BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 2 miesiąc temu #784058 przez tweety1992
Dzięki za podtrzymanie na duchu :* Nie będę się w takim razie przejmowała.

Co porabiacie?

Ogląda któraś z Was "Armagedon" na TVP1 ? Ja kocham ten film :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #784062 przez anjaa18
Oo nawet nie wiedziałam, że leci teraz, oglądałam kilka razy :P chyba sobie włączę :)

11 lata 2 miesiąc temu #784069 przez kasiek21
ja probuje spac ale... nie moge sie ulozyc, caly czas sikac mi sie chce, jest mi nie dobrze a wiec otworzylam okno zeby troche powietrza zlapac ale to rowna sie z tym ze dochodzi do tego wszystkiego chalas z klubu nocnego ktory znajduje sie tuz za moim blokiem.... a wiec tak zle i tak nie dobrze, a w dodadku braciszek moj kochany ma gosci (2 kolegow i swoja kobiete) i graja sobie w karty przy piwku i muzyce a pokoje mamy na przeciw siebie !! :-( co za noc. juz mam jej dosc a jestem tak potwornie zmeczona ze szok...

11 lata 2 miesiąc temu #784073 przez tweety1992
Anjaa obejrzyj sobie jak jeszcze nie chce ci się spać ;)

Kasiu no to ciężka sytuacja. Może poproś żeby troszkę się uspokoili bo chcesz spać? Wybacz za pytanie jak nie chcesz nie musisz odpowiadać. Ale masz faceta czemu z nim nie mieszkasz tylko z bratem i wgl?

Ja się najadłam spagheti i mam dość. Czuję się pełna. Mały się lekko rusza. Mnie się cały czas pićku chce

11 lata 2 miesiąc temu #784093 przez kasiek21
tweety
mieszkaliśmy razem w warszawie ale jak sie okazalo że jestem w ciazy i poszlam na zwolnienie stwierdziliśmy że oboje wracamy do Malbork (stąd oboje pochodzimy) żeby nie płacić dodatkowo za wynajem komuś. ja mieszkam u mojej mamy on u swoich rodziców chcialam zebysmy mieszkali razem ale on u mojej mamy nie chce a u niego nie ma miejsca. a z mieszkaniem tu na wynajem jest naprawdę ciezko. małe miasto i ludzie dziwnie... chcą nawet po 3 tysiące kaucji... a poza tym bardzo dobrze że tak sie stalo bo ja nadal nie dostalam pensji z zusu mam problem z pracodawca i ciezko na wynajętym byłoby sie nam utrzymać. a wiec na chwile obecna jeszcze jak zostanie... nie jest mi to wcale na rękę no ale co zrobić...

kurde dziewczyny ta noc jest paskudna... co godzinę dosłownie budze sie na siku juz mam po prostu dosyc... a jak pojde siku i potem sie nie napije to omalo co sie nie pozygam :-(

11 lata 2 miesiąc temu #784124 przez aisod
Witam!

Niestety ten dzień chyba nie będzie należał do najszczęśliwszych... Humor do d... :(

Co do Szczawnicy to myślę, że możesz jechać jeśli nie będziesz wychodzić w góry, a i tak jest to raczej nie wskazane, bo leje od wczoraj więc na trasach będzie ślisko. Ale na deptak myślę, że spokojnie Andziu możesz iść, napić się wody mineralnej i zjeść oscypka :P

Pozdrawiam!

11 lata 2 miesiąc temu #784167 przez zosiaxvx
hej!

Aisod przyłaczam się do ciebie , humor do d...!!

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 2 miesiąc temu #784209 przez andzia90
Witam dziewczyny , Aisod oscypek u mnie na pierwszym miejscu do zjedzenia a jeśli chodzi o wodę to jedna mam w domu i ja pije :D ale dla świętego spokoju zadzwonię do mojej lekarki może odbierze :)

U mnie humor taki sobie... noc nawet przespana ale budziłam się i zasnąć nie mogłam , może popołudnie będzie lepsze.

Miłej niedzieli kochane :)

11 lata 2 miesiąc temu #784217 przez tweety1992
Cześć :) Widzę że nie tylko ja w złym humorze ;/ Już oberwał mąż także nie chcę więcej ofiar.

U mnie pogoda nawet spoko. Ale na sparer zapewne nie ma co liczyć.

Miała moja siostra przyjechać ale chyba nie przyjedzie.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #784222 przez aska27
hej no nie smutac mi się tutaj!!!!

Kasiu wyspana? :)

Pokaze wam fajna stronę z ciuchami :) dla dzieci oczywiście.. :silly:

Proszę:

www.etsy.com/shop/tenderblue

11 lata 2 miesiąc temu #784235 przez kasiek21
asienko czy wyspana to nie wiem... lekko wypoczeta. zasnelam po 4 juz tak na dobre... nie slyszalam nic, ani brata ani klubu... po prostu juz chyba bylam tak zmęczona. wstałam o 9. a wiec nie jest az tak źle. chociaż pewnie po południu utne sobie jakąś drzemkę... teraz ogladam inwitro na tlc. (uwielbiam to oglądać tak jak porodówke. ) i zjadam kolejnego pomarańcza... aj mogłabym je jeść i jeść... uwielbiam. igor zresztą też bo zawsze po nich szaleje jak nie wiem.

11 lata 2 miesiąc temu #784238 przez tweety1992
Aska strona z ciuszkami super ale ceny to jak z kosmosu :ohmy:

No chyba pogoda/hormony tak działają na Nas.

A co tam u Cb aska?

11 lata 2 miesiąc temu #784243 przez tweety1992
Kasiu ja też lubię te programy :)

Porodówka mnie trochę przerażała na początku ale mówię sobie "przynajmniej wiem jak to jest mniej wiecej przy porodzie" Adam niekiedy aż zielony się robi jak widzi niektóre porody.

Ja też mam pomarańcze. Ale tylko te kwaśne jadam. Jak mam słodką to nie ruszę tak samo z mandarynkami.

Mam dziś ochotę na cos słodkiego i chyba naleśniki potem walnę bo teraz się spagheti najadłam :D

Wgl dzisiaj patrzę na tego Vitaminera z DHA i te moje dotychczasowe talbletki. Okazuje się że w Vitaminerze tylko na miesiąc są oraz mają bardzo mało tych witamin i minerałow. W moich strasznie dużo tego jest.

Ale spróbuję w sumie tego bo wszyscy go chwalą.

11 lata 2 miesiąc temu #784244 przez aska27
echh a ja jeszcze tej "Porodówki" nie widziałam.

U nas w domku mase rogalików,sama wczoraj tez piekłam,ale ani jednego oczywiście nie spróbowałam. Czekam na wizyte u lekarza, przyznam,ze martwię się teraz czy wszystko ok, gdybym miała ten glukometr mogłabym sprawdzić.

11 lata 2 miesiąc temu #784251 przez tweety1992
Rogaliki ? Mniamciu :D

Będzie dobrze aska zobaczysz :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka