- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
- Otrzymane podziękowania: 0
U mnie nuda sie wkradła. Jak mój pojedzie to posprzątam bo jutro ma urodziny i nie może być syfu.
A tak to jak się czujesz? Jak dzidzia?
- Adziaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U mnie dramat.. Nie chce mi się żyć po prostu nie wiem co dalej robić wkopałam się tak ze szkoda mówić ..zje** sobie życie i innym.. rodzina mnie wspiera ale i tak swoje czasami powie a ja już wytrzymać nie moge..nie moge zniesc tej sytuacji..nie moge już nic wiecej zrobic
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Adziaa co się stało?
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
co ty gadasz!!! kobieto!!! nosisz pod sercem najwspanialsza i najwazniejsza osobe w swoim zyciu!! musisz byc silna dla swojego malenstwa ktore juz niebawem bedzie z toba! a teraz sie nie stresuj bo malenstwo to odczuwa. i rowniez jest nie spokojne. pamietaj ze jedyna i prawdziwa bezwarunkowa milosc to milosc matki do dziecka. i na odwrot. a ty jestes piekna kobieta i wszystko sie ulozy. :-*
a ja dziś kilometrów narobiłam mnustwo bylam u poloznej z moimi wynikami... i okazuje sie że jest całkiem ok wyniki morfologi są ok. powiedziala żeby nie sugerować sie tymi normami co są podane obok bo to normy dla kobiet które nie są w stanie błogosławionym :-D a co do wyników moczu to mówi że półki nie ma w moczu białka ani nic to te szczawiany nie są groźne. a wlasnie dobrze że są obecne w moczu. bo to oznacz że nie zalegają w nerkach. wiec tym bardziej sie uspokoiłam... wiec moge byc spokojna do czasu wizyty i mam sie nie stresowac
zrobilam też dziś niespodziankę kuzynowi :-D nie widzieliśmy sie z dobre 3 lata az tu nagle staje w drzwiach ja :-D minę mial bezcenna okazuje sie że oprócz 2 przecudnych bliźniaczek ma jeszcze 7 miesięcznego syna :-D dziewuchy widzialam jak były malenkie jak lalki... i do tej pory są tak śliczne i tak podobne że az ciezko odróżnić ktora to oliwia a ktora wiktoria :-D a mały (Kajetan) tak zywe dziecko ze lada moment sam bedzie chodzil... juz sam staje i chodzi przy meblach... bylam w szoku
teraz juz jestem w domku. odpoczywam
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Andziulka ja sie dziś troszke żle czułam przez ten ból brzucha i wieczne latanie na sr... ;/
A moje małe to jak tatuś rano z pracy przyszedł tak szalało że go pokopało po ręce że aż się wystraszył biedak. Potem nic spokój do teraz i zapewne jak pojedzie to znowu bedzie szaleć. Troszke się martwię że cały dzień od rana zero reakcji nawet jak pukałam do niego i ruszałam.
Już chce jutro bo mój urodziny ma nic nie wie ze mu szykuje małą imprezkę na 21 urodziny A w piątek na 14 do lekarza w końcu na wizytę Tak się cieszę. W końcu może zobaczę małe i dostNE skierowanie na badania czy wszystko ok.
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
Adziaaa wiem, że łatwo mówić, ale nie martw się niczym, nosisz pod sercem prawdziwy skarb i dla niego musisz być silna i jak najmniej się stresować będzie dobrze więcej wiary
Kasia super, że wyniki jednak dobre
Muszę się pochwalić, mój mąż, który nie cierpi chodzenia po galerii, zaproponował wyjście i zakup klamer ozdobnych do zasłon (czy jak to się nazywa), podkładek i innych pierdół, które będą pasowały kolorystycznie do pokoju po malowaniu i dodatkowo poszedł ze mną wybierać torebkę, co zawsze było dla niego katorgą, a przy kasie stwierdził, że on płaci, bo należy mi się prezent
Miłego wieczorku
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja miałam też dostac dziś prezent ale mój niestety wyszedł i musiałam się obejść smakiem. Ale za to dostanę koszulkę dla przyszłej mamusi od niego
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Adziaaa bądź silna! Najlepiej wpadaj częściej tu i się wygadaj od czasu do czasu, powinno pomóc! Jesteśmy z Tobą!
Edi to faktycznie miła niespodzianka Cię dziś spotkała
Twetty tylko nie sprzątaj za dużo Pamiętaj, że musimy dużo odpoczywać Złóż życzenia mężowi od nas też
Ja zaraz zasnę na siedząco Także mówię już dobranoc!
Jutro wpadnę zobaczyć co tu się działo
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja się nie przemęczam przy sprzątaniu ponieważ ja w kuchni posprzątam zrobię pranie z psem pójdę 3 razy na dzień pościelę niekiedy łóżko i jakieś takie duperelki a podłodi okna wieszanie firanek mycie kibla czy wynoszenie śmieci nalezy do Adama
Jedynie co się męczę jak idę gdzieś. Np dziś zauważyłam że przeszłam odległość ode mnie do castoramy i juz byłam zmachana.
Ale widziałam dzisiaj super choinkę w castoramie i chyba ją kupimy na święta bo Adam już ma dość żywych (ehh musze odpuścić)
Umówiliśmy się też że jak będzie dziewczynka to choinka będzie ubrana na różowo a jak chłopiec to na limonkowy czerwony bądz niebiesko.
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Dzisiaj ja siedze w laboratorium, czekam na razie na swoja kolej.
Edi to pozazdroscic ze maz sam zaproponowal.
Tweety przy zywej choince jest urok, ale zs to jak kupicie sztuczna to pomysl ze drzewko uratujesz my tez mamy sztuczna, dokupujemy tylko jakies galazki dla zapachu.
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drugie dzieciątko w drodze :)
dzien dobryb postaram sie cos odpisac
Asiu ciesze sie Twoim szczęciem , że podpisaliscie wstępną umowę
Adziaa napisz co sie stało,zawsze to lżej na sercu sie zrobi jestesmy z Tobą
ja zawsze mam sztuczną choinke i jest git
jutro ide badania robic na mysl igły kręci mi się w głowie i dostaje palpitacji żołądka
Edi pozzazdroscic ze mąż sam zaproponował zakupy mojego gdzies wyciągnąc to wyczyn ale i tak jest kochany
w sąsiednim miasteczku u mnie ponoć sniegu troche spadło , ciekawe czy to prawda
jutro jadę pokupowac ciuszki dla Małej do szpitala i mogę już isc rodzic bo torba spakowana
co do baletek z biedronki -kupiłam sobie bo własnie takie kapcie chcialam do szpitala takich klapek to NIENAWIDZE a do baletek noge sie wsadzi i noga nie ucieka
mo humor TROCHE uległ poprawie, ciekawe na ile
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzień dobry wszystkim ;D
Niespodzianka urodzinowa udała się strasznie. Mąż zachwycony tortem ze swieczkami.
Choinki dziś oglądałam jak poszłam rano na zakupy. Chcę kupić całą białą i ją na róż udekorować jak jutro się okaże że dziewczynka a jak chłopiec to na zielono.
Ja już się nie umiem jutra doczekac bo wizyta jest i jak dobrze pójdzie to zobaczę maluszka.
Coś małe dziś się nie rusza i już dostaje do głowy głupich mysli. Tak to się rano ruszało. A dzis ani się nie ruszało jak się obudziłam ani jak zjadłam tort czekoladę bułki oraz poruszałam się troszkę i mu poklupałam po brzuchu.
Zosiaxyz nie jesteś jedyna mnie igły też czekają a jak o tym myslę to czuję jak mi serce do dupy za przeprszeniem ucieka.
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Zosiaxvx dobrze, że humor poprawiony Oby jak najdłużej!
Wola i jak tam po badaniach? Przeżyłaś
Tweetty fajny pomysł z tymi kolorami na choince Co do sztucznej choinki na pewno nie ma takiego uroku, jak żywa, ale za to jest na lata i nie trzeba sprzątać igiełek
Dziś znowu leje... na szczęście udało się nam wyjść na półgodzinki pomiędzy opadami... Tylko zimno, jak nie wiem... :/
Miłego dnia!
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drugie dzieciątko w drodze :)