BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 1 miesiąc temu #785497 przez andzia90
Hej dziewczyny :) mi dzisiaj humor coś dopisuje i ciesze się z tego powodu :) mniej będę się cieszyć jak pójdę z psem do weterynarza żeby obciąć mu pazury hehe a do tego trzeba mu dać głupiego jasia bo inaczej pogryzie wszystkich i nie da sobie obciąć :D takiego mam walecznego psa :p

a ja zastanawiam się nad kupieniem takiego łóżeczka tylko w kolorze jasnym co o tym sądzicie???

allegro.pl/nowosc-lozeczko-kolorowy-mis-...lek-i3672806124.html

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #785506 przez Aneteczka
Łóżeczko słodkie, ja też mam wypatrzne :) kolorowe... albo Bambi albo miś na sznurku :P

allegro.pl/lozeczko-dzieciece-baby-boo-m...k-g-i3652823703.html

11 lata 1 miesiąc temu #785512 przez andzia90
Aneteczka teraz bardziej podoba mi się to co wysłałaś :) świetne po prostu a wzory bardzo ciekawe i jest co wybrać :)

11 lata 1 miesiąc temu #785522 przez Aneteczka
Szkoda tylko, ze nie ma tam opcji tapczanika :) bo tez bylby slodki :)

11 lata 1 miesiąc temu #785525 przez tweety1992
Cześć dziewczyny :) U mnie masakra. Złapało mnie jakieś przeziębuenie czy coś. Pół nicy sie męczyłam. O 1 zasnęłam o 4.30 sie obudziłam. Potem 1.5 godziny nie umiałam zasnąć. W końcu wstałam o 11. Gardło mnie boli katar mam słaba jestem i takie ziwne wrażenie w gardle jakby mi cos tam tkwiło.

A Wy jak tam?

Mój mały się ruszał dziś za każdym razem co się obudziłam.

U mnie łóżeczko planuję takie :)
allegro.pl/skladane-lozeczko-turystyczne...cja-i3671681570.html z motywem MISIA

11 lata 1 miesiąc temu #785527 przez andzia90
jak dla mnie wszystkie są słodkie :)

11 lata 1 miesiąc temu #785529 przez Aneteczka
tweety fajne, napewno bezpieczniejsze dla malenstwa,bo nie ma sie gdzie uderzyc, ale ja mam sentyment do drewnianych. Sa takie sliczne

Ide na rosolek a o 15 na wizyte :) wreszcie :)Mam nadzieje, ze maly utyl :) i wszystko u niego w porzadku :)

11 lata 1 miesiąc temu #785535 przez tweety1992
No ja np miałam jak się urodziłam z metalowymi prętami takie różowe :) Jak znajdę zdjęcie to Wam wstawię :)

11 lata 1 miesiąc temu #785540 przez Aneteczka
A jak u was z rostepami. Ja jestem zalamana. Smaruje sie tymi balsamami odkad dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy, a i tak nic to nie dalo, juz kilka tygodni temu zrobily mi sie rozowe ciegi na lewym biodrze, a teraz zauwazylam biale roztepy na pod pepkiem, a tych najbardziej nie chce :( nie chce miec calego brzucha w paski :(

11 lata 1 miesiąc temu #785542 przez tweety1992
A ja nie mam wgl rozstępów :) Pępek też mi nie wystaje brzucha wielkiego nie mam. Ale mały est ciężki i od 3 dni bardzo ruchliwy

11 lata 1 miesiąc temu #785543 przez Aneteczka
Aneteczka napisał:

a teraz zauwazylam biale roztepy na pod pepkiem *

*Na brzuchu pod pepkiem :P

11 lata 1 miesiąc temu #785545 przez Aneteczka
Nie mam pojecia od czego to zalezy, moja szwagierka chuda jak anorektyczka przed ciaza, brzuch miala ogromny, to rozstepy jej sie zrobily, ale na posladkach, a moja kuzynka nie zbyt chuda i wcale jej sie nie zrobilo, ja brzuszek mam spory, 13 cm w pepku mi przybylo odkad zaszlam w ciaze

11 lata 1 miesiąc temu #785550 przez aska27
zubi napisał:

cześć dziewczyny miałam dziś próbę obciążenia glukozy i wynik wyszedł mi na czczo 75 a po godzinie 151, a powinno chyba być 140. Wiem ze pisałyście o tym wcześniej ale postów jest tyle że nie mogę znaleźć, czy któraś z was miała podobny wynik? I co zalecił lekarz - ja mam wizytę jutro i pewnie wszystkiego się dowiem, ale proszę napiszcie jak to u was wyglądało.

Pozdrawiam, aga

Zubi no to niestety cukrzyca, lekarz sam ci pwoie. Ja miałam 146 po 2h. Kiedy masz wisyte u lekarza?

Andzia aneteczka sliczne łózeczka! :)

Sarenka na spokojnie, dasz rade,a w razie czego mąz sie postara i zrobi wyprawkę,teraz jak ma się kase to tylko iść do sklepu i gotowe.

Tweety bardzo duzo rzeczy, no i problem z głowy jak to się mówi :blink:

Aneteczka co do rozstepow to cię rozumiem,no cóż,czasem to nieuniknione niestety.

11 lata 1 miesiąc temu #785551 przez zosiaxvx
super łóżeczka , ja tęż będę miec turystyczne :)
co do rozstępów ja tez jestem z tych chudszych i wyszly mi na piersiach - ale to już w pierwszej ciązy i na posladkach tez :) na brzuchu ani pół kreski nie mam :)

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 1 miesiąc temu #785558 przez kasiek21
hej kobietki.
tweety
wczoraj mowilas że twój mały prawie wcale sie nie rusza. dzisiaj że od 3 dni ruchliwy... eh. i jak tu to odebrać?? no ale coz...

co do lozeczka to my mamy zwykle drewniane cale szczebelkowe. jest śliczne. ale wasze też są prze słodkie...

rozstepy... ciężki temat. jedna ma jedna a jest chuda jedna nie ma a jest większa. zalezy od skóry i od genów bardzo dużo... ja tam razstepy mialam juz przed ciążą a wiec kolejne nie robią mi różnicy. to są moje kreseczki i tyle... moj mówi że mam brzuszek jak tygrysek :-P

body... każdy robi jak uważa. ja je uwielbiam i moja siostra je sobie bardzo chwali od pierwszych dni pierwszego dziecka. nie raz mialam okazję przebierać takie malenstwo z bodow i jak dla mnie rewelacjia. brzuszek ma zawsze zakryty a przy przebieraniu pampersa sama wygoda. nie musisz rozbierać całego malenstwa tylko raz dwa rozpinasz w kroku i gotowe. wiec ja jestem jak najbardziej za :-)

bylam dziś na zakupach. bardzo udanych zresztą. kupiłam sobie majtki skarpety 2 koszulki na dlugi rękaw takie dłuższe że zakrywaja brzuszek i bluzę taka ciepła że jeszcze teraz moge w niej spokojnie chodzić półki takich mrozów i w ogole nie ma.
bylam też w zusie. zostawilam zwolnienie i napisałam prosbe o wyjaśnienie i o wyplate pieniedzy. no i zostanie to wszystko przekazane do zusu w warszawie. skserowali moja umowę potwierdzenie że szef nie odebral zwolnienia. a wiec miejmy nadzieję że coś wreszcie sie ruszy. :-)

nie pamietam kto tam dzisiaj ma wizytę ale powodzenia :-D :-D daj koniecznie znać co i jak i czekam na zdjęcia :-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka