- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny komputer mi padł oby dał się naprawić! Teraz korzystam z komputera siostry.
Musze Wam się pożalić,ze moja Maluda nie chce się ruszac, raz po raz tylko delikatnie dotknie mamusie i tyle w dodatku nogi mnie tak bola,ze ledo chodze, martwi mnie to. Nie wiem czy powinnam zadzwonic do lekarza, nigdy wczesniej mi się to nie zdarzyło,a teraz od 2 dni budze się z okropnym bólem nóg /tak od kolana w dół, i stopa.. łaydka mnie nie boli tylko tak dziwnie z przodu/ a moze za duzo chodze??
Zaraz poczytam co u Was
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
ide niestety sama. bo moj jest w pracy. i watpie żeby chociaż raz ze mna poszedl.. ale coz. troche mi szkoda że tak sama ale to siła wyższa. przeciez nie zwolni sie z pracy żeby ze mna pójść... życzę powodzenia kochana na teście
asia
zadzwoń do lekarza... koniecznie!! a jesli coś sie dzieje?? odpukać oczywiście ale przeciez lepiej dmuchać na zimne :-*
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
chwalicie się swoimi ubrankami to i ja coś dorzucę, taki komplecik dostaliśmy jako wyprawkę do szpitala www.hm.com/pl/product/08295?article=08295-D ( mój ulubiony).
Pozdrawiam,
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Humor dziś lepszy, ale za to nie wyspana strasznie jestem
W ogóle to brzuszki macie prześliczne Mamuśki
No i kompleciki bardzo fajne! Takie maleńkie ciuszki są przesłodkie!
Asia może, jak za dużo chodzisz to malutka śpi i dlatego mało się rusza. Ale pewnie lepiej zadzwonić do lekarza, bo spokojna mama to spokojne dziecko
Kasiek powodzenia w szkole rodzenia!
Wola trzymam kciuki!
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Asia niestety tez mnie tak nogi bola, ale ja faktycznie za duzo chodze.
Ale dla spokoju jak dziewczyny mowia dzwon do lekarza i pytaj jak Cie to niepokoi. Ja ruchy tez nie zawsze czuje, ale jak sie duzo Asia ruszasz to pewnie spi.
Moj dzidzius wczoraj wieczorem potwornie sie wiercil jak lezalam, nawet mozna byli glowke wyczuc. Rozpychaja sie te dzidziole, a ulubione miejsce do kopania to niestety pecherz.
- Lunia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
moja mała też jest bardzo ruchliwa i przede wszystkim rano i wieczorami W ogóle jak dotykam brzucha to ją wyczuwam Niech będzie jut luty!
Kasiek do szkoły rodzenia warto chodzić, ja mimo, że czytam książki to i tak wielu nowych rzeczy się dowiedziałam. A dużo dziewczyn chodzi samych, przecież to jest wiadome, że można różnie do pracy chodzić.
Sarenka ten komplecik jest cudny. Nie dość, że będziesz miała Natalkę tak jak ja, to jeszcze widzę gustujemy w podobnych kolorach. Uwielbiam fiolet Chyba też kupię ten strój
Wola współczuje bólu nóg, mi się zdarza kiedy faktycznie dużo chodzę.
Ja też biorę vita miner i jestem zadowolona.
Wczoraj rozglądałam się za kombinezonem dla małej, ale ceny powalają 150zł. Trochę szkoda, tym bardziej, że nasze dzidzie nie będą w tym całą zimę. Zastanawiam się nad kupnem, może poczekam do stycznia jak będą wyprzedaże.
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
U mnie dzisiaj ładna pogoda w Katowicach. Aż 12 stopni.
U mnie dziwnie bo się nie rusza maluszek i się zaś stresuję. Ja przez to do depresji dojdę.
Znalazłam jeszcze póżnym wieczorem taki sobie komplecik tablica.pl/oferta/komplet-hippo-h-m-2-4-m-ce-ID3Ma1j.html co Wy na to?
No ja to kocham takie kompleciki z uszkami i zwierzaczkami. Chciałam szopa albo pieska ale nie ma a jak jest to na Allegro 50 zł bez przesyłki kosztuje.
Dzięki za podjęcie decyzji pod względem witamin:)
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale żem sie wkurzyla!!!
wyobraźcie sobie moje mile iż 2 tygodnie temu wysłałam do mojego szefa zwolniene. dzwonię do niego wczoraj a on do mnie że nic nie dostał!! a ja ani potwierdzenia ani listu. a wiec lece jak durna na poczte zapytać co sie dzieje że on tego listu nie dostał!! a tu pani w okienku wchodzi na stronke internetowa wpisuje numer zlecenia nadania listu i co sie ukazuje naszym oczom pięknym?? że kurwa huj głupi nie odebrał tego listu!!! że 2 awiza były zostawione!! mam nawet dokładną datę i godzinę kiedy!!! no tak sie wkurzylam że ide w poniedzialek do zusu załatwić żebym mogla przynosić zwolnienia do zusu (ide z sąsiadka ktora jest radna mojego miasta :-D ) no i składam papiery do sadu pracy za niedopilnowanie jego obowiązku!!!
przepraszam za ta piękna polszczyzne ale normalnie rece opadają. i brak mi słów na niego!! eh.
a co do szkoły rodzenia... to nie ide sama :-D wyciągnęłam koleżankę ktora też jest w ciazy. z tym że u niej 20 tydzien :-D ale myślę że nikt o to czepiac sie nie bedzie
wkrecila mi sie dziś piosenka z reklamy i chodzę i śpiewa : jak mimol dzien. jak cie sie dziś pożylo :-D jak mimol dzien... na na na na na na :-D reklama heyah :-D
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wola u mnie pewnie też przez ruch, przeprowadzka, mieszkanie... bieganie za moim smerfem małym itp... musze zwolnic.
ale uspokiłyscie mnie co do mojej Dzidzuli, dzieki!!!
Dziewczyny ciuszki śliczne!
Tak musze Wam jeszcze napiac,ze ludzie naprawde bywaja złośliwi.. . gdy jeszcze nie znałam płci dziecka,to większość mowiła, "fajnie gdyby była dziewczynka, do parki", akurat wtedy miałam w nosie czy edzie synek czy córeczka,wazne,zebby wszystko było dobrze.. no a teraz gdy znowu sie pytają i mówię,ze córeczka to marudza "ze jeszcze nie wiadomo przeciez". No ręce mi oapadają.
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
A co do tej reklamy to ja mam z niej polewkę i za każdym razem mężowi prosto w twarz "jak"
A reklama z wół wół wół jest przekomiczna
Ja właśnie skończyłam gadać z babcią przez telefon - 40 minut rozumiecie to?
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drugie dzieciątko w drodze :)
super te wasze kompleciki
Kasiek nie zaciekawego masz tego szefa !
od wczoraj jak leze na boku to mam wrażenie że Mała mi normlanie stoi w brzuchu bo czuje ją u dole brzucha i u góry tak jakby była cała wyprostowana haha ale wam wytlumaczyłam