BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 2 miesiąc temu #774370 przez kasiek21
nabiał juz na mnie nie działa. znaczy sie na moja zgage :-(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #774372 przez tweety1992
Spróbuj RENIE ... Ja ost wzięłam i dało radę.

11 lata 2 miesiąc temu #774376 przez andzia90
Witajcie Dziewczyny, Ja dziś dzień spędziłam u mojej mamy w ta piękną słoneczna niedziele. Objadłam się tak ze masakra i się teraz ruszać nie mogę :D Strasznie się dziś śmiałam bo przyjechał mój brat z dziećmi i młodszy jego syn cały czas się pytał "a kiedy ciociu dzidziuś będzie? dzisiaj się urodzi? a będę go mógł zabrać do domku? kupimy mu misia Krzysia?" hehe kochany po prostu jest a tak to przyzywał i cały czas te same pytania :)

issska- piękne zdjęcie usg i Ślicznie wyglądasz :)

tweety- fajny kombinezon za fajna cenę :) tez mam ten problem z fajkami jak jadę do mojej mamy ale cały czas ja upominam jak się zapomni.

Co do porodu to ja chyba wole naturalnie aczkolwiek jeszcze nie myślę tak o tym , ale nastawienie mam "wchodzę , rodzę i wychodzę"

Mam do was pytanie jakie bierzecie witaminy?? bo ja biorę "Pregna plus" i jak idę do lekarki na kontrole to ciągle się pyta czy witaminy biorę? Może w wynikach mi mało co one wychodzą sama nie wiem. Jakie możecie polecić na odmianę ?? tylko nie " matruelle" bo po nich wymiotowałam :(

11 lata 2 miesiąc temu #774378 przez kasiek21
renie w ogole na mnie nie działa. juz przed ciążą na mnie w ogole nie działało :-( a wiec mam problem eh. a do sklepu nie pojde bo juz zamknięte :-(

11 lata 2 miesiąc temu #774379 przez tweety1992
Witaminy I Minerały Prenatalne dla kobiet w ciąży. Tak się moje nazywają

11 lata 2 miesiąc temu #774380 przez tweety1992
Kasiu a mięta albo rumianek? Ja sobie parzę herbatę najczęściej te 2 odmiany razem i pomaga. Na jakis czas ale pomaga

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #774383 przez aska27
kasiek21 napisał:

tweety
kombinezon ładniutki ale nie bedzie troche za cienki ?? w lutym - marcu pewnie jeszcze zimno bedzie . a bynajmniej tak mi sie wydaje.

kurcze dziewczyny czy was też tak strasznie boli miednica? ja po dłuższym lezeniu na jednym lub drugim boku dosłownie kwicze z bólu. na plecach jak leze to nie mogę oddychać. eh te noce są coraz gorsze :-(

Kasiu też mnie boli jak polece za długo. Zagagi współczuję tez mnie dopada,ale teraz na tej diecie rzadziej. Pij wodę i nie kładź się zaraz po jedzeniu.

Aisod w tym szpitalu złapałam lenia totalnego :)
spanie,jedzenia, spanie ... hehe

Issskaprzcudne to Twoje maleństwo.. tylko gratulować :) a jak łądnie sobie odpoczywa :blink: Fajnie tez wyglądasz brzucholek no,no :)

Tweety echh tam,tez nie mam wyraźnego zdjęcia z USG,ale nie smutaj się,jeszcze chwila i zobaczymy nasze Skarby :blink:

Andzia biorę Femibion natal 2

11 lata 2 miesiąc temu #774391 przez tweety1992
No ja już się nie umiem doczekac aż zobaczę i przytulę maluszka

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #774405 przez wola82
Isskaa slicze i Twoje i dzidziulllka zdjecie, kobiety w ciazy maja jednak swoj urok :laugh:
Kaska Co do zgagi to nie mam pojecia jak sie z nia walczy.

Andzia Jeszcze biore Elevit, ale zamierzam zmienic na Vita-miner prenatal, ten sam sklad maja. A ze znajomej zostalo cale opakowanie to dlaczego nie.
A lekarzz tez sie pyta na kazdej wizycie czy biore witaminy, to pewnie juz tak dla zasady. :)

11 lata 2 miesiąc temu #774406 przez andzia90
Wola82 dlatego pytam bo myślę nad zmiana na jakieś inne choć te co biorę nie są najgorsze i nie kosztują aż tak dużo

11 lata 2 miesiąc temu #774409 przez Sarenka
Andzia ja tez biore feminatal (femibion) 2. Tylko drogie te witaminki.
Zdjecie 3d swoetna sprawa. Tez chce takie... Kurcze ale czasy,ze tak na Dzidzie popatrzec mozna...

11 lata 2 miesiąc temu #774412 przez tweety1992
A takie badanie 3d to na NFZ czy tylko prywatnie?

11 lata 2 miesiąc temu #774420 przez andzia90
ja się nie mogę doczekać jak pójdę na trzecie genetyczne i będę mieć zdjęcia 4D i 3d. I zobaczyć maleństwo jak jest większe :)

11 lata 2 miesiąc temu #774426 przez kasiek21
tweety
co do 3d i 4d to zalezy od lekarza, jeden przelancza co wizyte i drukuje bez problemu na nfz a inny tylko przywatnie.
ja mialam robione te 3d na polowkowym i mam na plycie i zdjecia i filmiki :-) zdjecie pokazywałam tu na forum a jak nie to u mnie na fb napewno je znajdziesz :-)

11 lata 2 miesiąc temu #774428 przez tweety1992
A widziałam widziałam :)

JA jutro idę mam nadzieję że mnie przyjmą i będę mogła tutaj chodzic no i że mi w końcu zlecą badania i będzie te połówkowe usg i to czego dotychczas nie mialam

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka