BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 4 tygodni temu #851991 przez claudii09853
witam:-):-)

Dnia 3.03.14 o godz.10.41 przyszła na świat nasza kochana córeczka Andrea waga 3850g wzr.54 przez cc:-):-)
My już w domku od wczoraj:-) mała tylko je i śpi jest bardzo grzeczna:-) ja po cc na drugi dzień już chodziłam:-) czuję sie dobrze;-) karmić piersia nie karmię bo nie mam pokarmu i sutki mam wklęsłe a przez kapturki mała się męczy.Daję jej Bebilon przyjeła go super je co 3 godz;-) nie ulewa się:-) pozdrawiamy buziaki:-*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 tygodni temu #851996 przez darmag21
Jestem na 1 pietrze a sali 4... aaaa no to faktycznie to byl obchod przed 19 sta, faktycznie smieszny, ale ja nie myslalam ze to tooo...?

11 lata 4 tygodni temu #852032 przez baska007 2
Ete ale słodziak z Igorka :)

Loca no już w poniedziałek będzie u mnie ciąża donoszona :) Ale jakoś ostatnio wydaje mi sie to takie nierealne że będę mamą :D Codziennie oglądam te wszystkie rzeczy i dziwnie jakoś :D
A dziś się z mamą na zakupy wybrałam i kupiłam dwa bodziaki bo miałam mało takich malutkich rozmiarów, a na początek pewnie się przydadzą ;)
Smaka na rybkę zrobiłaś :P ale ja to bym sobie zjadła dzwonek z łososia pieczony w folii w piekarniku :)

Marlena taki drobny gest jak przepuszczenie w kolejce a faktycznie potrafi humor poprawić :)

Mama Mikołaja też się bałam porodu i chyba nadal boję, ale teraz to mam tak że poród i bycie mamą wydaję mi się takie nierealne i odległe.. Ostatnio jeszcze wyobrażałam sobie jak jadę w nocy na porodówkę, a teraz jak się zastanowię to mi sie to wydaje tak samo odległe i nieosiągalne jak wyprawa na marsa :P

Pala to pogoda niestety u Was nie dopisuje :/ Przydałaby się taka jak u mnie:P Słonko i ciepełko :) akurat na spacerki z wózkiem :P

Annlu nie jesteś wyrodną mamą :) Kochasz maleństwo i chcesz dla niego jak najlepiej, a z pokarmem nie zawsze wychodzi niestety, a może to po prostu akurat coś nie tak zjadłaś. Trzymam kciuki żebyście nie mieli więcej problemów z brzuszkiem :)

Claudii jeszcze raz gratuluję :) Ładna waga maluszka, szkoda tylko że pokarmu brak, no ale to teraz częste niestety :( Ciekawe od czego tak jest.. :/

11 lata 4 tygodni temu #852081 przez Porto1987
Darmag ja leżałam na 2 piętrze. A niestety to właśnie mógł być obchód. Rano będzie wyglądał podobnie, tylko mogą zlecić jeszcze jakieś badania. Ja miałam usg i później ginekologiczne. A kontaktowałaś się ze swoją lekarką? I bądź gotowa na pobudkę przed 6 :( Oby już coś się wyjaśniło :kiss:

11 lata 4 tygodni temu #852084 przez ete21
CLAUDI gratulacje, mała to niezły pulpecik! Super, że je i śpi!

A my właśnie po karmieniu, mam nadzieje że mały jeszcze przysnie....

11 lata 4 tygodni temu #852086 przez roma4
Witam rankiem :)

Claudi jeszcze raz gratuluje , Andera to duża dziewczynka , dobrze ,ze sie odezwałaś się martwiłyśmy

Baśka mi też sie wydaje że mój poród to taki daleki w sumie jeszcze 2 tygodnie ale wrażenie mam jakby dłużej

U mnie oczywiście beznadziejna pogoda ,mąż wczoraj wrócił do 2.00 siedzieliśmy a ja już spowrotem na nogach bo w sumie jestem wyspana :)

Wszystkim Kobietką Wszystkiego Dobrego i Miłego Dnia

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #852087 przez pala813
Claudii Gratuluje:) faktycznie dorodna dziewczyna:)
Ete i jak noce? Poprawilo sie cos? Mam nadzieje, ze Igor daje wam troche pospac:)
O Roma dziekujemy za zyczenia:) wzajemnie:D Co do pogody to u mnie mialo byc dzisiaj ladniej ale jakos tego nie widze narazie:p moze potem sie wypogodzi:)

U nas od 5 byla meka z lekka kolka, mala co 5 minut budzila sie i plakala, masowalam jej brzuszek i skurcze robily sie coraz rzadsze i coraz krotsze:) potem zjadla i wlasnie zasnela a ja jakos czuje sie wyspana mimo tego, ze wstawalam w nocy kilka razy:) ostatnio nawet szukalam sobie juz zajecia o tej porze:p ale dzisiaj odpuszcze i sprobuje zasnac:) meza nie ma to zabralam mala do lozka:D a pies rozgoscil sie na jego polowce:D

11 lata 4 tygodni temu #852121 przez ete21
Własne wszystkiego naj w dniu kobiet mamusie!
PALA dziś też ciut lepiej. Najgorzej jest z pierwszym usnieciem wieczornym... Ale spał od 23 jakiś do 4,30 i teraz dalej śpi, tyle że o tej 5 to wzięłam małego do łóżka...mam nadzieje że jakoś się wszystko wyklaruje!
Przykro mi z powodu Lenki że znów ja kolka nawiedziła!

11 lata 4 tygodni temu #852130 przez darmag21
Hej mamcie.

Ja na szybko.

Szykuje sie dzis do ciecia.

Boje sie.

11 lata 4 tygodni temu #852133 przez baska007 2
Witam :)

Wszystkiego najlepszego w naszym dniu :) Jeszcze troszkę ii 26 maja znowu będzie nasz dzień ;)

U mnie pogoda od rana wiosenna :) Ale co z tego jak wózek pusty :P

Pala współczuję kolek malutkiej, oby szybko przeszło juz na stałe :kiss:

Darmag powodzenia!!

11 lata 4 tygodni temu #852143 przez ete21
DARMAG powodzenia! To normalne że się boisz, ale bądź dobrej myśli w końcu dziś będziesz mieć swoje maleństwo!

11 lata 4 tygodni temu #852159 przez domi2907
Wszytskiego naj wszytskim kobietkom :)

Darmag, bedzie dobrze napewno. Trzymaj sie cieplo i badz dzielna..wieczorkiem olinek juz bedzie z wami :*

11 lata 4 tygodni temu #852161 przez MamaMikołaja
Witam wszystkie kobietki i również życzę wszystkie naj...

Claudii GRATULACJE
Darmag, trzymamy kciuki, ładny prezent na dzień kobiet :)

ja dziś cała obolała po wczorajszym spacerze. małego oczywiście nic nie ruszyło. myślałam, że mi zrobi prezent na dzień kobiet, ale się nie zapowiada. nie śpię od 5, już mam stresa przed poniedziałkiem...

później Wam odpiszę...

11 lata 4 tygodni temu #852178 przez pala813
Darmag trzymam kciuki:) napewno wszystko bedzie dobrze:) fajny prezent na dzien kobiet:)
MamaMikolaja widze, ze Twoj synek uparty i wcale mu sie nie spieszy:p:) poczekaj bo dzien jeszcze dlugi moze akurat cos ruszy:D:)
Baska zazdroszcze pogody:)

Dziewczyny u nas w nocy oprocz tej jednaj nieszczesnej kolkowej godziny wszystko bylo dobrze:) widze duza poprawe i mam nadzieje, ze bedzie jeszcze lepiej:)

Trzymajcie sie i podeslijcie troche slonca do Rzeszowa:)

11 lata 4 tygodni temu #852188 przez roma4
Darmag będzie dobrze trzymam kciuki jak dasz radę napisz wieczorem jak i co :) :) w końcu Olinek wyjdzie

Baśka u mnie odziwo pogoda też sie polepszyła nawet mam słońce

MM nie denerwuj sie poniedziałkiem będzie dobrze napewno

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka