- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MamaMikołaja
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja też od 5 nie spałam. pisałam nawet na forum, ale z tel i mnie wyrzuciło, więc sobie darowałam. u mnie nadal nic! już jestem coraz bardziej zmęczona. wczoraj przez cały dzień mój telefon był atakowany, wszyscy pytali czy już także jestem rozdrażniona już tym tematem po całości. i wszyscy mają dobre rady, żeby przyspieszyć poród, a tu dupa, nic nie pomaga.
no nic muszę sie wziąć w garść i znaleść sobie zajęcie...
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Majeczka to zdrowka dla paluszkow.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
loca no to Cię synuś potraktował kopniaczkami kurcze, że ja nie potrafię włączyć sobie funkcji wyłącz a jak ci się psa wczorajsze udało? U mnie się mała coś zaczyna przeciągać, ale jeszcze dziś nie pokazała na co ją stać. Może dlatego, że cały czas łażę i coś robię. No Loca ja dziś pierwszy dzień bez Luteiny I wiecie co właśnie pogoniło do kibelka, tylko nie wiem czemu i czuję, że to jeszcze nie jest koniec Loca mnie też już tak bolą pachwiny i biodra, że nie wiem, ciężko sobie znaleźć pozycję czyli jednak zrobiłaś ten gbs, ale robiłaś prywatnie czy na nfz? bo miałam Ci pisać, że ja za niego zapłaciłam 10 zł
Ete współczuję. Igorek pewnie musi się przyzwyczaić do nowego miejsca. Wyobrażam sobie jak jesteś zmęczona oby najbliższa noc była przespana w większości
Baska to Tobie tez się udało z pobieraniem krwi jak MM i mi czasami znajdzie się ktoś, kto zrozumie
Marlena to miałaś udaną noc
Majeczka oby wszystko było dobrze z palcami
MM to widzę, że Ty spałaś jak ja i Darmag
Darmag, do mnie na szczęście nikt nie wydzwania ale jak dzwonię do mojej mamy, to ona się boi odbierać telefony ode mnie wczoraj rano mnie przywitała tekstem, gdzie jesteś
To ja spakowałam dziś małej torbę na wyjście. Muszę jeszcze swoja ogarnąć do końca. Dziewczynki, co macie na wyjście wybrane? Bo ja mam cienkie body z długim rękawkiem, pajacyk welurowy i kombinezonik na dwór. Myślę, że wystarczy.
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
u mnie też nic się nie dzieje czasem mam wrażenie że jakiś skurcz się pojawia ale to taki pojedynczy. Już jest mi tak ciężko cokolwiek zrobić te dodatkowe 20 kg jednak robią swoje
a w ogóle to wmawiam sobie że poród zacznie się w nocy i zawsze jak się kładę spać to sobie myślę: może to dziś a rano nadal 2w1
Kojka trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie
Mamo Mikołaja a ty jeszcze jakąś wizytę masz wyznaczoną czy tak masz sobie czekać aż coś się zacznie
Ete współczuje nocy widocznie mały chciał się nacieszyć rodzicami
porto powodzenia na wizycie
ogólnie szkoda że nie wszystkie mamy rozpakowane się odzywają bo jak tak dalej pójdzie to w kwietniu nam wątek umrze
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Ja tylko na chwile z tel, u nas odpukac zdecydowana poprawa po zmianie mleka mala przesypia 2 albo 3 godzinki, po godzinie mamy maly kryzys i placzemy ale potem spi spokojnie dalej. Wiadomo od razu cudow nie bedzie ale wystarczy mi ze juz sie tak nie meczy:) teraz dwie godzinki aktywnosci i wlasnie zasypia:)
Wpadne pozniej to was nadrobie:)
Trzymam kciuki za Kojke!
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
a dzisiaj wzięłam się za totalne wyszorowanie łazienki, nic mężowi zostawić nie mogę, jak sama nie posprzątam to później mi wszędzie śmierdzi i się wkurzam, on fakt posprząta ale nie dokładnie. No i chyba trochę dzisiaj przesadziłam, bardzo dużą ilość śluzu "wyciągnęłam" jak się podcierałam....
Pala, no to trzymamy kciuki żeby kryzysów było jak najmniej
Majeczko, no to daj nam znać co z tymi paluszkami
Do mnie dzwoniła dzisiaj tylko teściowa, z jakże irytującym pytaniem "Jak się czujesz?" o matko, wszyscy o to pytają, a ja już odpowiadam "a jak mam się czuć w 9 ms ciąży? jak baba w ciąży"
Anita, takie czekanie na to żeby coś zaczęło się dziać bywa irytujące
Czekajmy na pełnie, wtedy zacznie się szaleństwo
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Ete współczuje braku snu , może mały musi się przyzwyczaić do miejsca ? albo miał poprostu złą noc
Porto fajnie ,ze jesteś gotowa ja spakowałam do fotelika dla małego : kombinezon , body z długim i krótkim , pajacyk , czapeczka ,skarpetki bo niby pod pajacyk zakładają i kocyk wszystko pytałam koleżankę która rodziłam w moim szpitalu 3 miesiące temu
Anita no rozumiem cię z tymi kilogramami ciężko , mam nadzieję że mamy które mają bobaski się odezwą ,bo faktycznie jak już my sie rozpakujemy to moze wątek się zatrzymać
Pala super ,ze zmiana mleka pomogła , to jakie teraz dajesz? i mała sie wysypia
Majeczka zdrowia życzę , zrób badania bo naprawdę dziwne te Twoje "paluszki"
Loca moze się tak bardzo nie forsuj tymi porządkami , ja wiem ,ze lepiej zrobić samemu ale nie zawsze....
A ja za pół godziny po małą idę , rano zapowiadała sie piękna pogoda i znowu nie wyszło , moze w Waszych rejonach jest ładniej
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
no to Kojka GRATULUJE jaki duży dzieciaczek ...życzę zdrówka i czekamy na szczegóły
[/url
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
[/url
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Kurcze prawie 4 kg piękna waga malucha, niech te moje dziecie rośnie bo chce już urodzić!