- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
Teraz jem pratycznie wszystko, oprocz ryb bo nie jestem w stanie ich przelknac.
Wiec jak pisalyscie, nasz organizm sam sobie reguluje czego potrzebuje, a poki wyniki krwi sa ok, to czym sie stresowac
Pala, moja bratowa w 4 ms ciazy lampke wina u mnie na weselu wypila i dziecko urodzilo sie zdrowe, podobno w tych piwach bezalkoholowych tez jest alkohol sladowe ilosci, ale mysle ze bardziej bywaja ciasta nasaczone alkoholem...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Mialam do biblioteki isc ale taka pogoda okropna jest, ze nie wiem czy sie zdecyduje. Nie mam juz co czytac wieczorami:)
- kachna_28
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Loca ja piję Bavarię i jest całkiem dobra.
Noce też mam średnie ostatnio. Przewalam się z boku na bok i dopiero nad ranem udaje mi się zasnąć.
Widziałam że pojawił się temat porodu. Ja się trochę stresuję porodem, ale całe szczęście lekarz, który mnie prowadzi to koleżanka mojej teściowej i dzięki temu czuję się jakoś pewniej.
Dziewczyny macie może jakąś listę co trzeba kupić dla niemowlaczka, bo zamierzam wreszcie zabrać się za zakupy ?
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Ja też jestem zdania, że organizm sam reguluje co potrzebuje i daje nam znać. ja to bym często rybki jadła. Wczoraj wciągnęłam wędzonego halibuta, a dziś będę miała smażonego dorsza
Dziewczynki, Lips na zajady działa. dziś jest o niebo lepiej
A teraz przedstawiam Wam mój laleczkowy domek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kasztanowa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasztanowa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasztanowa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Generalnie to w formie wykładów i prezentacji było, a w przerwie były np. pokazy wiązania chust, możliwość rozmowy z doulą, jakieś stoiska reklamowe i zleciało migiem
- kachna_28
- Wylogowany
- gaworzenie
Zapisałam się dziś do szkoły rodzenia mam nadzieję że będzie fajnie i zawsze to jakiś pomysł na spędzenie czasu z mężem w te paskudne wieczory.
Też z chęcią poszła na warsztaty ale w moim mieście nie mogę nic znaleźć podobnego.
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Witam was dziewczynki. My wczoraj bylismy w kinie, najadlam sie popkornu a potem milam kolki przez cala noc...ehh...za to malemu smakowaly bo tanczyl
Dziewczyny, ja nie wiem jak poznac ze brzuch mi sie stawia. Czasem czujetak jakby mi sie cos naciagalo glownie po prawej stronie ale mam wrazenie ze to maly sie prostuje bo nie boli tylko takie dziwne uczucie.
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja już po obiadku, mały śpi ostatnio jak mamy jeść obiad to on idzie spać i je dopiero jak wstanie
a jak mąż wróci z pracy to mamy jechać rozejrzeć się za łóżkiem dla młodego
pala tak jak darmag pisze organizm przygotowuje się do porodu i może dlatego ten twardniejący brzuch ale z drugiej strony w twoim przypadku trudno coś doradzić aby nie zbagatelizować jeśli będzie się powtarzało to lepiej skontaktuj się ze swoją gin
co do alkoholu w ciąży to ja jestem całkowicie przeciwna ale każdy robi jak uważa mojego męża bratowa w ciąży piła piwo wino a nawet drinka z wódką na weselu twierdząc niech mały się przyzwyczaja wiadomo nie piła tego w jakiś zatrważających ilościach ale to zawsze alkohol mały na szczęście urodził się zdrowy i cudny z niego chłopczyk ale ja cały czas miałam obawy czy aby coś złego z tego nie wynikło
porto śliczny brzuszek a jak mąż wszystko w porządku??
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja tez jestem anty alkoholowa w ciazy, ale tak jak Anita napisala, kazdy robi jak uwaza
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Hej dziewczyny ja muszę za pół godz wyjść po małą do przedszkola a u mnie z za oknem rozpętała się burza gradowo -deszczowa szok.....
Ja podobnie jak Ani-ta jestem przeciwniczką alkoholu w ciąży ale każdy robi jak uważa , mam znajomą, a jej siostra lubi pić chyba piła w ciąży i piła jak karmiła ,nie mogłam na to patrzeć i żadne argumenty jej nie przekonywały i już więc nie które matki trochę inaczej do tego tematu podchodzą
Kachna powodzenia w tej szkole rodzenia....
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)