BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 4 tygodni temu #851603 przez moni91
Hej mamusie nie było tak źle ale o 3 coś jej sie ubzdurało i płakała wiec do około 5 leżała z nami cyca nie chciała brzuszek też ok po prostu chyba miała zły sen . Ale potem spowrotem do gondoli i spała do 6.10 i potem cyc i teraz znowu gondolka:D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 tygodni temu #851607 przez Porto1987
Moni a czemu gondolka a nie łóżeczko? fajnie, że troszeczkę posapała sama :)

11 lata 4 tygodni temu #851627 przez MamaMikołaja
hej Mamcie,

Co tu tak cicho? :silly: ja miałam straszną noc, nie mogłam zasnąć do jakiejś 2, potem o 5 pobudka, na szczęśćie po jakimś czasie udało się jeszcze zasnąć. a mój mały wiercił się całą noc! a raczej tak nigdy nie miał, także zastanawiałam się czy wszystko z nim ok. Teraz cwaniaczek śpi, a ja jak zombie :laugh:

11 lata 4 tygodni temu #851630 przez MamaMikołaja
o łał, na liczniku mam 3 dni...
a patrząc na tabelkę, to ładnie mnie ominęło :silly:

11 lata 4 tygodni temu #851634 przez Porto1987
MM no to Cię Mikołaj wymęczył :kiss:
No właśnie taka dzisiaj jest, że zastanawiam się co u dziewczyn. To milczenie jest podejrzane ;)

11 lata 4 tygodni temu #851652 przez ete21
PORTO a dlaczego wtorkowa data fajna?
A ja dziś nam zamiar zrobić ciasto tylko poradnie czy Igi pozwoli bo piki co nie śpi i trzymam go na ramieniu ale wolę żeby nie spadł w dzień niż,w nocy

11 lata 4 tygodni temu #851653 przez roma4
Faktycznie jak na razie to cisz pewnie dziewczyny sprzątają ....
Porto no cieszę sie ,że przyjeżdża bo czuje sie bezpieczniejsza jak będzie w domu,

Moni nie martw sie dzieci chcą spać przy matce bo czują jej ciepło i więz z nią dlatego Lenka bedzie próbowała spać przy Tobie no ale jak się uda i odkładasz to super

MM no 3 dni i nic poczekamy Mikołaj nie ma zamiaru sie spieszyć ,a kiedy jakby co mas wizytę?

11 lata 4 tygodni temu #851654 przez roma4
Ete mały się przyzwyczaji do spania daj mu trochę czau, a co za ciasto planujesz?

11 lata 4 tygodni temu #851660 przez Porto1987
11.03.2014 czyli 11+3=14 :P tak sobie wymyśliłam :S

Ete a powiedz mi czy stosujesz jakąś specjalną dietę przy karmieniu? Co jesz?

Roma wcale Ci się nie dziwię, że czujesz się bezpieczniej. Ja też cieszę się jak mąż jest w domu, a jak gdzieś idzie, to ma nakazane mieć telefon przy sobie.

11 lata 4 tygodni temu #851662 przez moni91
Porto gondolka bo łóżeczko mam w drugim pokoju bo jest za duże do naszego a malutka narazie wole mieć blisko siebie a gondolka to umożliwia:)Ja dziś idę na zakupy dla siebie i małej ciuchowe:D:D:D

11 lata 4 tygodni temu #851663 przez MamaMikołaja
powiem Wam, że mnie ciąża uczy cierpliwości. zawsze jak coś chciałam to na już i nie umiałam czekać i teraz to taka kara :lol: na początku ciąży musiałam leżeć, ciąża zagrożona, więc cierpliwie leżałam i czekałam...teraz mały nie chce wyjść, więc też czekam :)

Roma, ja ostatnią wizytę miałam 13 lutego. lekarz stwierdził, że już nie muszę przychodzić, bo pewnie urodzę przed terminem :lol: kazał mi zrobić pod koniec badania i w dniu wyznaczonego terminu stawić się do szpitala na ktg. Powiedział, że mogę przyjść na wizytę, ale on i tak w niczym nie pomoże, bo to kwestia skurczów i czekania...

Ete, jesz wszystko normalnie? jak zrobisz ciacho, to chociaż spróbujesz? ja się trochę tego obawiam.a ja jutro mam zamiar zrobic ciasto -serniczek-zebre :)

11 lata 4 tygodni temu #851668 przez darmag21
Hej mamusie.

Melduje sie ze szpitalnego lozka. Mialam dosc silne kloci w podbrzuszu. Po badaniach wyszlo ze mam 2 cm rozwarcia. Mialam wlasnie robiony zapis ktg, ale nie wiem co dalej.
Tak mnie lekarka zdraznila ze sie poplakalam, zaczela mi zazucac ze moze wymyslam z tym kregoslupem. Malo tego mowie jej ze maly na ostatniej wizycie byl miednicowo ulozony, po usg powiedziala ze jest ulozony glowkowo i moge naturalnie rodzic no myslalam ze zaraz eksploduje. Ona wyszla a ja sie poryczalam, polozne mnie uspokajaly ze ordynator decyduje. Wiec w sumie nie wiem co dalej czy bede miala teraz robione cc czy mnie jeszcze do domu puszcza.

Mam dosc, przez wielkie D.

11 lata 4 tygodni temu #851671 przez MamaMikołaja
o rany, Darmag, trzymaj się kochana! jak ktoś może Ci zarzucać, że wymyślasz? co za babsko! mam nadzieję,ze ordynator jest facetem i zrozumie! nie martw się, może niedługo będzie po wszystkim i Olinek Ci wszystko wynagrodzi :) trzymam kciuki!

11 lata 4 tygodni temu #851682 przez darmag21
Jak tylko o tym pomysle to ryczec mi sie chce. Mam jednak cicha nadzieje ze jednak zostane tu i zrobia to cc bo jak bede miala tu w czwartek wracac to chyba oszaleje.

11 lata 4 tygodni temu #851685 przez baska007 2
Hej, ja dziś niby w miare dobrze spałam, ale i tak czuję się zmęczona strasznie :( Kompletnie wyprana z mocy, do tego cięzko mi się oddycha cos dzisiaj i czuję się tak jakos słabo :(
No ale już dziś piątek, a wizyte mam w poniedziałek, może w końcu ddowiem się cos konkretnego jak wyniki będą.

Mama Mikołaja, faktycznie Cie ominęła kolejka w tabelce :P Lekarz chyba sie pomylił :P No ale oby w terminie było a nie po :P Bo to czekanie to faktycznie zmora :/

Darmag nie przejmuj się na zapas jakąś wredną lekarką skoro i tak wszystko od ordynatora zależy. Będzie dobrze ;)

Kurcze tak jak patrze na wasze suwaczki i Was czytam to masakra... to już tak blisko..
Niby chciałabym być już po i miec przy sobie Damianka, ale coraz bardziej ta myśl o porodzie i o tym że to już wydaje mi się odległa. Nie wiem czemu tak :/ Jeszcze jak przeczytałam Rome ze czuję się bezpieczniej jak jest mąż to tak sie zastanowiłam jak ja się czuję jak siedzę sama w domu.. i bez różnicy w sumie, jakoś jakbym odpychała ta myśl że to coraz bliżej :P
Paradoks normalnie :d Chcę juz mieć maluszka i nie moge sie doczekac, ale myśl że to już tak blisko odpycham jakby ten termin sie oddalał zamiast przybliżać :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka