BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 2 miesiąc temu #775837 przez wola82
Zosia to aktualne zdjecie, bardzo ladnie wygladasz, jej a ja mam taki duzy brzuchol :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:dry:

Kaska walcz o swoje w koncu to Twoje pieniadze.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #775864 przez Sarenka
Aisod - sama nie wiem czy ja rzeczywiście mam tyle energii, ale ciągle jest coś i dzień tak mija nie wiadomo kiedy. Właśnie siadłam w fotelu i zastanawiam się kiedy ja ostatni raz w nim siedziałam?
A na głowie mam, że muszę ogarnąć grzyby z porannego zbioru. część na sos, resztę do suszenia, a i mieszkanie trzeba ogarnąć...

Dziewczyny, strasznie Wam współczuję trudnych relacji z teściowymi. Ja naprawdę nie mogłabym na nic narzekać. Mam nadzieję, że to się nie zmieni. W każdym bądź razie miło do Niej na kawkę i ciacho pojechać...

Kasiek - basen polecam. Miałam chodzić regularnie ale jak do tej pory byłam raz;/ Jakoś się boję, że mnie ktoś kopnie w brzuch jak będzie płynął...

11 lata 2 miesiąc temu #775875 przez andzia90
Cześć dziewczyny ,
Ja cały dzień dziś zabiegana jestem jak nie zakupy to odbiór nowego dowodu osobistego i na dodatek te mieszkania ehh nawet nie wiecie jak w Krakowie jest ciężko kupić mieszkanie. Albo są mega drogie albo metraż do du** i dużo zależy tez od dzielnicy i czy to ma być od dewelopera czy używane ;/ Od roku wynajmujemy mieszkanie ale teraz chcemy już kupić bo to co teraz płacimy to mielibyśmy kredyt spłacany a poza tym przed porodem chciałabym być na swoim ale ciężko to widzę :( a na 4 piętro z wózkiem wychodzić i mieszkać na nie całych 30 metrach to nie jest za wesoło. No nic jutro jeszcze idziemy oglądać 3 mieszkania.

kasiek21 ja mam takie sama relacje z mama jak Ty :) i ma na imię ona Bogusława a wszyscy mówią do niej "boda" i tak się przyjęło :)

Co do ZUSU na zwolnieniu jestem od czerwca i jeszcze mi się nie zdarzyło żeby mi w terminie nie wypłacili. Wiec nie wiem od czego to zależy.

Jeśli chodzi o usg to miałam wiele razy robione i ciekawa jestem czy teraz na wizycie 5 listopada będę mieć.

11 lata 2 miesiąc temu #775897 przez zosiaxvx
pytnie za 100 punktów :)
jak mogę zastrzec na fb zdjecia i moje posty ?? chodzi mi o to zeby nieznajomi nie widzieli moich zdjęc ani postów

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 2 miesiąc temu #775907 przez Magda28
Hej mamuśki co tu taka cisza :P

Zosia wchodzisz w ustawienia prywatności i tam wszystko pisze jak to zrobić :)

11 lata 2 miesiąc temu #775912 przez zosiaxvx
kurde wchodzilam ale nie widzialam nic takiego :(

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 2 miesiąc temu #775915 przez Magda28
Tam gdzie pisze wyloguj to pisze ustawiennia prywatnosci to ja tam ustawiałam,sprobuj jeszcze raz..

11 lata 2 miesiąc temu #775954 przez kasiek21
witamy sie wieczorem :-) wróciliśmy z mama ze spaceru po drodze zjadlam wielkie jabłko... mmm jakie ono bylo dobre :-D

kurcze nie wiem jak u was ale u mnie jakíes takie chyba skurcze dzisiaj były... w jednym momencie brzuch sie napinal i wyprostować sie nie dalo... usz nie dobrze... ale poszlam na spacer i troszke pokolysalam me dzieciątko i jest chyba dobrze :-)

zosia
ładniutka jestes :-D i jaki brzusio ... mmm sama słodycz :-)

11 lata 2 miesiąc temu #775968 przez Magda28
Kasiek ja mam tak często że jak np.siedzę i chcę wstać to mnie ciągnie i niemogę się wyprostować,mam nadzieję ze to normalne bo jak nie to musze sie za tydzien na wizycie zapytać mojej gin :dry:

11 lata 2 miesiąc temu #775989 przez tweety1992
Cześć laseczki :D Która tęskniła za stara Tweety ? :p

Wróciłam ze szkoły masakra z tą drogą. Jakies choróbsko mnie łapie oczy to mnie pieką jak cholera ;/ Nie wiem co zrobić i słabo mi tak jakbym miała gorączke.

Piękne ciuszki od koleżanki dostałam przydadzą się w okresie już trzeciego trymestru bo powoli zaczynam wyrastać z rzeczy.

A Wy jak tam?

Co do mieszkania. Bo nie pamiętam która mówiła o 30 m 2 . Ja wynajmuję od znajomego mieszkanie pokój i kuchnia - ok 40 m 2 (chociaz tego nie widać i wydaje się mniejsze)

11 lata 2 miesiąc temu #776001 przez aisod
Takie "stawianie" się brzucha jeśli nie trwa zbyt długo i nie jest regularne to nie jest groźne. Owszem warto powiedzieć o nim lekarzowi, bo może zalecić jedzenie magnezu np. Jest to po prostu "ćwiczenie macicy" przed porodem.

Twetty Ty się przejdź do tej przychodni i może sprawdź czy coś się Ci nie dzieje...
Ciuchy na pewno się przydadzą ;) Dopiero teraz zaczniesz rosnąć :P

Ja uciekam jeść kolację i spać :) Do jutra!

11 lata 2 miesiąc temu #776004 przez tweety1992
no pa pa aisod. jak mi do jutra nie przejdzie to pojde. boje sie tego rosniecia ;p

11 lata 2 miesiąc temu #776030 przez kasiek21
tweety
nie masz czego sie bać :-D nawet nie zauważysz kiedy tak uroslas :-D tylko ciuchy zaczną robić sie przy ciasne :-D ja juz powoli nie mam w czym chodzić. większość bluzek juz podnosi mi sie na brzuchu :-D jak uda mi sie jeszcze dzisiaj zrobić zdjecie to wam pokaże :-D ale ciesze sie bo na chwile obecna wszystko idzie mi w brzuszek i cycki :-D

11 lata 2 miesiąc temu #776046 przez tweety1992
No u mnie niektore rzeczy tez juz sie podnosza albo sa przyciasne. np ulubione spodnie moje juz sa za ciasne. tzn dopne sie ale strasznie pija i gniota. zrob zrob zdjecie u mnie jeszcze tak nie widac bo to w bluzie bylam ale tak to Adam mowi ze jestem juz jak balon i cyce tez juz sie zrobily wieksze (co mnie cieszy bo chcialam miec wieksze)

11 lata 2 miesiąc temu #776073 przez kasiek21

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a co tam posmiejcie sie :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka