BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 2 miesiąc temu #784495 przez tweety1992
Andziu ja ten temmonetr chcę kupić tylko na wypadek gorączkowania. A tak to mam już z Baby Ono 2 smoczuszki :) Jeszcze te co teraz pokazałaś z barankami mi się podobają :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #784499 przez andzia90
o ja muszę własnie jakiś termometr kupić :D

11 lata 2 miesiąc temu #784505 przez tweety1992
No ja myślę nad tym co wyżej wklejałam link :) Mnie się wydaje że jest to estetycze i śliczne :)

Mnie jeszcze polecają na podczerwień przykładany do głowki ale ja chyba wolę w smoczku :)

11 lata 2 miesiąc temu #784515 przez andzia90
oba fajne pomysły :) ja się muszę zastanowić jeszcze jaki kupic

11 lata 2 miesiąc temu #784520 przez tweety1992
No jak każdy :) Ja chyba wybrałam już :p Adam mówi że ma być inny ale mnie ten smoczkowy się podoba :p

A tak to masz już wszytsko czy jeszcze tak jak ja jesteś w lesie ?

11 lata 2 miesiąc temu #784536 przez andzia90
mam ubranka małe i duże , wanienkę , przewijak , nosidełko , smoczki 2szt , 2 butelki jedna aventu a druga lovi , kocyki , pieluchy tetrowe , gruszkę do noska , obcinaczki do paznokci (chyba tyle bo nic mi się nie przypomina ) dostałam pieluchy DADA 128 szt hehe a mam do kupienia cała kosmetykę dla małego , wózek, łóżeczko , komodę , ubranka typu sweterek ciepły-dresik , pościel i takie pierdoły a no i dla mnie wyprawkę do szpitala :) a Ty??? :)

11 lata 2 miesiąc temu #784539 przez tweety1992
Troszkę ubranek szczególnie mam w cholerę bodów smoczki 2 szt zapinki do smoczka 2 szt gruszkę zabawki przytulanki gryzaki grzechotki wozek nosidelko 2 rozki 2 kombinezony kocyki 4 termoment do wody ... butelki dostalam od przyjaciolki po jej synku ale bede chyba kupowac nowe caly komplet z aventa...

11 lata 2 miesiąc temu #784541 przez andzia90
avent dobra firma. ale powiem Ci ze z lovi też maja fajne bo ja np kupiłam butelke antykolkowa :)a i mam też rożek i kombinezon :) ale wiele do kupienia jeszcze mam

11 lata 2 miesiąc temu #784542 przez tweety1992
wgl weżcie mnie trzymajcie bo wyrzucę z domu Adama!! Jak on mnie wkurwia swoim zachowaniem. Od momentu jak wrócił i ma wolne od pracy od 3 dni to non stop tylko komputer ;/ Mną się nie interesuje. Nie mam sił już. Ja dbam zeby wszystko miał pod nosem martwie się a on ani dziekuje ani pocaluj mnie w dupe.
Mam go dośc. jak on ma byc taki przy dziecku to ja go nie chce wole sama byc. Ja mu wysylam na gadu linki z rzeczami dla dziecka co mi sie podoba i zeby tez zobaczyl i ocenil to tylko patrzy czy ja patrze jak nie to nawet tego nie oglada albo mowi ze nie ma czasu. Mam dosc. Poprawil mi sie humor i zas mi go zpiepszyl. Chce mi sie plakac :(

Przapraszam za slownik i ze was zameczam moimi problemami :(

11 lata 2 miesiąc temu #784543 przez tweety1992
No z lovi nie mam niczego ale slyszalam ze tez dobra firma :)

No u mnie tez jeszcze w cholerke tych rzeczy do kupienia

11 lata 2 miesiąc temu #784545 przez andzia90
Moja bratowa tylko lovi używała przy dwóch łobuzach i była zachwycona :P kurde ja nie wiem straszny mi teraz celulit wyszedł na udach ;/ i jak go tu zwalczyć a niestety poszło mi w nie bo przed ciążą takich nie miałam. Najwyżej będę po urodzeniu coś w tym kierunku robić bo teraz nie bardzo chyba można , z reszta nie wiem

11 lata 2 miesiąc temu #784546 przez Sarenka
A ja mam kilka ubranek,zimowy kombinezon i czapeczke. Ostatnio dostalam w promocji 500ml oilatum emulsji do kapieli od pierwszych dni-dwa w cenie jednego i wiecej nie mam nic... Zamierzalam kompletowac wszystko sukcesywnie i powoli,ale mysle ze to tak od konca listopada. Wozek mamy na oku,fotelik samochodowy taki pasujacy do wozka tez wypatrzony. A wszystko przed Nami. Ale jakos chyba damy rade...

11 lata 2 miesiąc temu #784547 przez tweety1992
No u mnie tylko się robią spuchnięte lekko nogi oraz nie dopinam się już w żaden pasek. Ciuchy pasują jeszcze.

Mały strasznie zaczął szaleć teraz cały brzuch mi się rusza. Aż nie przyzwyczajona jestem że aż to dziwne dla mnie.

No pomyślę nad Lovi. Zaraz spojrzę jak wygląda sprawa zestawu z Lovi butelek.

11 lata 2 miesiąc temu #784548 przez andzia90
Tweety tacy są faceci nie przejmuj się :) mój np jak przychodzi z pracy po 12h to pierwsze co to komputer , a ja przez cały dzień nie mam do kogo gęby otworzyć i chce z nim pogadac jak tam w pracy albo ogólnie to jest zawsze "ZARAZ" wrrr mnie to strasznie drażni , ale teraz już wie ze ma posprawdzać i pogadać ze mną bo tez są takie dni ze człowiek potrzebuje czułości tylko oni nie zawsze o tym wiedza :) po kilku małych awanturach komputer jest na dalszym planie :)

11 lata 2 miesiąc temu #784550 przez andzia90
mój dzisiaj leniuchuje :) rusza się ale delikatnie :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka