- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Chyba bede mamusia styczniowa, pytalam lekarza czy mam miec jakies zaswiadczenie od okulisty, bo mam wade wzroku i rok temu jak nie bylam w ciazy to okulistka mowila mi, zebym uwazala przy duzym wysilku, na siatkowke, ktora moze mi sie odkleic. Dzis gin kazal mi podejsc do tej pani zeby wydala mi zaswiadczenie, ze wzgleda na te siatkowke powinnam miec cc i jak to doniose to umowimy sie na cesarke koncem stycznia
Mocz zly i tak jak myslalam znow mam antybiotyk, po 10 dniach mam powtorzyc badanie, jak bedzie zle to mam sie zglosic do niego, a tak wizyta 3 grudnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Fajne te Wasze łóżeczka. My myślimy o jakimś tradycyjnym, szczebelkowym. Jakbyśmy mieli taki pokoik bardziej dziecięcy, to pewnie zdecydowałabym się na jakieś takie z motywem. Są super. Muszę się porozglądać za pościelami. Macie jakieś fajne linki? Któraś z Was pokazywała super pościel, ale jej rozmiar to 120x90, a łóżeczka są raczej 120x60? Czy dobrze się orientuję?
Jak patrzylam u tego sprzedajacego na komplet posciel + lozeczko to tez tak bylo lozeczko 120x60 a posciel na 90, wiec pewnie to tak pasuje
tu jest link do lozeczka z calym oporzadzeniem
allegro.pl/18-el-lozeczko-z-aplikacja-ma...-el-i3672781061.html
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drugie dzieciątko w drodze :)
Juz po wizycie Maly wrocil na wlasciwy tor i nie jest juz za maly na dzien dzisiejszy 1207 gram i poraz pierwszy na usg wygladal jak sliczny dzidzius, takie pucate ma policzki, slodziak 4 tygodnie temu wygladal jeszcze jak ufol
Chyba bede mamusia styczniowa, pytalam lekarza czy mam miec jakies zaswiadczenie od okulisty, bo mam wade wzroku i rok temu jak nie bylam w ciazy to okulistka mowila mi, zebym uwazala przy duzym wysilku, na siatkowke, ktora moze mi sie odkleic. Dzis gin kazal mi podejsc do tej pani zeby wydala mi zaswiadczenie, ze wzgleda na te siatkowke powinnam miec cc i jak to doniose to umowimy sie na cesarke koncem stycznia
Mocz zly i tak jak myslalam znow mam antybiotyk, po 10 dniach mam powtorzyc badanie, jak bedzie zle to mam sie zglosic do niego, a tak wizyta 3 grudnia
jaka masz wade jesli moge spytac??
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
www.hm.com/pl/product/16058?article=16058-A
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Majowka fajnie ze sie znowu odezwalas, mysle ze wyjazd do Polski udal sie w pelni
I ja musze przegladnac te wszystkie ubranka, ktore mam. Lozeczka tez sliczne, my mamy wieksze niz standardowe bo ma 90/140 i nie moge znalezc przewijaka na niego, chyba ze kupimy taki osobny z polkami pod spodem.
Aneteczka no widzisz jak szybciutko urosl.
ja tez mam wizyte 3 grudnia, przedostatnia u lekarza prowadzacego.
Tweety z migdalami to lepiej do lekarza idz, ja mialam 2 razy juz w ciazy, ale lepiej nielecz na wlasna reke, ewentualnie zeby zlagodzic bol, to tak jak dziewczyny polecaja plucz gardlo woda z sola i duzo pij najlepiej ciepla herbate z miodem i sokiem malinowym, mi pomoglo.
Zycze zdrowka.
Ja tez nie nadazam z czytaniem dostalyscie jakiegos powera z tym pisaniem, a ja przez tenkurs, nie potrafie sie jakos zebrac zeby cos naskrobac.
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Ja właśnie wróciłam od weterynarza z moim psem i biedny leży bo go głupi jaś trzyma hehe jutro mam do odbioru jego wyniki krwi bo może coś mieć z wątrobą ;/ byłam tez na chwilkę w galerii i chciałam Maciusiowi kupić super dresik ale gdyby nie ta cena to bym kupiła. A o to on słodki prawda ???
www.hm.com/pl/product/16058?article=16058-A
Bidulek..
Slodki dresik, ale cena faktycznie powala.
A ja znalazlam cos takiego i chyba zamowie, bo sliczne jest
www.nkd.com/schnaeppchen-kindermode-baby..._RObiin1DKdH_A24WfLM
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
jaka masz wade jesli moge spytac??
-5,5D i astygmatyzm, musze sprawdzic kiedy przyjmuje ta okulistka, ktora mi o tej siatkowce mowila i sie wybrac. Chyba nie powinno byc problemu z zaswiadczeniem
Co do dresiku cudny ja bede szukala kombbinezonu zimowego z uszkami, bedzie taki maly misio
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
canpolbabies.com/pl/porady/porada/mothers/16/1083
ja też mam wadę wyroku. astygmatyzm i to dosc spore + na jedno oko ponad 6. z tym ze nic nie wiem na temat swojej siatkowki czy czego to tam :-D bede rozmawiac o tym z moim lekarzem w poniedzialek na wizycie.
a do tego dzis rano robiac siku zauwazylam w moczu kamienie (cos takiego jak osad z wody na czajniku) alez sie przestraszylam...
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
www.hm.com/pl/product/10670?article=10670-A
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja już po wizycie, z Malutką wszystko w porządku, przekroczyliśmy kilogram Hania waży 1115 ale oczywiście całą wizytę miziała się po buzi i nie mogliśmy zobaczyć, a tym bardziej zrobić zdjęcia w 4D, znowu na zdjęciu mamy jej łapki co za niepokorne dziecię
Wszystkie kompleciki są przesłodkie, chyba wszystkie ubranka dla Dzidzolków takie są
a dołączam się do grona przebywających na L4, wszystko dobrze, ale lekarz uznał, że starczy tego dobrego i warto odpocząć
Majówka fajnie, że się odezwałaś
Miłego wieczorku
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania