BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #852214 przez annlu
Cześć mamusie ! :)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET !! DUUUUUUUUUUUŻO MIŁOŚCI !

Claudi
Gratulacje ! No ładna waga dziewczynki :) Niech się zdrowo chowa ! :)

Baska
Co to małych ciuszków... Hehe... Mi wszyscy mówili " takich małych to nie zdąży założyć i się nie przydadzą się " :D a jak mały się urodził to się okazało, że jednak te najmniejsze się przydają cały czas bo we wszystkich innych się topi ! :D

Darmag
GRATULACJE !! Widziałam na facebooku wpis, że już mały zagościł :)

A u nas...
Dzień się zaczął to mały śpi jak aniołek... Zawsze w ciągu dnia ładnie śpi, ładnie je, uśmiecha się... a w nocy buszuje... ma inny tryb :D

chociaż dzisiaj w nocy udało się małemu przespać od 23 do prawie 5 więc może zmierzamy w dobrym kierunku...

A dzisiaj jedziemy do mojego chłopaka, bo chce spędzić weekend u jego rodziców...
Eh zjedzie się jego cała rodzina... boję się, że będą komentarze typu "źle to robisz" albo "jaki on mały" itp. ;/ Wrrr...
A dwa... boje się, że tak jak maja w zwyczaju : podrinkuja sobie a ja bede sama z malym - bez pomocy i to w obcym domu...
eh...

trzymajcie kciuki, aby jakoś się udało !! :)

A tu parę zdjęć :)
1. Chyba nie mam brzydkiego brzucha jak na 2 tyg. po porodzie ? :>
2. Tak mały sobie śpi w ciągu dnia
3. Tak mu się śpi najlepiej ! U mnie :)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #852224 przez darmag21
OLIWIEREK JEST JUZ NA SWIECIE.

JESTEM PRZESZCZESLIWA.

Jesli ktoras mamusia chce moze z fb dodac zdjecie Olinka na forum.

Wazy 3470, cm jeszcze nie znam i godz tez bo to wszystko tak szybko sie dzialo...

11 lata 1 miesiąc temu #852226 przez moni91
Darmag gratuluje:):) dużo miłości mamusie:-*:-* z okazji dnia kobiet:):) Anula postaw sie wreszcie jak zaczna coś gadać...

11 lata 1 miesiąc temu #852229 przez pietruszka
Darmag, kochana, gratulacje.

Ja się nie odzywam, bo jesteśmy jeszcze w szpitalu. Mała walczy z zoltaczka, a ja z anemia. Miałam też przygody z karmieniem, choc mam nadzieje, że jest już ok. Opowiem Wam jak już będziemy w domku.
Pozdrawiam, buziaki.

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #852231 przez majeczka22
Olivierek od Darmag21

11 lata 1 miesiąc temu #852236 przez ete21
DARMAG kochana gratulacje! Śliczny synek! Dużo zdrowka dla was!

11 lata 1 miesiąc temu #852239 przez MamaMikołaja
Pietruszka, dużo zdrówka życzę dla Was obu!

Darmag, GRATULACJE, jak ja Ci zazdroszczę :)

Annlu, jaki brzuch! Marzenie, jak Ty to zrobiłaś? też bym taki chciała mieć po porodzie :) Mały cudny. A komentarze jednym uchem wpuszczaj, drugim wypuszczaj, nie ma co tego brać do siebie

Roma, to szybko się wyspałaś :) oby mi się w poniedziałek coś wyjaśniło, bo naprawdę oszaleję od tego czekania. Ale jak nie będę miała nawet rozwarcia to pewnie mnie do domu odeślą. Lekarz mi mówił, że termin porodu waha się pomiędzy 38-42 tyg. Wiadomo, nie chce czekać i przenosić nie wiadomo ile

Pala, oby małej szybko minęły te kolki. Ja też się ich bardzo obawiam :dry:

Marlena, jak tak dalej będzie u mnie to urodzę ostatnia :laugh:

Ete, Igorek ładnie dziś w nocy spał, może się w końcu oswoił z domem i przestawił

Baska, wczoraj jak byłam na spacerze to pomyślałam o wózku, że przydałby się, żebym mogła się podeprzeć, bo ciężko się szło :lol:

U mnie pogoda rewelacyjna, ale nie chcę mi się iść na spacer nawet. Zrobiłam ciasto, obiad i czekam na powrót męża z pracy. Jakoś mam posępny humor. Wszyscy czekają na małego, a ja najbardziej. Nawet sąsiad moich rodziców pytał moją mamę czy już. Moja mama zaplanowała urlop od poniedziałku, bo bardzo chce przyjechać i mi pomóc i teraz musi odwołać, aż czuję się winna, ale co mam zrobić. a najlepsze jest to, że humor mam w kratkę, co drugi dzień dobry, także czekam do jutra na lepszy dzień :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #852241 przez baska007 2
Annlu postaw się w końcu jak coś będzie nie tak, to Twoje dziecko i Ty chcesz dla niego najlepiej i wiesz co robić ;) a maluszek naprawdę słodki :) A co do brzucha to myśle że jest super, 2 tyg po porodzei a w ogole nie widać że byłaś w ciąży :) Ja to się boję że jak tak przytyłam to nie zrzucę tego i że brzuch mi zostanie taki wielki obwiśnięty :/
Słyszałam że dobrze się owijać czymś po porodzie, że wtedy brzuch szybciej się "wstąpi" tylko nie wiem jak to się ma do rzeczywistości i czy to nie zaszkodzi bardziej niż pomoże :/ Orientuję się któras??

Darmag gratuluję!!! :) Śliczny Olinek :)

Pietruszka trzymaj sie tam. Trzymam kciuki żebyście szybko wyzdrowieli i wrócili do domu :kiss:

Mama Mikołaja trzymam kciuki żebys jak najszybciej urodziła, współczuję tej niepewności i czekania :kiss: Oby malutki pojawił się najpóźniej w poniedziałek ;)

11 lata 1 miesiąc temu #852255 przez ete21
ANNLU brzuszek śliczny! Znaczy brak brzuszka.
PIETRUSZKA trzymajcie się ciepło!
A my dziś mamy odwiedziny dziadków - teściów.

A mi zostało na plusie 10 dni po porodzie 4 kg...

11 lata 1 miesiąc temu #852259 przez roma4
DarmAG GRATULUJE śliczny maluszek super ,że jest juz z Wami :( :(

Pietruszka współczuje problemów ze zdrowiem , mam nadzieję ,że nie długo cię podleczą i wyjdziecie do domku

MM masz rację nie stety jakby co to trzeba czekac nawet do 42 tyg strasznie długo ja w 40tyg jak nic się do tej pory u mnie nie zmieni powiem mojej lekarce niech cos pisze na skierowanie bo nie mam zamiaru tak długo chodzić

Baska nie martw się brzuch spadnie po porodzie moze nie tak szybko jak u celebrytek ale napewno , mozna ćwiczyć zakupić pas poporodowy, ale wszystko z głowa nie za szybko żeby sobie nie zaszkodzić ,też mam szerokie plany jak to będę się odchudzać ale nie wiem jak będzie naprawdę

Ete milej wizyty dziadków

Anula ty praktycznie to juz prawie nie masz brzuszka ,śliczne fotki malego

11 lata 1 miesiąc temu #852263 przez majeczka22
Hej dziewczynki :)

Macie pozdrowienia od Kojki :)

Kojka jest jeszcze w szpitalu bo mały ma żółtaczkę, walczą o pokarm bo mamusia ma go mało - a piersi pogryzione do krwi.. i zaczynamy karmienie butelka.

11 lata 1 miesiąc temu #852281 przez moni91
Hej mamusie my po spacerku w piekna pogode :) Mam mała rade dla mam 2w1 :) Podczas porodu kochane starajcie sie skupić na tym co mówią wam położne żeby nie wpaść w panikę bo to najgorsze co może być wiec starajcie sie ogarnąć na spokojnie wiem ze łatwo mówić ale postarajcie się:-*:-*:-*:-*buziaki:-*:-*:-*

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #852283 przez ete21
MAJECZKA dzieki za info o KOJCE! Kochana trzymaj się!
Niedługo wszystkie będziemy rozpakowane:)
A to Igi pt. NIKT NIE BĘDZIE MNIE PODGLĄDAĆ!
I MAMA BEZ BRZUCHA PRAWIE :)
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #852314 przez marl3na
Witam :)
Ja dziś czuję się nie najlepiej. Jakoś brak mi sił.

Pala ja też właściwie najwięcej kupiłam ubranek 62... Wszyscy mówią, że 56 mogą być za małe. Ciekawe jaka duża się moja urodzi. A Ty sobie lepiej więcej poodpoczywaj, przecież tyle wysiłku za Tobą. Wy już się sobą cieszycie 3 tyg, a ja się doczekać nie mogę. :)

Claudii jeszcze raz gratuluję :)

Baska ja też mam takie wrażenie, że do porodu tyle czasu i ciężko uwierzyć, że już jestem na końcówce...

Annlu
brzuch jakbyś w ciąży nie była... A Malutki słodki :) A tych uwag nie słuchaj. Po co się denerwować ;)

Darmag SERDECZNE GRATULACJE!! :woohoo:

Pietruszka życzę szybkiego powrotu do domku :)

MM u mnie też dziś było pięknie, ale nie chciało mi się wyjść. Może urodzisz do poniedziałku :)

Ete no kolejna, której bocian dzidzi przyniósł :) Ciekawe jak mój brzuch się będzie chował.

Wszystkiego najlepszego dziewczynki :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #852318 przez ete21
MARLENA masz prawo być zmęczona, w końcu to już bliżej końca niż dalej. Choć lepiej by było nagromadzic dobrej energii na sam powód, zapewne przyda się!

Każda z nas wróci do formy prędzej czy później!

A my właśnie wróciliśmy z zakupów Igi na śpiochu był w Lidl i Intermarche. Śpi od 16 ciekawe co nam zgotuje w nocy... Aha kupiłam na próbę lidlowe pampersy- porażka cienkie jak paper i Intermarcherowskie też nie wiele lepsze. Wszystkie pampersy jakieś duże i półki co najlepiej mi odpowiadają z happy z belli te z wcięciem na kikut nie są przynajmniej duże u nie zajmują pół pleców.... Z pampers czy białe czy zielone, są strasznie długie...

PALA, MONI, ANNLU i reszta rozpakowanych jakich wy używacie pieluszek?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka