BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 2 miesiąc temu #781412 przez andzia90
Hejka :) ja dzisiaj wysprzątałam całe mieszkanie plus do tego wyprasowałam stertę ciuchów :) teraz chwile czasu dla mnie to sobie wymaluje paznokietki :) i jeszcze dziś wizyta u szwagra , dobrze ze jego dziewczyny nie będzie bo nie przepadamy za nią

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #781425 przez tweety1992
No to fajnie Andziu ;)

U mnie nuda sie wkradła. Jak mój pojedzie to posprzątam bo jutro ma urodziny i nie może być syfu.

A tak to jak się czujesz? Jak dzidzia?

11 lata 2 miesiąc temu #781443 przez Adziaaa
Hej dziewczyny

U mnie dramat.. Nie chce mi się żyć po prostu :( nie wiem co dalej robić :( wkopałam się tak ze szkoda mówić ..zje** sobie życie i innym.. rodzina mnie wspiera ale i tak swoje czasami powie a ja już wytrzymać nie moge..nie moge zniesc tej sytuacji..nie moge już nic wiecej zrobic :(

11 lata 2 miesiąc temu #781466 przez andzia90
Czuje się bardzo dobrze a mały kopię daje o sobie znać:) a ty jak tam i maluszek ?
Adziaa co się stało?

11 lata 2 miesiąc temu #781490 przez kasiek21
adziaa
co ty gadasz!!! kobieto!!! nosisz pod sercem najwspanialsza i najwazniejsza osobe w swoim zyciu!! musisz byc silna dla swojego malenstwa ktore juz niebawem bedzie z toba! a teraz sie nie stresuj bo malenstwo to odczuwa. i rowniez jest nie spokojne. pamietaj ze jedyna i prawdziwa bezwarunkowa milosc to milosc matki do dziecka. i na odwrot. a ty jestes piekna kobieta i wszystko sie ulozy. :-*

a ja dziś kilometrów narobiłam mnustwo :-) bylam u poloznej z moimi wynikami... i okazuje sie że jest całkiem ok :-) wyniki morfologi są ok. powiedziala żeby nie sugerować sie tymi normami co są podane obok bo to normy dla kobiet które nie są w stanie błogosławionym :-D a co do wyników moczu to mówi że półki nie ma w moczu białka ani nic to te szczawiany nie są groźne. a wlasnie dobrze że są obecne w moczu. bo to oznacz że nie zalegają w nerkach. wiec tym bardziej sie uspokoiłam... wiec moge byc spokojna do czasu wizyty i mam sie nie stresowac :-)

zrobilam też dziś niespodziankę kuzynowi :-D nie widzieliśmy sie z dobre 3 lata az tu nagle staje w drzwiach ja :-D minę mial bezcenna :-) okazuje sie że oprócz 2 przecudnych bliźniaczek ma jeszcze 7 miesięcznego syna :-D dziewuchy widzialam jak były malenkie jak lalki... i do tej pory są tak śliczne i tak podobne że az ciezko odróżnić ktora to oliwia a ktora wiktoria :-D a mały (Kajetan) tak zywe dziecko ze lada moment sam bedzie chodzil... juz sam staje i chodzi przy meblach... bylam w szoku :-)
teraz juz jestem w domku. odpoczywam :-)

11 lata 2 miesiąc temu #781516 przez tweety1992
Andziaa co się stało ?

Andziulka ja sie dziś troszke żle czułam przez ten ból brzucha i wieczne latanie na sr... ;/

A moje małe to jak tatuś rano z pracy przyszedł tak szalało że go pokopało po ręce że aż się wystraszył biedak. Potem nic spokój do teraz i zapewne jak pojedzie to znowu bedzie szaleć. Troszke się martwię że cały dzień od rana zero reakcji nawet jak pukałam do niego i ruszałam.

Już chce jutro bo mój urodziny ma nic nie wie ze mu szykuje małą imprezkę na 21 urodziny :D A w piątek na 14 do lekarza w końcu na wizytę :) Tak się cieszę. W końcu może zobaczę małe i dostNE skierowanie na badania czy wszystko ok.

11 lata 2 miesiąc temu #781527 przez Edi28
Hej Kobietki :)
Adziaaa wiem, że łatwo mówić, ale nie martw się niczym, nosisz pod sercem prawdziwy skarb i dla niego musisz być silna i jak najmniej się stresować :) będzie dobrze więcej wiary :)
Kasia super, że wyniki jednak dobre :)
Muszę się pochwalić, mój mąż, który nie cierpi chodzenia po galerii, zaproponował wyjście i zakup klamer ozdobnych do zasłon (czy jak to się nazywa), podkładek i innych pierdół, które będą pasowały kolorystycznie do pokoju po malowaniu i dodatkowo poszedł ze mną wybierać torebkę, co zawsze było dla niego katorgą, a przy kasie stwierdził, że on płaci, bo należy mi się prezent :D
Miłego wieczorku :)

11 lata 2 miesiąc temu #781537 przez tweety1992
Oj jak słodko Edi ze strony Twojego męża :)

Ja miałam też dostac dziś prezent ale mój niestety wyszedł i musiałam się obejść smakiem. Ale za to dostanę koszulkę dla przyszłej mamusi od niego

11 lata 2 miesiąc temu #781562 przez aisod
Kasiek dobrze, że z wynikami ok :)

Adziaaa bądź silna! Najlepiej wpadaj częściej tu i się wygadaj od czasu do czasu, powinno pomóc! Jesteśmy z Tobą! :)

Edi to faktycznie miła niespodzianka Cię dziś spotkała :)

Twetty tylko nie sprzątaj za dużo ;) Pamiętaj, że musimy dużo odpoczywać ;) Złóż życzenia mężowi od nas też :)

Ja zaraz zasnę na siedząco ;) Także mówię już dobranoc!

Jutro wpadnę zobaczyć co tu się działo ;)

11 lata 2 miesiąc temu #781575 przez tweety1992
Aisod dziękuję bardzo w imieniu męża :*

Ja się nie przemęczam przy sprzątaniu ponieważ ja w kuchni posprzątam zrobię pranie z psem pójdę 3 razy na dzień pościelę niekiedy łóżko i jakieś takie duperelki a podłodi okna wieszanie firanek mycie kibla czy wynoszenie śmieci nalezy do Adama :)

Jedynie co się męczę jak idę gdzieś. Np dziś zauważyłam że przeszłam odległość ode mnie do castoramy i juz byłam zmachana.

Ale widziałam dzisiaj super choinkę w castoramie i chyba ją kupimy na święta bo Adam już ma dość żywych (ehh musze odpuścić)
Umówiliśmy się też że jak będzie dziewczynka to choinka będzie ubrana na różowo a jak chłopiec to na limonkowy czerwony bądz niebiesko.

11 lata 2 miesiąc temu #781783 przez wola82
Czesc dziewczyny
Dzisiaj ja siedze w laboratorium, czekam na razie na swoja kolej.

Edi to pozazdroscic ze maz sam zaproponowal.

Tweety przy zywej choince jest urok, ale zs to jak kupicie sztuczna to pomysl ze drzewko uratujesz :laugh: my tez mamy sztuczna, dokupujemy tylko jakies galazki dla zapachu.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #781944 przez zosiaxvx
co tu taka cisza?? :)

dzien dobryb :) postaram sie cos odpisac :)

Asiu ciesze sie Twoim szczęciem , że podpisaliscie wstępną umowę :)

Adziaa napisz co sie stało,zawsze to lżej na sercu sie zrobi :kiss: jestesmy z Tobą :kiss:

ja zawsze mam sztuczną choinke :) i jest git :silly:

jutro ide badania robic :) na mysl igły kręci mi się w głowie i dostaje palpitacji żołądka :) :silly:

Edi pozzazdroscic ze mąż sam zaproponował zakupy :) mojego gdzies wyciągnąc to wyczyn ale i tak jest kochany :silly:

w sąsiednim miasteczku u mnie ponoć sniegu troche spadło , ciekawe czy to prawda :)

jutro jadę pokupowac ciuszki dla Małej do szpitala i mogę już isc rodzic bo torba spakowana :silly:

co do baletek z biedronki -kupiłam sobie bo własnie takie kapcie chcialam do szpitala :) takich klapek to NIENAWIDZE a do baletek noge sie wsadzi i noga nie ucieka :)

mo humor TROCHE uległ poprawie, ciekawe na ile :)

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 2 miesiąc temu #782024 przez tweety1992
To tak ;)

Dzień dobry wszystkim ;D

Niespodzianka urodzinowa udała się strasznie. Mąż zachwycony tortem ze swieczkami.

Choinki dziś oglądałam jak poszłam rano na zakupy. Chcę kupić całą białą i ją na róż udekorować jak jutro się okaże że dziewczynka a jak chłopiec to na zielono.

Ja już się nie umiem jutra doczekac bo wizyta jest i jak dobrze pójdzie to zobaczę maluszka.

Coś małe dziś się nie rusza i już dostaje do głowy głupich mysli. Tak to się rano ruszało. A dzis ani się nie ruszało jak się obudziłam ani jak zjadłam tort czekoladę bułki oraz poruszałam się troszkę i mu poklupałam po brzuchu.

Zosiaxyz nie jesteś jedyna mnie igły też czekają a jak o tym myslę to czuję jak mi serce do dupy za przeprszeniem ucieka.

11 lata 2 miesiąc temu #782028 przez aisod
Hej!

Zosiaxvx dobrze, że humor poprawiony :) Oby jak najdłużej!

Wola i jak tam po badaniach? Przeżyłaś ;)

Tweetty fajny pomysł z tymi kolorami na choince :) Co do sztucznej choinki na pewno nie ma takiego uroku, jak żywa, ale za to jest na lata ;) i nie trzeba sprzątać igiełek :P

Dziś znowu leje... na szczęście udało się nam wyjść na półgodzinki pomiędzy opadami... Tylko zimno, jak nie wiem... :/

Miłego dnia!

11 lata 2 miesiąc temu #782032 przez zosiaxvx
Tweety mnie jutro czeka kłucie i jeszcze mojego synka bede musiala musiala trzymac bo też go kłuc beda aż mi sie serce kraja

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka