BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 2 miesiąc temu #776473 przez tweety1992
Aska co do ruszania się maluszka to ja dzisiaj po obudzeniu czuje że sie poruszało chwile na dzień dobry i spokój i eraz piszę do was to się przypomina że też już nie śpi :)

Dzisiaj przyszły niedrapki dla maluszka które ostatnio zamówiłam. Takie śliczne

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #776573 przez Lunia
dzień dobry wszystkim ;)

Ślicznie dziewczyny wyglądacie! Ładne brzuszki :D

Aska też wczoraj miałam taki ból łydek, w ogóle ruszyć się nie mogłam, ale wzięłam ciepły i długi prysznic i przeszło. Ale moja mała za to bardzo ruchliwa była.

Kasiek ja mam też problemy ze spaniem, nie wiem jak się ułożyć. A najdziwniejsze, że już brzuch aż tak mi nie przeszkadza ja nie mam jak rąk ułożyć, żeby było dobrze. A te sny... skąd one się biorą w ogóle?! I ciągłe chodzenie siusiu :(

Dziś mam ochotę na ptasie mleczko mniami! Ostatnio wyniki cukru mam bardzo dobre i chyba się skuszę.

Nie mogę się już doczekać lutego coraz bardziej, kiedy się malutka pojawi :D

11 lata 2 miesiąc temu #776649 przez Sarenka
Ja też mam problem ze snami... Ciągle śnią mi się jakieś głupoty... Masakra. Na szczęście mnie do kibelka nie gania. Od początku ciąży ani razu jeszcze nie wstawałam w nocy siusiu.
Dziś na obiadek były duszone polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym (grzyby zbierał mąż). Mniamniuśki... najadałam się tak, że ruszyć się ciężko.
A o godz 16 szkoła rodzenia...

11 lata 2 miesiąc temu #776696 przez Marudka
hej Mamuski:) a ja się rozłozyłam i leze w łóżku, na szczescie mam urlop wiec do poniedziałku moge leżeć. Byłam dziś u lekarza i to tylko przeziebienie ale musze się wygrzac więc leże z moją Labradorką i sie grzejemy :)

11 lata 2 miesiąc temu #776698 przez zosiaxvx
wchodze sie tylko przywitac :)
ni chce zarazic was moim złym humorem - jak to co dzien bywa...

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 2 miesiąc temu #776722 przez tweety1992
Dołączam się do snów. U mnie ost noce są masakryczne:( Dziś np śniło mi się że dziecko zabił mi koleś ostatnio że było potworem. Ja nie wstaje w nocy na siusiu ale za to przed położeniem muszę 2 razy iść przed kąpielą i po.

Ja gotuję rosołek bo obiecałam mężusiowi i będę robić marchewkową surówkę bo mam ochotę.

Byłam na zakupach chciałam kupić michałki ale jak cenę zobaczyłam za 100g to darowałam sobie. Wolałam pączka i 2 Kit Katy.

Ja mam dzisiaj nawet dobry humor pomimo pogody :)

11 lata 2 miesiąc temu #776798 przez tweety1992
Co tu taka cisza że aż uszy bolą? Co się dzieje?

11 lata 2 miesiąc temu #776815 przez zosiaxvx
mi się juz humor poprawił :lol: ale nie mam weny do pisania :dry:

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 2 miesiąc temu #776818 przez andzia90
Hej dziewczyny, dziś jakiś dzień masakryczny jest chyba przez ta pogodę. Oglądaliśmy dziś z mężem mieszkania ale dalej lipa :/ byliśmy też na cmentarzu bo w piątek nie będziemy jechać na wszystkie tylko na jeden. Nie wiem co się dzieje ale mały kopię o wiele mniej niż kilka [img/] dni temu ale za to np czuje jak się rusza w brzuszku tylko nie kopię tak często jak kiedyś. Trochę mnie to martwi :( czy wy też tak macie? I czy mam powody do niepokoju?

11 lata 2 miesiąc temu #776829 przez kasiek21
andzia
malenstwo zaczyna mieć coraz mniej miejsca. a wiec moze tak byc że juz coraz mniej kopniaczkow. ważne że w ogole czujesz ruchy :-) w godzinach kiedy jest najbardziej aktywny (moj np z samego rana i wieczorem ) powinno w ciągu godziny byc ok 10 ruchów.

11 lata 2 miesiąc temu #776836 przez andzia90
Nie liczyłam ruchów ale wydaje mi się że te 10 na godzinę jest. We wtorek dopiero do lekarza idę , myślę żeby iść jutro ale skoro mówisz że może mieć mniej miejsca to troszkę mnie uspokoilas :)

11 lata 2 miesiąc temu #776838 przez tweety1992
No u mnie jest chyba w brzuchu leniuch bo nie rusza się tak często. Ale jak już niekiedy się ruszy to porządnie niekiedy.

Ja Wam mówię jak Wasz mąż/chłopak poprosi Was o surówkę z tartej marchewki to nie gódzcie się. Ja się zgodziłam i przez godzinę tarłam 7 wielkich marchewek zeby mu było dobrze i był zadowolony.

Wgl musiałam mu dzisiaj kupić magnez + B6 bo mówi że strasznie się żle czuje przez picie kawy.

No pogoda się strasznie popsuła i watpie zeby sie juz zmieniła na lepsze. Strasznie zimno się robi z dnia na dzień.

Ja na cmentarz do taty w piątek jadę

11 lata 2 miesiąc temu #776851 przez aisod
Zosia ja też dziś dołączam do grona w złym humorze... Mam nadzieję, że to przez pogodę :/

Jutro wpadnę, bo dziś już pewnie nie będzie mi się do kompa podejść :(

Wybaczcie! Oczywiście miłych snów Wam życzę (co widzę, że bardzo sie przyda ;) )

11 lata 2 miesiąc temu #776863 przez tweety1992
Życzę poprawy humorku Tobie :*

11 lata 2 miesiąc temu #776870 przez Magda28
Hej Kobietki fiu fiu znowu się rozpisalyście :lol:
Jakie Wy macie śliczne brzuszki i jakie piękne mamuśki rozpromienione :lol:
A co do humoru to nawet niezly mam i sypiam coraz lepiej,jakieś tydz,temu no normalnie z 5 razy w nocy do wc latałam przez co miałam złe noce ale już ok jest :)

Ja też postaram się zrobić jakąś fotkę i wstawić jak znajdę chwilę i się ogarnę :P
Póki co mogę wstawić fotke co mialam robioną z 3 tyg temu...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka