BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 2 miesiąc temu #782062 przez wola82
Tweety to maz caly dzien w skowronkach powinien chodzic, jak niespodzianka sie udala :)

Aisod nie bylo tak zle, dalam rade, tylko bylam zdziwiona ze az 2 kubki musialam wypic tej glukozy.

U nas sliczna pogoda ok 18 stopni ale wieje strasznie, a ja siedze z moim synkiem w domu bo wczoraj mial temperature, a dzisiaj w sumie ok.

Zosia powodzenia, dzisiaj w laboratorium widzialam jak trojce dzieci pobierali krew, myslalam ze sama sie poplacze.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #782065 przez tweety1992
Aisod no ale ja jestem niestety zwolenniczką pachnącej żywej choinki. Ja zwykle miałam taką co się nie sypała bo była w donicy albo w takim czymś gdzie wodę się daje.
Co do kolorów. To ustalilismy tak z Adamem że kupimy biała sztuczną bo jest inna i śliczna. A co do ubierania poczekamy jak dowiemy się płci.
Dziewczynka : róż, fiolet i kolorowy
Chłopiec : niebieski, limonkowy/zielony i czerwony
Przynajmniej kolejny raz z rzędu nie będziemy się kłócić.

Zosiaxvx no to masz podwójnego stresa. Trzymam kciuki żeby się udało i nie było tak strasznie. Zobaczysz jaką ja będę tu panikę siała jak dostanę skierowanie na badania i będę musiała iść. Głowa do góry jesteśmy z tobą :)

11 lata 2 miesiąc temu #782075 przez tweety1992
Wola82 no historia z prezentem jest dość śmieszna. Bo tak: Wchodzę do domu wszystko przygotowałam idę do niego z palącym się tortem tzn świeczkami (odsypia po nocce) budze go śpiewam składam życzenia a on taki przymulony nie wie co się dzieje nawet sie z początku wystraszył świeczek ale potem zdmuchnął :) poprosił o kawałek ortu zjadł i tu jest śmiesznie. Oddał talerzyk podziękował z uśmiechem i poszedł spać :p

Ale mam sensację zaś przed oknem. Kolejny wypadek tym razem TIR wjechał w osobówkę.

11 lata 2 miesiąc temu #782077 przez kasiek21
dzien dobry kobietki :-)
witamy sie z prawdziwą jesienią za oknem... az odechciewa sie wszystkiego...

to juz godzina 13 a ja nadal w pizamie :-P ale za chwile ide do wanny. ale najpierw obiad he :-D dziś zupa pieczarkowa i placki ziemniaczane :-D pysznie. potem kompiel i kawka z koleżanka (rowniez brzuchata jak my :-D z tym że ona w 21 tygodniu) a na 16.30 szkola rodzenia :-D uwielbiam te zajęcia...

kobietki z tymi badaniami to dacie rade. silne babki z was :-)

zjadłabym kebaba :-D z sosem czosnkmwym i frytkami !!! usz...

11 lata 2 miesiąc temu #782082 przez zosiaxvx
kasiek ja kebaba jadłam przed wczoraj :) tak sie napaliłam na niego a całego nie zjadłam :)

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 2 miesiąc temu #782084 przez Aneteczka
Skutki uboczne morfologii

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #782097 przez aska27
Adziaaa napisał:

Hej dziewczyny

U mnie dramat.. Nie chce mi się żyć po prostu :( nie wiem co dalej robić :( wkopałam się tak ze szkoda mówić ..zje** sobie życie i innym.. rodzina mnie wspiera ale i tak swoje czasami powie a ja już wytrzymać nie moge..nie moge zniesc tej sytuacji..nie moge już nic wiecej zrobic :(

Adziaaa nie denerwuj się /chociaz pisze Ci to największa nerwuska pod słońcem :blink: / Wszystko się ułozy,czasem rzeczywiście jest cięzko, źle się czuejemy, teraz gdy hormony robia z nami co chca tym bardziej. ale nie smutaj isę prosze.. juz niedługo przytulisz swojego bobaska,a to najważniejsze!!!! :kiss: sciskam Cię i myśl pozytywnie.

11 lata 2 miesiąc temu #782114 przez tweety1992
Aska ale koles :/ Walcz bo masz rację. Trzymam kciuki ;)

11 lata 2 miesiąc temu #782147 przez aska27
masakra jaks, Tweety dzięki!!!

A Ty już jutro masz badanie,tak? o której?

11 lata 2 miesiąc temu #782159 przez tweety1992
Nie nie :p Ja jutro mam swoją upragnioną wizytę u lekarza do którego się przepisałam. Na 14 :) Ale o badania sie na pewno upomne oraz chce USG miec zrobione bo chce wiedziec czy z maleństwem jest ok. Tym bardziej że dzisisj sie nie ruszalo wgl :(

11 lata 2 miesiąc temu #782164 przez aska27
Tweety na pewno ci zrobi, dawno nie miałas, połówkowego tez chyba nie miałas jak dobrze kojarzę. Daj znać :)

11 lata 2 miesiąc temu #782166 przez tweety1992
No nie miałam połówkowego wgl :( A ostatnie USG 1 pażdziernika. Oby zrobił bo bardzo mi zalezy żeby wiedzieć jak się małe rozwija i czym jest :p

11 lata 2 miesiąc temu #782176 przez aska27
tweety1992 napisał:

No nie miałam połówkowego wgl :( A ostatnie USG 1 pażdziernika. Oby zrobił bo bardzo mi zalezy żeby wiedzieć jak się małe rozwija i czym jest :p

Wszystko jest dobrze.
Jak juz się dowiesz kto tam w Twoim brzuszku mieszka to daj znać :) dopiszemy do tabelki :)

11 lata 2 miesiąc temu #782185 przez tweety1992
Kochana jak ja się dowiem kto tam zamieszka to ja będę wszedzie trąbić :) I zapewne i z imieniem Cię poinformuję.

A normalne jet że wczoraj się ruszało a dzisiaj zero ? :( Bo zaś się martwię

11 lata 2 miesiąc temu #782191 przez aska27
Moja maluda nie ruszła się przez pare dni,albo tak mi isę wydawało.. w kazdym razie nie czułam wyraźnych ruchów, czasem tak jest.
Zjedz coś słodkiego moze,albo jabłko.. moze pozaczepiaj :blink:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka