- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My z brzuszkiem już po śniadanku
Iwonka, do mnie ta przednia skrętna oś też nie przemawia, przynajmniej jak mi pan w sklepie prezentował, to mi odradzał A od kiedy Twoja koleżanka użytkuje tego wózka?
Natnie, witamy Cię na naszym marcowym wątku odwiedzaj nas często A powiedz, co przemawiało za tym Caravelem u Ciebie?? No i koniecznie napisz coś o sobie bo z wózka, to my niewiele wywnioskujemy
Faza, mój brzuszek coś się uspokoił ostatnio. A ponieważ bolał mnie ostatnio bardzo brzuch ostatnio, to domyślam się, że się tam wszystko rozrosło i maluszek ma teraz znowu sporo miejsca tak sobie tłumaczę A słoneczko i u mnie piękne aż dziś przejdę się do sklepu z wózkami, bo mam całkiem niedaleko
Darmag, ja lubię takie napięte plany dnia szybko leci i w ogóle
Loca, to może jakaś fotka z przed i po najlepiej Super, że jesteś zadowolona, to jest najważniejsze, żeby dobrze się czuć w fryzurze. Mnie już ze dwa lata korci żeby ściąć gdzieś w okolice ramion ale jakoś się tak powstrzymuję
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Myslalam, ze bede wyc jak bobr po scieciu, ale kurcze ucieszylam sie jak dziecko jestem nieprzewidywalna
Domi, Porto dzis zaczynamy 19 tydz
Ide sniadanie zjesc, bo jeszcze z tej ekscytacji dziecko zaglodze
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
- Otrzymane podziękowania: 0
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
no ja juz po przedszkolu a ziąb u mnie straszny no ale na wschodzie zawsze chłodniej
nawet nie zle się czuje zobaczymy co dzień przyniesie
Witam Natnie
Darmag dobrych zakupów ja właśnie jak wracałam weszłam do rossmany i kupiłam sobie puder niby nic a cieszy
Loca super ,że zmieniłaś fryzurę , to bardzo podbudowuje i humor lepszy
Cześć Iwonka
Porto już większość 5 miesiąc niezle , ale czas leci
Miłego Dnia
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
No 19 tydzien:) zaczety, strasznie sie ciesze bo powiem wam szczerze ze strasznie ciesze sie na malucha ale bycie w ciazy to ciezka praca:) te wszytskie dolegliwosci, pobolewania, humory, hormony...az sama sie czasem nie poznaje.
Wtamy nowa mame, napisz cos o sobie, bo faktycznie niewiele z ostatniego postu wynika:)
Loca wow....50 cm wlosow, odwazna jestes.... ja juz mam krotkie bo akurat obcielam przed ciaza, mialam do lopatek a obcielam na krotko bo wbrew wszytskiemu zaczely mi wypadac strasznie. Dopiero teraz sie troche unormowalo i przesta leciec, ale pierwsze trzy miesiace to masakra jakas byla. Teraz i oaznokcie i wlosy sa mocniejsze.
Porto, nic sie nie martw u mnie tak samo. Pobolalo a teraz malca czuje tylko raz dwa raz dziennie i to jak do brze pojdzie. Takze ma miejsce i jak wywnioskowalam z ostatniego usg jest do brzucha tylkiem odwrocony dlatego go nie czuje. Spokojnie, za tydzien polowkowe i juz zobaczymy co tam porabia.
Ide na sniadanko, dzis bedzie bialy serek:)
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja też właśnie wróciłam z szybkiej wizyty u lekarza. Dzisiaj moja dziewucha od 6 rano nie daje o sobie zapomnieć, nie wiem co ją tak nagle wzięło, ale to miłe
Loca, gratuluję spontanicznej decyzji o ścięciu włosów. Zainspirowałaś mnie, chyba dziś też się zapiszę do fryzjera. Ja tylko na małe podcięcie, byłam ostatnio w sierpniu.
Powiem Wam, że mnie właśnie ciąża się dłuży. Już bym chciała zobaczyć naszego bobasa, a to jeszcze tyle czasu. Wiem, że pewnie szybko zleci. To już połowa, ale więcej czekania, bo wiem dopiero od 3 miesięcy
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
Swoja droga wczoraj u fryzjera maluszek mocno kopal, jak fryzjerka wlaczyla sluszarke momentalnie przestal chyba sie przestraszylo malenstwo.
Ah nastepna wizyte u lekarza mam na 19 listopada, ten czas dla mnie leci bardzo szybko mam wrazenie, ze z niczym nie zdaze...niby duzo czasu, ale jak pomysle ze za tydzien juz Wszystkich Swietych, a od 1 listopada to do swiat rzut kamieniem...a jak grudzien minie to do marca juz niedaleka droga
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzisiejsza piękna pogoda zmotywowała mnie do mycia okien bo już świata nie było przez nie widać
Dziewczyny ja jestem w szoku wy już kompletujecie wyprawki prasujecie ciuszki a ja w ogóle o tym nie myślę tzn myślę ale nie w sensie aby już to robić ciągle uważam że jeszcze mam sporo czasu
Dla mnie czas niby mija szybko ale od wizyty do wizyty tak jakoś mi się dłuży a mam ją dopiero 5 listopada ale może wtedy dowiem się kto jest moim lokatorem i wówczas ruszę też z wyprawką
Któraś dziewczyna pisała o poduszeczce między nogami mi też się zdarza z nią spać bo jest mi wówczas wygodniej ale ogólnie to trudno jest mi się ułożyć do snu
Loca gratuluje podjęcia decyzji co do włosów udało ci się je sprzedać czy zachowałaś na pamiątkę
A ja wczoraj odebrałam wyniki posiewu i jest wszystko w porządku nie wiem dlaczego poprzednio miałam taki zawyżony wynik
Pietruszka co tam u lekarza
Życzę miłego popołudnia
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Bede wieczorkiem.
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
W pracy chcieli mnie napadac i ograbic mnie z wlosow wiec poki co bede szukala kto da wiecej bo wlosy zadbane i niefarbowanr sa
Wlasnie, a masz moze przeczucie kto tam mieszka? Bo ja jestem swiecie przekonana ze chlopak bedzie, na prawde sie zdziwie jak lekarz mi powie ze coreczki sie spodziewamy
Co do ciuszkow, to ja nic jeszcze nie kupilam moja mama wpadla w szal zakupowy wyprala i powiedziala zebym je wyprasowala sobie i do szafy schowala
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja mam przeczucie że będzie córeczka, poprzednio mówiłam że będzie synek i się sprawdziło i nawet jak lekarz powiedział że będzie chłopak to się nie zdziwiłam . Mój mąż na początku mówił że będzie drugi syn a teraz sam się przyłapuje że mówi o maleństwie jak o dziewczynce
Czyli to babcia popadła w szał zakupów a dla kogo kupuje dla wnuczki czy dla wnuka
darmag udanej imprezy u T