- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
A faktycznie Pala ma najstarszą ciążę więc dlatego te +8 , ale miejmy nadzieję,że nie będziemy miały za dużo ja sie nie odchudzam specjalnie z tej okazji ,trudno tak już mam większość przy drugiej ciąży bardziej tyje i pewnie ja do nich należę
Loca fajnej wizyty
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Teraz poluję na paletę cieni z sephory bo zawsze w tym okresie przedświątecznym pojawiają się , teraz są strasznie drogie ale jakoś po świętach przeceniają je nawet o 100zł!
Jak się zainspiruję i wymyślę jakiś fajny make up to wrzucę na pewno zdjęcie
- annlu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Ja przewaznie nakaladam tylko podkald, potem troszke sypkiego, policzki, brazer lub roz i rzesy tuszuje, cieniuje oko ze tak powiem "od swieta"... jak musze wstac o 7ej zeby Kacpra zawiesc do szkoly to nie mam czasu. Choc jestem zwolenniczka perfekcyjniego makijazu i sama staram sie zrobic go dobrze kiedy musze.
Patruszka brzuszek super, na pewno z profilu wyglada na wiekszy.
- annlu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
dziękuje bardzo, może i masz rację, że ważne jest, aby chociaż dawał o sobie znak
Nie wiem jak Wy, ale ja jestem ostatnio non stop zmęczona, a jak wchodzę na drugie piętro to już w ogóle dostaję zadyszki hehe
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Ja tak analizuje...mam ubezpieczenie prywatne z multicare..za wizyty i badania place tylko 10%. I tak sie zastanawiam ze chyba chcialabym miec porod tam...boje sie publicznych...nie raz juz bylam. Nigdy mnie nie potraktowali dobrze...zreszta nikogo nie traktuja..cc robia dopiero jak juz nie ma innego wyjscia. Mialam kolezanke ktora sie meczyla 2 dni zanim stwierdzili ze maly nie wyjdzie. Wiem ze moja lekarka w prywatnym nie dopusci do takich klockow.
Normalnie porod w prywatnym kosztuje pomiedzy 1500 a 2500 euro.....straszna kasa...z ubezpieczenie, wyjdzie mnie 500 w pokoju jednosobowym i juz z caly, pobytem. Jest to kasa spora..ale chyba zaczniemy oszczedzac i sie zdecyduje. Bo przeraza mnie niekompetencja w publicznych tutaj...
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Anula ja mieszkam na 3 p też się męczę i codziennie chodzę w jedną stronę około kilometra razy 4 do przedszkola czyli 4km plus 3p masakra chociaż z jednej strony mam przynajmniej jakiś przymusowy ruch
Spadam dziewczynki idę uspać małą , do jutra miłego wieczoru
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
W tym momencie fajnie byłoby być jakąś celebrytką i wszystko za reklamę zgarnąć (wózek, prywatny szpital, jakieś kocyki, mebelki itp).
Ja na razie jestem pozytywnie nastawiona co do porodu, o szpitalu staram się nie myśleć. Wiadomo, różne rzeczy się słyszy. Ale mam nadzieję, że moja przygoda z tym miejscem będzie miła. A tak w ogóle, jak wcześniej pisałam, najchętniej urodziłabym w domu. Ale że to pierwszy poród, nie wiem co i jak, to odpada.
- Kasztanowa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziękuję Chwilę zajęło, generalnie nic nam obojgu się nie podobałoKasztanowa, ładne imię Długo zajęło Wam wybieranie?
Odnośnie popularności imion - wklejałam w wątku o imionach fajne linki, gdzie można porównać popularnosc danego imienia na przestrzeni lat i z podziałem na województwa Dla mnie to było ważne, bo nie lubię zbyt dużej powtarzalności imion
Ja miałam dziś aktywny dzień, byłam na warsztatach dla kobiet w ciąży, polecanych tu na forum Całkiem zadowolona jestem, miła odmiana
Wybrałam jeszcze płyty meblowe, bo będziemy meble do sypialni zamawiać w przyszłym tygodniu I z wrażenia zapomniałam, że miałam iść na zakupy do rosmana Jutro za to nigdzie się nie ruszam, zamierzam posprzątać trochę, żeby na sobotę mniej zostało
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa