BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 2 miesiąc temu #783874 przez andzia90
No mąż pije z rodzicami drinka a ja wodę mineralną Hehe dlatego pytam bo tam inne trochę ciśnienie a na początku ciąży miałam zakaz razy w góry dlatego pytam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #783877 przez tweety1992
Wg mnie powinnaś korzystać jak nie masz jakiś powazniejszych problemów czy zaburzeń :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #783878 przez kasiek21
andzia
dla swojej pewności i w ogole przejdz sie do lekarza albo poloznej i po prostu zapytaj :-)

wiecie co... ja to jestem chyba jakaś inna nie... kocham moje dziecie i strasznie ciesze sie że je czuje i w ogole ale to nie są juz takie słodkie kopniaczki... coraz częściej sie tak rozpycha że az mam wrażenie że zaraz mi skóra na brzuchu pęknie... no i to juz nie jest tak cudowne... a wręcz przeciwnie... to az boli...

11 lata 2 miesiąc temu #783912 przez andzia90
Tylko jutro moja lekarka nie przyjmuje a położonej nie mam w chcemy jechać w ten poniedziałek. No najwyżej nie pojadę i tyle :)

11 lata 2 miesiąc temu #783929 przez tweety1992
Może poczytaj w internecie. Tam są portale połoznych i lekarzy.

No u mnie na razie Kasiu fajnie się rusza i coraz lepiej czuję :) Ale w końcu i mnie będzie czekac bolesne kopanie.
Nie przejmuj się im ma mniej miejsca tym bardziej mu nie wygodnie dlatego. Moze poglaszcz i porozmawiaj to zelzeje.

11 lata 2 miesiąc temu #783937 przez kasiek21
nigdy nie sugeruj sie tym co piszą w internecie tym bardziej jesli dotyczy to kobiety w ciazy... dr google nie leczy!!! każda kobieta przechodzi ciążę w indywidualny sposób. i nie można szukać odpowiedzi na wiele pytam w internecie...

nie pomyślałam że jest weekend i że lekarze nie przyjmują... ale moze spróbuj pójść do szpitala i tam porozmawiać na ten tamat z jakimś lekarzem...

moim zdaniem nie ma co ryzykować :-)

11 lata 2 miesiąc temu #783964 przez andzia90
Chyba tak zrobię a ryzykować to wiadomo że nie chce. Najwyżej jutro zadzwonie telefonicznie do mojej lekarki i się dopytam

11 lata 2 miesiąc temu #783965 przez tweety1992
Nie chcę w żaden sposób się kłócić Kasiu. Chodziło mi o to ze są portale gdzie na skypie/gg czy coś można porozmawiać z lekarzem bądz położną.
Przepraszam :(

No lekarze niektórzy przyjmują ale w szpitalach chyba że w przychodniach prywatnych.

U mnie w soboty przyjmuje do bodajże 13

11 lata 2 miesiąc temu #783983 przez kasiek21
tweety kochana a kto tu mówi o jakiejś klutni czy coś :-) ja po prostu tylko chcialam ostrzec... bo można nabawic sie tylko biedy. :-) nie ma to jak isc do doktora zajrzy gdzie ma zajrzeć oceni i sie wypowie :-) a takie przez neta to nie wiesz.. każdy moze podać sie za doktora... czy polozna... rowniez my :-D:-D

11 lata 2 miesiąc temu #784000 przez tweety1992
No masz racje ;) Musicie się przyzwyczić ja jestem strasznie przewrażliwiona i niekiedy żle odbieram niektóre sygnały. Jestem płaczliwa momemtami ale nie gryzę :p

A ja mam problem i nie wiem co robić ;/

11 lata 2 miesiąc temu #784016 przez kasiek21
tweety
coz to za problem... moze coś pomożemy :-)

11 lata 2 miesiąc temu #784024 przez tweety1992
No może coś poradzicie,

Patrzcie. Jakieś 2 tyg temu babka ode mnie kupiła prostownicę za 15 zł i dodała zabawki. Sprawdzała u mnie prostownicę i działała było ok wszytsko. Po paru dniach ona mi pisze że prostownica przerywa i że była u elektronika i jakieś kabelki są zerwane czy coś. Zaczęła mi grozić i że mam jej oddać te 15 zł. Ja mówię ok że dam jej to na konto. ALe potem gadam z Adamem i on mi mówi że jakim prawem mam jej coś oddawać jak ona może mnie oszukiwać oraz że prostownice sprawdzała i było ok.
Teraz po tyg dziś mi pisze że przyjedzie mi do domu odebrać pieniądze. Ja jej nawet nie odpowiadam bo wydaje mi się jakaś upośledzona. Nie wiem co robić? Bo z jednej strony nie chcę problemów i nachodzenia a z drugiej nie mam ochoty niczego oddawać bo wiedziała sprawdzała i było ok.

11 lata 2 miesiąc temu #784031 przez kasiek21
aj tweety taki problem to nie problem... olej ja i tyle... do sądu nie pójdzie a komornik nic nie poradzi. a zresztą skoro prostownica działała to niech cie pocałuje w nos. sprawdzała? sprawdzała...

11 lata 2 miesiąc temu #784034 przez tweety1992
No sprawdzała i działało jej wszystko. Ale co jeżeli będzie mi przyłazić pod drzwi i mnie niepokoić klupać po drzwiach?

11 lata 2 miesiąc temu #784041 przez anjaa18
racja kasiek21, pewnie chce Cię naciągnąć, zresztą jak jej się chce za 15 zł robić z siebie idiotkę, nie przejmuj się nawet jeśli się zepsuła to Ty jasnowidzem nie jesteś :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka