- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja po wizycie u dentysty nie taki diabeł straszny
w grudniu bedą mi chirurgicznie usuwac 2 zęby , ja już trzepie gaciami bo tak sie boję
Tweety co sie stało??
Andzia super ubranko
Witam, dziewczyny.
Zosia nie martw się usuwaniem chirurgicznym zębów po dobrym znieczuleniu nic nie czujesz, a dobry lekarz wykona to sprawnie i szybko, wiem coś o tym bo w liceum nosiłam aparat i pozbawili mnie z jego powodu 7 zębów w tym czterech ósemek usuwanych chirurgicznie - bolał tylko strach przed nieznanym przy pierwszej wizycie u chirurga. Więc głowa do góry i na prawdę wcale się nie martw
aska tabelka super, aż chce się ją już do końca wypełnić 2 w 1 i czekamy
Czasami dziewczyny jak czytam wasze posty o waszych związkach to coraz bardziej doceniam mojego męża, na którego ja chyba nie mogę powiedzieć złego słowa ( czasami nie doceniamy tego co mamy )
Miłego dnia, aga
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja sie witam i jade na kurs, no naprawde nie doceniamy Zubi tego co mamy, bo tu faktycznie dziewczyny sytuacje maja nieciekawe. Moj maz w koncu zrozumial tez dlaczego taka niespokojna i nerwowa wczesniej bylam i odkad do niego tez cos dotarlo to od razu u nas inaczej- lepiej jest.
Popieram tabelka mi tez sie podoba, pomysl zatwierdzony
To Ci dzidziulek rosnie Aska, oby tak dalej
Ja wczoraj odebralam wyniki z krzywej cukrowej, na czczo 96 ciut ponad norma
po godzinie 164, w normie, a po 2 godzinach 93. Jutro jade je skonsultowac z lekarzem, bo w moczu strasznie wysoki poziom mi wystedl, a ja sie na tym nie znam.
Adziaa to masz z glowy takiego nieodpowiedzialnego faceta, a teraz niech inna sie z nim meczy, bo chyba po tym co piszesz to jest go warta.
Tweety musisz mimo wszystko chyba swojemu Adamowi pokazac ze jednak masz wieksze "jaja" od niego moze cos dotrze.
Milego dnia dziewczyny, pozdrawiam was i dzidziusie.
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
Asiu super, że z Małą wszystko dobrze i też już przekroczyła pierwszy kilogram Aż te nasze Dzidziolki takie niepokorne, nie chcą dać się obejrzeć lekarzowi
Wola powodzenia u lekarza, mam nadzieję, że wyniki okażą się dobre
Zubi też odnoszę wrażenie, czytając niektóre posty dziewczyny, że mojego męża powinnam bardziej doceniać, bo świetnie odnajduje się w sytuacji i jest kochany
Wczoraj dokonaliśmy zakupu komody, mam już miejsce dla rzeczy dla Malutkiej, teraz będę mogła zacząć powoli ją zapełniać
Miłego dnia Kobietki
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
trzymajcie za mnie proisze. jak wroce zdam relacje
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
W nocy me maleństwo szalało a teraz śpi
Miłego dnia
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drugie dzieciątko w drodze :)
Zubi to mnie pocieszylas z tym chirurgiem dzieki
Tweety daj znac po wizycie .
Asiu cudowna waga dzidziolka ciekawe czy mój bobasek przekroczył już kilogram
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
u nas slonecznie, ale zimno opycham sie paczkami i ide pranie prasowac M. ma dzis wolne to sobie posiedzimy razem Trzymajcie sie
Asiu bardzo fajnie, ze z dzidzia w porzadku, jak kg przekroczylo to teraz bedzie rosnac szybciutko
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drugie dzieciątko w drodze :)
Wprost cudownie ;/ Nie dość że mam ostre zapalenie nosa i gardła, za 2 leki w aptece dałam 30 Zł to na dokładkę mój "idealny" egoistyczny mężuś jak się dowiedział ile wydałam i że chora jestem to zrobił mi super awanture jak ja tak mogłam. Bo teraz on nie będzie mógł sobie tytoniu kupić do pracy. A ch... mnie to obchodzi że on nie będzie palił ja się martwię o swoje i dziecka zdrowie a nie o niego. Z wielką łaską nawet mnie do łóżka wpuścił. Przed wyjście jeszcze pies mnie zdenerwował. Ehh nie wiem czy to ja jestem jakas zła czy ten świat się tak przeciw mnie zprzysięgł?
NIE WIEM CO NAPISAC SZOK!!!!!
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co tam u Was dziewczynki?
- Adziaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Adziaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
w sumie to nie wiem czy krzyk pomoże, ale próbuj on musi chcieć się zmienić, a to ze będziesz mu awantury robić może przniesc odwrotny skutek.. zresztą z facetami jest rożnie.. zresztą ja Ci nie pomogę bo jestem utwierdzona w przekonaniu, że jeśli komuś nie wychodzi w związku to nie ma sensu się męczyć.. wolę być samotna matka niż na silę być z jakimś frajeremOn był kiedyś zupełnie inny. Ja sobie z Nim pogadam jak wstanie. I co prawda powinnam się nie wydzierać ale tym razem to wścieklizny dostanę i go chyba ze skóry obedrę. Jak nie przeprosi i nie weżmie się za siebie żeby się ogarnąć to walizeczkę dostanie i niech idzie do swojej mamusi dziwki i alkoholiczki.
A co tam u Was dziewczynki?
Ty masz inna sytuacje masz męża w takim układzie powinno się starać naprawiać to co się psuje 2 osoby nie jedna bo z tego nic nie będzie jesteście młodym małżeństwem może się jeszcze "dotrzecie"
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
dziś mam szkole rodzenia... nawet nie wiecie jak sie ciesze :-D uwielbiam tam chodzić...
noc ciężka... snilo mi sie od wody mi odeszły :-D a wiec straszny sen he. aczkolwiek wszystko jest ok.
tweety
ja na twoim miejscu dałabym na luz. myślę że wiecej da mu do myślenia twoje milczenie niz krzyk... bo mi to czasem sie wydaje z tego co piszesz że on czerpie z tego jakąś przyjemność że tak bardzo cie złości i w ogole... a wiec spróbuj moze to olac co on mówi chociaż wiem że ciezko.
za to popros go koniecznie o to żeby w piecu ci rozpalil zebys nie marzla...