- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
- Otrzymane podziękowania: 0
W poniedziałek na pewno pójdę się dowiedzieć zapytać i wgl do tego nowego lekarza.
Wgl muszę się pochwalić Kupiłam dziś mnóstwo idealnych używanych ciuszków dla maluszka. Mąż to mnie siłą musiał zabierać od tej babki bo bym wykupiła wszystkie
Także chyba dziś mi nic nie popsuje humorku.
poza tym dostałam taką poduszkę z kulkami w środku bardzo wygodna i odciąża kark ale można tez inaczej jej uzytkowac,bardzo sie przyda
U mnie zas kluski na parze na obiad a dla meza pierogi Takie smaki (on chyba tez w ciazy)
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja w to wcale nie wierze, w zyciu nie mialam takch problemow z cera jak teraz w ciazy. Maksiu jest niepodwazalnym chlopakiem mam juz trzy zdjecia siusiaka i raczej nie zniknie ale buzie mam obsypana jakimis krostkami, wlosy mi sie przetluszczaja i ciagle mam jakies uczulenia
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Ja tez w to raczej nie wierze , to nie zalerzy od plci dziecka tylko raczej od hormonow, ja nie mam problemow z cera, jedynie co to wlosy mi sie przetluszczaja i slabsze sie zrobily, ale cala reszta jest ok, tak jak i w pierwszej ciazy.
Tweety raczej nikt nie powinien sie czepic ze zmieniasz lekarza, nie pasuje ten bo nie prowadzi dokladnie atwojej ciazy, a ty jako pacjentka masz prawo sie tego domagac, w koncu tu chodzi o Twoje dziecko i Ciebie.
Asia jak znajdziesz chwilke to faktycznie odezwij sie, martwimy sie.
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drugie dzieciątko w drodze :)
nawet nie wiem co pisac
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
Asiu odezwij sie
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
kurka nie mogę zainstalować usb telefonu i tym samym zgrać fotki... Ale jeszcze pokombinuję... tak to jeszcze z brzuszkiem bym wrzuciła
Asiulek co tam się dzieje, przeprowadzka?
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
mi też przeszło przez mysl ze moze Asia ma na głowie przeprowadzke
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lysy
- Wylogowany
- gaworzenie
Ostatnio oglądałam jakiś program o porodach i laska rodziła w wodzie. Niestety musiała wyjść z wody i układać się do "normalnego" porodu, bo dziecko było jakoś źle ułożone i "pozycje wodne" były nieodpowiednie. Było sporo wysiłku przy tym wychodzeniu z baseniku.
A ja mam pytanie: czy zamierzacie kupować i używać chusty? Ja przy pierwszym dziecku korzystałam tylko z nosidełka i byłam zadowolona, ale chusty mnie korciły, bardzo mi się podoba i sporo czytałam o plusach (niestety mój mąż uważał je za głupotę). Tym razem już nie mam zamiaru tak słuchać jego zdania hihihi Wczoraj cały wieczór szukałam chusty, ale nie wiem niestety która jest dobra.
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Sarenka nie gadaj głupot, że nie możesz sie u nas odnaleźć Szybko Ci wejdzie to forum w nawyk Nawet się nie obejrzysz, ja tu już trzeci rok jadę Także spokojnie, zaglądaj częściej i pisz co tam u Ciebie!
Poród w wodzie... Myślę, że to fajna sprawa, bo ciepła woda rozluźnia, niestety nie dla każdego tak przyjemność jest wskazana Twetty jeśli czujesz, że to dla Ciebie, to jak najbardziej jestem za. Może tym razem uda mi się spróbować
Chustę miałam przy Miśku i nawet trudno sie tego nie wiąże, tylko trzeba parę razy popróbować Ja miałam tkaną-skośnie, bawełnianą czy jakoś tak... Niestety mój syn nie bardzo był przekonany do noszenia, on wolał na ziemi sam raczkować i pełzać Ja swoją sprzedałam, ale teraz znów się zastanawiam, czy nie kupić. Lysy, jak będziesz szukać to raczej szukaj używanej, one sie szybko nie psują, a lepiej się wiąże taką już "znoszoną".
Twetty, a co do zmiany lekarza, to możesz poszukać, czy któryś z tego szpitala nie przyjmuje na nfz i się do niego zapisać, może będziesz sie pewniej czuła.
Zosia Tobie na poprawę humoru to chyba jakiś hamburger by się przydał Może dziś będzie lepszy dzień
Asia właśnie odezwij się co tam u Ciebie!
Miłego dnia!
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aisod niestety ten lekarz co w tym szpitalu przyjmuje nie jest na NFZ Tam porody są różne z tego co pisałam. Ja myślę o wodnym ponieważ z tego co słyszałam i czytałam troche uśmieża ból a ja niestety wgl nie umiem go znosić.
Jutro idę do ośrodka zdrowia obok siebie ne daleko. Mówią że jest tam dobry lekarz ale terminy u niego ciężkie JUtro pójdę to zobacze jak jest na prawdę. Zyczcie powodzenia żeby się udało.
Poczytam jeszcze na gtemat lekarzy z tego szpitala może jednak jakiś jest na NFZ to bym od razu miała pewność