- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Grzybki ladne i napewno smaczne.
Porto, pojdziesz sobie prywatnie zrobisz kolo grudnia. A polowkowe masz kiedy?
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Dobrze, że synek już przygotowany do zimy. Masz już chociaż z głowy zakupy dla niego. Domyślam się co przechodziłaś jak straciłaś go z oczu w sklepie. Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło Ale tak to już jest z maluchami, nie usiedzą spokojnie na miejscu dłużej niż minutę
A co do męczenia się, to weź tu człowieku coś poćwicz i trzymaj kondycję. No nie da się
Darmag, ale piękny koszyk grzybów. Pewnie obiadek był dziś dobry ja uwielbiam grzyby
Domi, ja i tak chodzę prywatnie na usg tylko do tej pory chodziłam na te co było trzeba. No oprócz tego w 8 tc co byłam sprawdzić, czy ciąża żywa i czy dobrze umiejscowiona. A na połówkowe, to chyba pójdę w przyszłym tygodniu. Jeszcze nie wiem dokładnie kiedy, ale postaram się zapisać może dziś, a jak nie to na pewno jutro.
Robię racuszki z jabłkami, który brzuszek chętny??
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Ja dzisiaj tez zrobie rissotto z pieczarkami na kolacje. Ju z mi sie dawno chcialo. A racuchami sie przejadlam ostatnio...
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wiecie co, a mnie lekarz na połówkowym nie zważył małej
Myślicie, że na takiej zwykłej, bezpłatnej wizycie, też mogę o to zapytać lekarza? Jak mi będzie robił usg?
Mnie doktor powiedział, żebym przyszła na następne badanie w 29/30 tyg. Ale zastanawiam się czy jest sens kolejny raz płacić. Już małą dwukrotnie gruntownie przebadał.
Ten wózek Navington wygląda na fajny, w stylu X-landera. Wiem, że nie wygląd jest najważniejszy, ale jest wiele wózków z którymi wstydziłabym się wyjść.
Ja byłam na początku strasznie napalona na X-landera, ale on w ogóle nie posiada amortyzacji, a to wydaje mi się ważne.
Na razie nie znalazłam idealnego, w każdym jest coś, co mi nie pasuje: a to nie ma wszystkich kół pompowanych, to znowu mała gondola, a to za mały i niefunkcjonalny koszyk, a to że jest duży po złożeniu albo jego składanie jest dosyć skomplikowane, albo po prostu okropny design i kolory itd. Odkładam decyzję na później.
oooooooo, ja bym zjadła racuchów
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Ja na badanie jade w czwartek, juz nie moge sie doczekac, po miesiacu zobacze malego szkraba.
Ja kondycji to nawet nie mialam wczesniej, wszedzie poruszam sie autem,co teraz bokiem wychodzi, ale jak czytam to kazda z nas juz tak sie meczy.
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Ja swojego widziałam w zeszłym tygodniu , cały czas się przemieszczał super...
Porto ja często też mam racuchy z jabłkami , bo my z córką bardzo lubimy ale ostatnio staram się ograniczać bo się boję bo mam już nie mały brzuszek, już przytyłam 5kg no nie mało
Pietruszka 5 km nie mało ja chodzę z małą codziennie do przedszkola jakieś 1,5 km w jedną stronę razy 4 ale jak narazie daje radę bez problemów nie wiem jak będzie pózniej
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Wrocilam juz z miasta, kupilam sobie ten sam krem co teraz uzywam bo to jednak nie on mnie uczulil:)
Spotkalam sie z ta kolezanka z pracy akurat byla po wizycie ale okazalo sie ze szyjka sie jej skraca i niestety nie bedzie mogla ani dzwigac ani duzo chodzic, biedna.
Dzisiaj strasznie lapia mnie kolki i lekko boli mnie brzuch mam nadzieje ze to dlatego ze sie rozciagam ze tak powiem:)
Domi ja tez chcialam taki film tylko w 2d ale niestety moj lekarz nie ma urzadzenia do tego, szkoda myslalam ze prywatnie bede miala taka mozliwosc, nic nagramy komorka:p:)
Darmag ja mam wizyte w czwartek za tydzien i juz nie moge sie doczekac zeby zobaczyc malenstwo:) Plusem wizyt prywatnych jest to ze mam usg i zwykle badanie co wizyte, czyli 4 albo 5 tygodni:)
Ide zjesc sobie kisiel z kubka:)
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Troszke Was nadrobilam wiec zaczne od wozkow. My dla Michasia mielismy Tako Laret i bylam bardzo zadowolona dopoki nie odwrocilismy siedziska spacerowki przodem do kierunku jazdy - w tej opcji jest beznadziejnie wywazony i jak Michas usnal i polozylam go na plasko to mi sie wozek przewracal. Masakra jakas i strasznie to niebezpieczne. Gondolka byla super, tez szukalam czegos obszernego bo Michas mial byc duzy i byl wiec w gondoli jezdzil tylko 4 miesiace. I jeszcze wada byla w tych pompowanych kolach bo co chwile lapalam gume. Wiec kupujac taki wozek kupcie na wszelki wypadek latki i sprawdzcie gdzie ew mozna dostac dentki-tak na wszelki.
Po drugie szukalam wozka ktory mial podnoszone oparcie w gondoli, nigdy go nie podnioslam - M. zaczal siadac jak mial 8,5miesiąca a z gondoli wyrosl w 4.
Co do navingtonow to kolezanka ma taki troche klasyczny, na paskach i przednia os ma polskretna- straszny badziew okropnie sue prowadzi, skrzypi a te polskretne kola w niczym nie pomagaja. Nie znam modelu tego wozka ale jak traficie to bym sie zastanawiala, mimo iz wizualnie bardzo ladny i gondolka szeroka, w larecie duzo wezsza byla.
Dla mnie przydatne rzeczy to pompowane skretne kola, gondolka obszerna z daszkiem chroniacym przed sloncem (parasolki potrafia byc upierdliwe), w spacerowce rozkladane siedzisko na calkiem plasko, opcjonalbie fajna jest przekladana raczka w wozku - jak dziecko podrosnie i troche juz wazy ciezko siedzisko przelozyc, raczka to o wiele latwiejsze rozwiazanie. A i dodatki typu folia moskitiera okrycie na nozki powinny byc w zestawie. Uniwersalne nie zawsze zdaja egzamin.
- natnie2884
- Wylogowany
- gaworzenie
- faza56
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U mnie piękne słoneczko
natnie witamy w naszym gronie. Miło, że do nas dołączyłaś. Co u Ciebie słychać?
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fajnie ze Iwonka odezwalas sie a my juz myslelismy ze zniklas i wiecej do nas nie napiszesz, bo duzo jest mamusiek ktore napisaly i znikly.
Natnie, witamy serdecznie u nas jest bardzo fajnie, wiec pisz do nas duzo... a jak mozesz to napisz Nam cos o sobie
Faza, spalo sie dobrze... nawet sypiam juz lepiej i odziwo od paru dni tylko raz wstaje na siusi.
Dzis lece do miasta na male zakupki, musze sobie zafundowac nowe buty bo te juz wolaja o pomste do nieba, moze jakies leginsy... jutro mam wizyte i tak sie ciesze ze juz zobacze malenstwo no i jutro moj pierwszoklasista bedzie mial pasowanie, takze na jutrzejszy dzien mam grafik napiety.
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Aj ja i moje spotntaniczne decyzje scielam 50 cm wlosow! Na dluzszego boba i powiem wam, ze czuje sie super! A lekkosc jaka mam na glowie jest cudownym uczuciem, nawet fryzjerka powiedziala ze bardzo ciezkie te wlosy byly i zapytala czy glowa mnie od tego ciezaru nie bola
Maz fryzura zachwycony, napatrzec sie wczoraj nie mogl i stwierdzil ze teraz wygladam inaczej i bardzo mu sie podoba
Natnie, pisz jak najwiecej
Jestem taka podekscytowa ta nowa fryzura ze teraz o niczym innym nie mysle hehe wybaczcie mi
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa