BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 2 miesiąc temu #774751 przez zosiaxvx
Tweety ale ja do rodzinnego a nie do ginekologa :)

dzis prawie cały czas leże czuję sie taka zmeczona, nawet nie wiem po czym :dry: bardziej męczy mnie to leżenie niż robienie porządków w domu, no ale cóż zrobi trzeba odpoczywac :)

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #774757 przez kasiek21
tweety twoja wizyta i jak jest bardzo szybko :-) ja mam dopiero 18 listopada. jej tyle jeszcze czasu. ale potem juz raczej co 2 tygodnie bede miala albo jakoś tak. a bo to juz 30 tydzien bedzie. bylam zdziwiona że teraz taka dużo przerwa w sumie niby miesiac ale jakoś jak nie wiem. w przyszłym tygodniu muszę zrobić ta glukoze chcialam po 10 ale to juz troche za pozno bedzie bo 29 tydzien a powinno sie zrobić do 28 tygodnia. no coz.
kurcze ciekawa jestem jak tam nasze kurczaczki sie mają :-D i jak duże są. ja to ogolnie wolałabym żeby me dziecie poszło we mnie bo tatus to strasznie dlugi był a chudy mial 58 dlugi a wazyl zaledwie 2900 :-D i do tej pory jaki szczypior z niego. a ja jak sie urodziłam to mialam 53 długa i 3500 wazylam wiec jak ładnie :-)

11 lata 2 miesiąc temu #774766 przez zosiaxvx
Kasiek też mam wizyte 18 :) i miałam długą przerwę bo wizyte miałam 7 pażdziernika tak wiec miesiąc i 11 dni :dry: tak pewnie usg nie bede miec robionego!
ja miałam 54 cm i 2700 :)

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 2 miesiąc temu #774768 przez tweety1992
Aaa takie buty zosiaxvx :) To miejmy nadzieje że będzie wszytsko ok.

Kasiu ja jeszcze nie zrobiłam tych badań musze czekac do 8 żeby mi dał nowe skierowanie bo za te od starego lekarza musiałabym płacić.

Ja się durodziłam strasznie duża miałam prawie 5 kg a co do dlugosci to 53 cm

Takze teraz mam rozbieznosc ... Bo ja jestem widzicie jaka a moj maz o taki chudziutki chlopczyk jest :) Takze miejmy adzieje ze nie bedzie za duze alni za male

11 lata 2 miesiąc temu #774774 przez kasiek21
ja mialam wizyte 14.
ja na kazdej wizycie mam usg chociazby tylko po to by podejrzec malenstwo :-D i bardzo sie z tego ciesze.
w ogole nie wiem jak wy ale ja czuje sie jak chodzący inkubator :-D

11 lata 2 miesiąc temu #774777 przez andzia90
Lunia ja mam własnie taki sam problem jak ty miałaś przy tych tabletkach :( i chyba kupie sobie te co ty masz bo faktycznie nie są drogie a w opakowaniu 60 tab. Dzięki za podpowiedz :) a ja mam wizytę 5 listopada i się doczekać nie mogę :)

11 lata 2 miesiąc temu #774783 przez tweety1992
Ja sie momentami czuje jak ci ludzie z filmu "Obcy" bo dziecko się tak wierci i mam wrazenie ze cos mnie zaraz przegryza i wydobywa sie na zewnatrz :)

U tamtego lekarza nie ma USG w gabinecie a USG na zapisy. Mam nadzieje ze tutaj bede miala chociaz na wizycie i potem na kolejnej.

11 lata 2 miesiąc temu #774816 przez aska27
kasiek21 napisał:

ja mialam wizyte 14.
ja na kazdej wizycie mam usg chociazby tylko po to by podejrzec malenstwo :-D i bardzo sie z tego ciesze.
w ogole nie wiem jak wy ale ja czuje sie jak chodzący inkubator :-D

Kasiu ja mam 13 :blink:

Tweety to żeś pojechała teraz hihi :cheer: :blink:

Lunia witam w klubie ... tez podobnie jak Wola mam schizy z teściową .. teraz nawet teściu akompaniuje jej,ale wykorzystam Twój sposób :)

11 lata 2 miesiąc temu #774818 przez kasiek21
ktora z nas kobietki ogląda czasem program "czyja wina" na polsacie??
dziś po prostu prawie umarłam ze śmiechu. facet twierdzi że porwali go kosmici i ukradli 250 l mleka :-D

11 lata 2 miesiąc temu #774820 przez tweety1992
Kasiu ja nie oglądam tego ale widziałam dzis kawałek. Słyszałam o tym gościu z kosmitami hahahah Serial jest PRO xD

No aska27 ja mam dziwne porównania to fakt :p Myślę że nikogo nie przeraziłam i nie uraziłam ?

11 lata 2 miesiąc temu #774825 przez aska27
Tweety nie,no co Ty :blink: oryginalnie tylko :)

Kasiu nie wiem co to za program.. hmm, mało tv oglądam..głównie pogodę,albo bajkę z Mikim. No,ale program interesujący chyba hihi :silly:

11 lata 2 miesiąc temu #774829 przez tweety1992
No ja jestem specyficzna :) I mam dziwne pomysły :p Ale gdybym kiedys przesadziła to mówcie śmiało.

Ja lubie tv a szczególnie PIerwsza Miłość trudne sprawy dlaczego ja sad rodzinny i sedzie anne wesolowska.

A poza tym kocham filmy mam na laptopie 75 Gb :D
Jakbyście chciały to dajcie znać każdej cos na pewno znajde

11 lata 2 miesiąc temu #774834 przez aska27
Pierwszą Miłość tez kiedys oglądałam, nasz tv został u teściów,jak go upchniemy gdzies w naszym pokoju to na pewno weźmiemy,moze wrócę do tego serialu :)

11 lata 2 miesiąc temu #774854 przez tweety1992
Ja nie umiem żyć bez tego serialu. Męża też zaraziłam i teraz każdy odcinek ze mną ogląda :p Ja przez Iple oglądam na telewizorze bo mam Netia Player czy cos takiego że ma internet i Iple w sobie.

Kurcze laski mam problem :( Bo zaś mnie brzuch boli i mnie do ubikacji goni :( Boję się że coś nie tak chociaż dziecko się rusza

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #774857 przez wola82
Ja chyba tez sie zastosuje do sposobu Luni z tesciowa, ale ona i tak bedzie prowokowac.

Pierwsza milosc ogladam i bajki z Lukasem, a reszta to wystarczy mi urywek i mam dosc.
pierwszamilosc10.pl/ogladaj-odcinki-pier...-poniedzialek-teraz/
Aska tu jest link do odcinkow PM, tylko nie wiem czy minione dzialaja, ale dzisiejszy na pewno dziala :)

Kaska ja chwilami sie czuje tak jakbym miala eksplodowac i jeszcze doszyly mii zaparcia, a czasami tak mnie zakluje w boku ze sie ruszyc nie moge.
Wogle mam ostatnio chandre i to mega, jeszcze ta tesciowa... :angry:
Najlepiej to bym zapadla w sen zimowy i obudzila sie na porod :pinch:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka