- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie martwie sie. nie jest z nami az tak źle :-D mam koleżankę ktora jest w 23 tygodniu i przytyla juz 15 kg :-D a wiec te wasze kilogramy to jest nic :-D
u mnie na wadze (warzylam sie przed wczoraj) mniej niz na wadze u poloznej... a wiec sama juz nie wiem. chociaż ważąc sie na tej mojej wadze w sierpniu jak przyjechałam do mamy to wazylam tyle samo co teraz :-D hahahaha
ja wlasnie wróciłam ze szkoły rodzenia... dziś bylo o porodzie. wszystkie etapy i w ogole. jak przec jak sie zachować i jak oddychać w następnym tygodniu idziemy zwiedzać porodówke :-D a dla chętnych panów do spróbowania ten gaz którym łagodzi sie ból. tak zwany gaz rozweselajacy :-D rozmawiałam też z polozna na temat tej wady wzroku i porodzie. mowila że to zalezy od lekarza prowadzącego ciążę i okulisty... ale np przy mojej wadzie jesli chce rodzic naturalnie no to nie ma problemu bo polozna w takim przypadku pomaga przec. kładąc przedramie na brzuchu pod cyckami a wiec jest dobrze.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lunia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Aska tabelka super!U mnie możesz dopisać wiek 26 lat
Też jestem ciekawa ile waży moja dzidzia. Chyba w przyszłym tygodniu wybierzemy się na usg 4d. Mam rzadko robione usg to chcę chociaż porządne...
Zubi co do facetów to święta racja! Trzeba doceniać.
Tweety sorry za szczerość ale od pewnego czasu czytam wypowiedzi Twoje i dla mnie to wszystko nie jest "normalne"- żeby nie napisać gorzej! W każdym związku są kłótnie itd a nie wyobrażam sobie, żeby mój mąż mi mówił w trakcie dyskusji raz, że będzie uczestniczył przy porodzie a drugi raz, że nie! Dla mnie to typowe zachowanie gówniarza.
Wiele zachowań uważam, że da się przewidzieć w trakcie trwania związku jak np. to czy dba o Ciebie a nie zarzuca rozrzutność w przypadku choroby, gdy on chciał papierosy... Jak to się mogło stać, że nagle przestał o Ciebie dbać? Ja w to nie wierzę... Może moja wypowiedź nie jest miła, ale tak to odbieram i wydaję mi się, że inni również. Za dużo w tych wypowiedziach sprzeczności. Zresztą opis teściowej też wiele świadczy. Ja z moją dobrze nie żyję ale nie umiałabym jej tak nazwać. Niekiedy ma się to co się samemu chce.. I zgadzam się z Adziaa lepiej być samemu i próbować żyć dobrze niż ciągle się użerać, co nikomu nie służy...
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
Co do teściowej bo widzę że tu Cię zbulwersowałam. Niestety musze nazywac sprawę jak wygląda. Ona się sprzedaje i jest pijaczką. Utruła Nam życie strasznie i nadal próbuje chociaż mieszkamy 25 km od niej.
Gadałam z Nim na spokojnie i z tego co zauwazylam chyba sie cos mu do mozgu doszlo. Zobaczymy z biegiem czasu. Wytlumaczylam co mnie boli i czego oczekuje. Postanowil rzcic papierosy ze wzgledu na mnie na siebie i dziecko oraz pieniadze.
On zachowuje sie jak gowniarz rzeczywiscie. A rozbierznosci sa poniewaz on zmienny jak pogoda jest.
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Byłam dziś u lekarza, ale usg dopiero za dwa tygodnie będę mieć Także nie wiem co tam w brzuchu słychać...
Mam już 10 kilo do przodu, już sie boję co będzie dalej...
wszystkim Wam życzę miłych snów!
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie gdyby nie dieta też pewnie kg poszłyby w góre, jestem tego pewna
Lunia dopiszę
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie będę oryginalna jak napiszę ... nic mi się nie chce ach nie, spać mi się chce
Fajnie gdyby to już był chociaż styczeń.
Pomalutku trzeba mysleć o świętach,a ten czas szybko "przeleci" wiec nie jest źle.
Czy któraś z mam ma w najbliższym czasie wizytę u lekarza?
Zubi byłas już?
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drugie dzieciątko w drodze :)
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja z psem byłam robię sobie herbatę i zaraz do łóżka. Za ok 2 godz się umyję i pójdę spać. Już taksię przyzwyczaiłam.
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drugie dzieciątko w drodze :)
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja się strasznie martwię. Bo dostałam tabletki od lekarki a w ulotce pisze że nie można w ciąży brać. Teraz nie umiem się skupić na niczym. Boję się że dziecku coś się stanie że umrze albo poronie albo przedwczesnie urodze Wiem ze moze przesadzam ale boje sie po stracie poprzedniego dziecka.
Codziennie o tej godzinie maly sie ruszal dosc mocno a dzis zero. Rano jeszcze bylo super a z chwili na chwile caly dzien coraz mniej.
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Jak się stresujesz to dziecko mniej sie rusza, pamiętaj o tym!
tak w ogóle to dzień dobry wszystkim!