja maluda tez dzisiaj leniuchuje... martwię się.
a dlaczego niezadowolona z zakupów jestes?