BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 2 miesiąc temu #784335 przez tweety1992
No u mnie to pies ma swój własny fotel z kocykiem. Mieszkał zawsze z Nami w pokoju i nienawidzi zostawać poza pokojem. Szczurka też niekiedy chodzi po łóżku (nie robi w łóżko wgl)

Mój pies też nie robi nikomu nic. Od początku za Nami chodził na smyczy wgl nie chodzi prawie obcych się boi a swoich to potrafi wiecznie męczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #784336 przez Milka
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
jestem z styczniowych mam , a tegoroczną LUTOWĄ mamusią Walentynkowej Milenki :)
Mam do sprzedania leżaczek-bujaczek firmy fisher price + mate edukacyjną razem . POsiadam jeszcze ciuszki dla dziewczynki lub Unisex-y od 56-68 ( bujaczek pasuje dla dziewczynki i dla chłopca (jest sprawny w 100%i w stanie idealnym tylko po mojej córci posiada oryginalne opakowanie i nie posiada żadnej ryski) )mata również jest i dla dziewczynki i dla chłopca .Dla zainteresowanej dodam gratisy tj : całe opakowanie WITAMIN K+D ważne do 2015 r , jednorazowe majtki poporodowe firmy CANPOL rozm M oczywiście nie używane :D:D , kilka pampersów do pływania rozm 3 oraz masc na brodawki MALTAN - świetna i napewnos przyda się dla chętnej mogę dozucic tez nakładki do karmienia na sutki tez z CANPOLA rozm uniwersalnu użyte dosłownie raz :) Jeśli któras z Was była by chętna to proszę o info na prv prześlę zdjęcia .

ps luty to piękny czas na poród :)
pozdrawiam i wytrwałości życzę

11 lata 2 miesiąc temu #784337 przez anjaa18
to taki pieszczoch z niego :) ja swojego mam z tego powodu, że ktoś ją wyrzucił na śmietnik jak była szczeniakiem :(

11 lata 2 miesiąc temu #784346 przez tweety1992
O kurczę :( Miałam ze schroniska owczarka 2.5 roku temu ale za mały metraż był i mieszka teraz u babci męża na wsi :)
Mojego dostałam/kupiony był w 1 rocznice Naszego związku z Adamem :) Taki malusi i puszysty był a tu tak szybko czas zleciał i ma teraz 2 lata prawie 10 kg i pełno włosów które momentami są uciążliwe bo trzeba strzyc co 2 miesiące czesać kucyka na głowie włosy na ogonie też. Oraz strasznie się brudzi bo jasny jest.

11 lata 2 miesiąc temu #784347 przez anjaa18
To macie z nim trochę zajęcia, ale się rozgadałyśmy o tych psiakach :)

11 lata 2 miesiąc temu #784350 przez tweety1992
No jest dość roboty przy Nim. Ale ja wyszłam z założenia że sama go będę obcinać i oszczędzam na tym bo każdorazowo 100 zl do 2 miesiące idzie opsieć.

No ze mną można godzinami pogadać na takie tematy. Od 6 roku życia sie interesowałam i zajmowałam tym tematem.

Wybacz zapewne Cie zanudziłabym gdybyś nie powiedziała :p

11 lata 2 miesiąc temu #784351 przez anjaa18
eeeee no co TY nie zanudziłabyś ;)
Ale nudna ta niedziela nic sie nie chcę :P

11 lata 2 miesiąc temu #784368 przez tweety1992
Mówisz że nudna niedziela? jutro będzie to samo albo i gorzej bo w tv tym bardziej nic nie będzie sklepy kina itd zamknięte. Będzie totalna nuda.

Dziewczynki chyba też dziś odpoczywają bo nie są za rozmowne prócz Ciebie :)

Idę chyba zrobić te naleśniki. Ale zanim to muszę pomyć naczynia

11 lata 2 miesiąc temu #784404 przez zubi
Witam :)

anjaa18 ja miałam test na toxo robiony w tym tygodniu obydwa wyniki negatywne to znaczy, że nie chorowałam i nie choruje, mimo że ze zwierzętami miałam kontakt zawsze, a w domu mam królika miniaturkę. Chociaż przyznam się że teraz w ciąży to koty łukiem omijam.

tweety1992 ja też dwa dni pod rząd jadłam naleśniki wczoraj na kolację, a dziś na śniadanie ( takie z bananem, białym serem i nutellą - mniam i tobie smacznego życzę)

We wtorek idę na glukozę, przez wasze opowieści mam małego stracha :), ale mąż ze mną idzie więc damy radę :)

Pozdrawiam, Aga

11 lata 2 miesiąc temu #784418 przez tweety1992
No zrobiłam :) Najadłam się jak świnia :p

Nie mam nutelli a na banany mam uczulenie ale dałam kakao takie z Puchatka i też było pyszne. Zostały się jeszcze :)

Ja też będę szła z mężem na badania ale to ok 28 listopada.

Co do truśków ... Białe mi się podobają takie maluśkie. Ale jak urosną to już nie takie śliczne. Jak to mówię. Małe jest cudne :)

11 lata 2 miesiąc temu #784429 przez tweety1992

11 lata 2 miesiąc temu #784472 przez anjaa18
zubi na pewno dasz radę na badaniu, ja też się bałam przez to najbardziej że jak tylko wstanę to muszę coś zjeść bo mi nie dobrze a tu tylko wodę mogłam i dzięki tej wodzie wytrzymałam.
tweety wydaję mi się, że ten smoczek jest całkiem fajny pomysł :)

11 lata 2 miesiąc temu #784480 przez tweety1992
No też mi się wydaje że taki jest dobrym pomysłem :) Bo ja nie jestem zwolenniczką grzebania w tylku i wciskania tam dziwacznych rzeczy

11 lata 2 miesiąc temu #784487 przez Sarenka
Ja wlasnie bede wyciagac z piekaenika kruche ciasto z budyniem i jablkami. Pachnie w calym domu... jutro mam gosci. Maz wyszedl na noc do pracy,a ja bidulka sama.
Pogoda sie zmienia,nie mam w co sie juz ubierac...
I plecki ciagle bola.
Mala jest wyjatkowo aktywna. Wierci sie calymi dniami,niemal non stop. Tylko jak chodze nie czuje...
Dobrej nocy Brzuchatki...

11 lata 2 miesiąc temu #784489 przez andzia90
a ja mam tej firmy smoczki tylko id 0-3 miesięcy

allegro.pl/lovi-smoczek-smoczki-uspokaja...uki-i3649756618.html

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka