BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 1 miesiąc temu #786082 przez kasiek21
ja tam mam dietę cud :-D ale nie bede jej stosować dopóki bede karmić piersia... :-D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #786083 przez tweety1992
Podziel się :) Ja wszytskiego próbowałam przed ciążą ale nic nie dawało naweet głódowki

11 lata 1 miesiąc temu #786092 przez andzia90
ja przed ciążą ćwiczyłam sama dla siebie w domu i wymyślałam rożne ćwiczenia i obiecuje sobie ze po porodzie wrócę do tego bo będę mieć jeszcze większą motywacje niż przed :)

11 lata 1 miesiąc temu #786096 przez tweety1992
No ja będę musiała zacząć biegać ćwiczyć odstawić słodycze i wieczne leżenie.

11 lata 1 miesiąc temu #786100 przez kasiek21
oj kochana nie ma tak dobrze :-D ja w "taki" sposób schudlam w ciągu zaledwie 3 miesięcy o prawie 2 rozmiary... ale kosztowało mnie to bardzo dużo wysiłku i w ogole... były momenty że bylam ledwie żywa...

11 lata 1 miesiąc temu #786107 przez andzia90
Dziewczyny damy rade :) będziemy jak by co wspierać się nawzajem :)

11 lata 1 miesiąc temu #786117 przez tweety1992
Dokładnie ;)

A mnie doskwiera samotność ból tego gardła i mam lekką gorączkę :( Masakra jakaś a ja jutro mam jechać do babci ehh

11 lata 1 miesiąc temu #786131 przez kasiek21
wez tweety moze sobie apap albo paracetamol na zbicie goraczki. te 2 napewno sa bezpieczne w ciazy. zrob sobie moze tez parowke z szalwi albo rumianku. mi to pomaga na katar i gardlo. duzo lepiej sie oddycha.

11 lata 1 miesiąc temu #786148 przez tweety1992
teraz sobie wypłukałam sola z wodą. Wymoczyłam nogi we wrzątku. Wzięłam rutinoscorbin i na gorączkę.
Zobaczymy co będzie rano

11 lata 1 miesiąc temu #786181 przez zosiaxvx
Aneteczka napisał:

zosiaxvx napisał:

jaka masz wade jesli moge spytac??

-5,5D i astygmatyzm, musze sprawdzic kiedy przyjmuje ta okulistka, ktora mi o tej siatkowce mowila i sie wybrac. Chyba nie powinno byc problemu z zaswiadczeniem

Co do dresiku cudny :) ja bede szukala kombbinezonu zimowego z uszkami, bedzie taki maly misio :)

halo :)
ja chyba ponad rok temu byłam u okulisty i miałam na jednym oku -0,75 a na drugim -1,25 i astygmatyzm! czy przez ten astygmatyzm mozna miec jakies komplikacje z oczami po porodzie??

dresiki i sukieneczki the best :side:
ja mam na 11.30 do dentysty !!!! boje sięę :ohmy: :ohmy: :cheer: potrzyma mnie któras za rękę :cheer: :unsure:

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 1 miesiąc temu #786235 przez wola82
Dzien dobry

Ja Cie Zosiu potrzymam za reke, dasz rade to nie boli. :blink:

Zimno az sie z domu nie chce wychodzic, na szczescie dostalam wczoraj od kolezanki kurtke zimowa, w ktorej moze miesiac pochodze, bo nawet nie mam czasu wyskoczyc i po sklepach pochodzic. Ale jeszcze 3 tygodnia i tez ide na zwolnienie.

11 lata 1 miesiąc temu #786238 przez zosiaxvx
u nas też zimaaaa :dry: a tu trzeba wyjsc z domu :( jak o tym pomysle to aż mnie skręca :)
jeszcze 5 dni i wizyta :) pewnie bez USG :dry: ale dobre i to :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #786245 przez zubi
zosia nie taki dentysta straszny, będzie dobrze :)
Ja też mam wadę wzroku -3,5 na obydwa oka i mi żaden lekarz nie wspominał że ciąża i poród są zagrożeniem, najlepiej aby każda z nas wybrała się do okulisty i upewniła się czy są jakieś przeciwwskazania do porodu drogami naturalnymi.

twetty przeziębienie to nie żarty, ja już pisałam że sama korzystam z syropu dla kobie w ciąży Prenalen - nie był drogi, a mi w chwilach przeziębienia pomógł, a jest bezpieczny do stosowania w ciąży.

kasiek bardzo mało ci przybyło kilogramów ( sama dzidzia i wody już tyle ważą) :)
Ja znam dziewczyny które tyły nawet 30 kg, a po ciąży wracały do wagi, a nawet ważyły mniej więc na razie dziewczyny nie ma co się załamywać :)

Ja dziś mam wizytę aby pokazać moje wyniki, trzymajcie kciuki :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #786246 przez zosiaxvx
ja chce aby mi to 8 kg które już przybyło zostało do konca życia :) a od któres z was mogę przyjąc jeszcze z 10 kg :silly:

domek posprzatany pranie zrobione i powieszone :) jak pojdę od dentysty to musze kupic na obiad , a dzis bedą mielone :)
ale bym zjadła torta mmm takiego z masą i żeby jej było duuużo ! ja piec niestety nie potrafie a te kupne to jakies liche :dry:

Zubi trzymam kciukasy :)

Kasiu wszystkiego najlepszego! 100 lat,100lat :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

11 lata 1 miesiąc temu #786274 przez kasiek21
zosia
ja ci z mila checia oddam te 10 kg :-D

wszystkim kobietkom udanych i spokojnych wizyt :-) trzymam kciuki :-)

ja tez mam astygmatyzm. ale ja mam + 5,25 na okolo lewe i +6 na prawe :-D ale ja smigam w soczewkach. nie nawidze okularow.

a tak w ogole to dzien dobry.
u nas pogoda tez taka sobie. a ja mam tyle do zalatwienia na miescie. usz...

humor od rana zepsuty... moj szanowny szef mi go popsul. jak zawsze.
bylam wczoraj w tym zusie, dzis do mnie oddzwaniaja i bardzo mila pani mnie informuje iz moje zwolnienie zostalo przekazane ale wyplaty na chwile obecna nie bedzie gdyz moj kretynski szef nie zlozyl jakiegos tam wniosku z3!! i zus nie moze bez tego wyplacic mi pieniazkow!! a wiec zadzwonilam do mego szefa i zjebalam go jak psa!!! a on do mnie ze on nie wiedzial ze trzeba!! no zesz jasna krowa od czego ma ksiegowa!!! ona tak samo tepa jak on!! powiedzialam ze jak tego nie zrobi dzis to obiecuje mu ze pojde do sadu pracy! usz.

me dziecie sobie radosnie skacze :-) i choc tyle dobrego

a do tego jeszcze babcia mego G jest w szpitalu. no masakra jakas...

jaka kasia ma dzis urodziny?? :-D:-D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka