BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 1 miesiąc temu #786842 przez zosiaxvx
leze i zaraz bede ogladac na dobre i na zle :)

a Ty?

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #786875 przez kasiek21
o zesz kurde... tak sie rozpisałam a tu dupa...

tak w skrócie... tweety olej go... wiem że ciezko to zrobić łatwo powiedziec... ale skoro on jest takim egoista to ty tez badz... niech sobie sam ugotuje i posprząta. a ty zrób coś dla siebie i malenstwa... rozejrzyj sie za szkola rodzenia... albo jakąś joga dla ciezarnych. jak kuba bogu tak bóg kubie... niech poczuje sie zupełnie tak jak ty :-)

11 lata 1 miesiąc temu #786889 przez tweety1992
Ja tu zaraz wychoduje lodowca z własnej siebie tak mi zimno... A ten głupek mi nie nagrzał piec nie rozpalony i co teraz? Będę marznąć do rana ;/ Ehh ... poszedł se do pracy a ja zaś sama.

Ja sobie muszę nadrobić 2 odcinki Pierwszej Miłości także czymś się zajmę a potem pójdę spać. Cóż!

11 lata 1 miesiąc temu #786906 przez kasiek21
tweety popros jakiegoś przystojnego sąsiada żaby ci rozpalil :-)

11 lata 1 miesiąc temu #786912 przez tweety1992
Oj wiesz jak ja bym chciała mieć przystojnego sąsiada :D A mam stare umy i dziadziusiów. Jedyny młodzieniec to Kuba w wieku mojej młodszej siostry :p

Także chyba muszę polegac na starych sposobach z butelkami gorącej wody i grube bluzy ze skarpetami

11 lata 1 miesiąc temu #786935 przez kasiek21
usz współczuję... a sama nie potrafisz rozpalić?? ja sie na tym nie znam... nigdy w życiu nie mialam stycznośći ani konieczności poznania sie z takim osprzetem. :-D

11 lata 1 miesiąc temu #786968 przez Adziaaa
tweety1992 nie tylko Ty kochana masz problem z facetem :)
Wyobraźcie sobie, że ojciec mojego dziecka już się pocieszył i znalazł sobie nowa kobietę :) i twierdzi, że marzenia jednak się spełniają :)

11 lata 1 miesiąc temu #786981 przez tweety1992
Kasieńko moje ostatnie spotkanie z rozpaleniem pieca skonczyło się na spalonej grzywce i poparzonej ręce takze dziękuję ale wolę już troszkę posiedzieć w 3 bluzach ale w piecykowanie się nie bawić. Ja zarwaz będę bo pies chce na dwor. A ja 2 odcinki Pierwszej Milosci nadrabialam

Andziaa współczuję Ci strasznie :( Faceci to rzeczywiście świnie. Ale dasz radę dziecko najwazniejsze i dla niego żyjesz. Najwyrazniej nie byl ciebie wart. Masz wiecej wartosci a on nie umie docenic.
Facet nie wart niczego gdy zrobi dzieo sztuki a zrzeknie sie praw do tego

11 lata 1 miesiąc temu #786987 przez Adziaaa
tweety1992 chętnie Ci pomogę rozpalić w piecu jestem w tym dobra :) kilka lat wprawy :)

Nie jesteśmy razem, ale jednak to boli jak on sobie układa życie.. a ja mam swoje w rozsypce..
Wiedziałam, że do siebie nie pasujemy, ale nie myślałam, że tak szybko sobie kogoś znajdzie i tak bez niczego zacznie sobie układać wszystko na nowo ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #786993 przez aska27
Wersja robocza tabelki, zajrzyjcie tutaj: Nasza tabelka - luty 2013

11 lata 1 miesiąc temu #786999 przez Edi28
Ja tylko na chwilkę, właściwie by życzyć dobrej nocy wszystkim razem i każdej z osobna :) Spokojnej nocy :)
Asiu, tabelka świetna, a te nowe rubryczki to bardzo fajny pomysł :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #787003 przez tweety1992
Oj chętnie skorzystam z pomocy. U mnie w Katowicach 2 stopnie tylko :(

Ehh znam ten ból jak facet z którym się życie dzieliło nagle odchodzi i na Twoich oczach układa sobie życie na nowo. Ja miałam faceta który okazał się gejem i przyłapałam go z ego przyjacielem najlepszym a drugi obiecywał złote góry a zrobił sobie ze mnie tylko zabawkę do popieprzenia i pobawienia jak inne nie mogły a tak to zdradzał na prawo i lewo.

Aska bardzo ciekawe i mnie się podoba :D

fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-a...751_1390565721_n.jpg

11 lata 1 miesiąc temu #787023 przez Adziaaa
tweety1992 to też przezyłaś..
Najgorsze jest to , że ja znam to laskę ona mnie też .. Wie dobrze jaka jest sytuacja .. że on ma w dupie dziecko.. że nie płaci tylko stwarza pozory.. sama go wyciągała na imprezy a do mnie pisała jaki to on jest nie ogarnięty.. że ona nigdy z nim bron boże.. ja nie wiem jak ona mogla sobie wziasc za takiego faceta to ja od niego odeszłam bo wiedziałam co się świeci .. a ona sobie takie debila wzięła jeszcze go popiera w jego wyczynach.. no masakra zobaczymy co będzie dalej

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #787024 przez aska27
Zupełnie zapomniałam Wam napisać, byłam dzisiaj u lekarza, moja dzidziulka waży 1148g :)
Mała brykała na całego, co lekarz próbował zbadać na USG to odkopnęła :) no i poddał się w końcu :)
Lekarzowi nie wspomniałam o badaniu cukru u położnej,ale zapytałam glukometr i dostanę.. ufff będę mogła kontrolować. W piątek jadę do szpitala odebrać.

Fajnie,ze tabelka Wam się podoba,oczywiście musze i tak zmienic,ale takie kolumny planuję zrobić.

11 lata 1 miesiąc temu #787025 przez tweety1992
Heh Adama mały też kopie :p Teraz aktualnie mam laptopa na brzuchu to go kopie gupeczek :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka