- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Roma, kurcze powiem Ci że ciężko tak usiedzieć na miejscu, tak jak napisała MM, zwłaszcza że widzę ile jest do zrobienia, a mój mąż mimo chęci po prostu fizycznie nie daje rady wszystkiego załatwić. Ostatnio to nawet koło północy chodzi spać i śpi po 4,5 h, żeby wszystko ogarnąć. Biedak wraca późno z pracy, wcześnie wstaje, jest zmęczony, a jeszcze każdy do niego dzwoni bo coś chce od niego, żeby naprawił coś tam, zrobił coś innego...oczywiście rodzina i on tak haruje za "frajer"

A ja na obiad dzisiaj chce zrobić dorsza, tylko czekam na rybkę aż mąż przyniesie, ciekawe czy będą mieli w rybnym świeżą :)a jak nie będzie to będę musiała improwizować. eh i zaś obiad o 18 będzie

MM, a jakieś skurcze się u Ciebie pojawiają?
o matko jak mnie krzyże bolą, czuje się jak stara baba

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MamaMikołaja
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Loca, ja też dziś rybkę robię

a co do skurczów to u mnie raczej rzadko, nawet nie wiem czy to skurcze są. chwilę brzuch się napnie, ale to raczej w nocy i cisza. a jak za dużo łażę to boli mnie czasem w okolicach jakby jajnika, brzuch tak ciągnie w dół. czyli raczej będzie wywoływanko

- ete21
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10
Marlena starsze panie czasem są w lepszej kondycji niż my wszystkie razem wzięte!
MM znaczy robisz wszystko żeby wykurzyć malucha z brzuszka! Mam nadzieję, że poskutkuje!
Majeczka też brałam Bromergon przed ciążą i do 6 tygodnia w ciąży….A co do skutków ubocznych to każdy lek je ma, ale w większości to mit!
Ciacho upieczone!
A mały fisiuje dziś rozrabia w dzień! W sumie spał może od rana z 2 godzinny, więc może w nocy odeśpi!
Buziaczki!
- roma4
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Loca no fakt większość nic nie pisze Claudii wogóle nic nie wiadomo nawet jak po cesarce bo nic nie dała znać czy malutka zdrowa co kolwiek , Agness też milczy ,Pietruszki coś nie ma Faza też cisz...Wiem ,że ciężko ci usiedzedz mój jak jest w domu to wkółko mówi do mnie zostaw ja to zrobię a ja nie lubię jak ktoś za mnie coś robi wiec staram się sama i on też nie rozumie dlaczego jestem taka uparta .Ja na obiad zrobiłam kieszonki z schabu w środku z pieczarkami i szpinakiem żeby coś innego bo juz pomysłów mi brak
MM dzięki oby tak było , czyli w poniedziałek pójdziesz do szpitala na ktg i tam zadecydują no może już cię zostawią ? skoro to termin
Ciekawe jak tam Darmag....
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Porto ja mam parowar

image.ceneo.pl/data/products/2046559/i-zelmer-37z011.jpg ja mam taki i ciężko mi się te pojemniki myje, bo jedzenie wchodzi w dziurki i później szczotą trzeba się namachać.
www.electro.pl/pictures/products/media2/...6758b89ce466a4be.jpg a marzył mi się ten, tylko 2 lata temu kosztował on 700 zł

MM, może Mikołaj Cię zaskoczy

Roma, to obiadek musiał być pyszny

- marl3na
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Ja też dziś robiłam dorsza. Był pyyszny

Ete dlatego jeszcze bardziej się ucieszyłam, kiedy zostałam przepuszczona

MM chyba będziesz pierwszą terminową mamą

Roma brzmi pysznie Twój obiad... Tyle, że u mnie szpinaku nie chcą jeść. A ja sama bardzo lubię.
Mąż ma dziś wolne, więc zabiera mnie na lody (zamiast jutra, bo pracuje) z okazji dnia kobiet. Już nie mogę się doczekać

Miłego popołudnia

- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie jest wielkim cudem
- pala813
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteśmy już w komplecie :)
U nas dzisiaj dalej paskudna pogoda, jest szaro i leje deszcz w związku z tym zostałyśmy w domu ale za to wyszłyśmy na balkon:) Lenie bardzo nie pasuje kombinezon bo jest za duży i biedna nie może się swobodnie poruszać ale wygląda jak laleczka jak ją ubiore i tak leży

Wiecie wczoraj nie mogłam wyjść na trzecie piętro po schodach, taka byłam słaba a dzisiaj mocniej czuję rane i puściła mi się krew z nosa, chyba musze troche mniej rzeczy robić bo jednak to dopiero 3 tygodnie mineły a ja w gorącej wodzie kąpana już po staremu chciałabym funkcjonować

Loca w sumie to zobacz tak was straszyli, że nie dotrzymacie do kolejnej wizyty, że tydzień i urodzicie a tu prosze dzidzie donoszone i dalej sobie spokojnie w brzuszkach siedzą

Roma faktycznie obiad musiał być pyszny:) a dziewczyny widocznie musza się ogarnąc z nową sytuacją, mam nadzieję, że jeszcze się do nas odezwą.
Ete ale Igorek słodko spi:) moja znowu teraz ładnie śpi a w nocy pewnie będzie chciała wszystko oglądać

MamaMikołaja współczuje ale już niedługo, Twój suwaczek robi wrażenie:) Poczekaj bo może Mikołaj zrobi Ci niespodzianke na dniach i się pojawi:D Co do zakupów to tak jak pisałam, pogoda do bani, pada i nie chciałam jej wynosić, jutro ma być ładniej to wyjdziemy:)
Marlena zawsze to miło kiedy ktoś Cie przepuści, rzadkie zjawisko więc trzeba się cieszyć

Darmag co za baba!

Porto może akurat mała zrobi Cie niepodzianke i trafi w date którą chcesz:) mi się podoba data urodzenia mojej kruszyny 14.02.2014

Dobra mamcie uciekam robić to ciasto bo mi się mała obudzi i nic nie zrobie:P:)
- annlu
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Przepraszam ze nie piszę ale ostatnio mam ciężkie dni...
Darmag
Trzymaj sie w szpitalu ! Mam nadzieje ze juz tuż tuż zobaczysz swoje malenstwo !

Świeżo upieczonym mamusiom
GRATULACJE !

Mamy w dwupaku
Życzę wytrwałości na te ostatnie dni

A u nas hm..
Maly nie daje spac w nocy, juz nie pamiętam nocy która przespalam...
Ciagle chce byc na rekach albo sie do mnie wtulac... Taki lelus maly

A i ostatnio go brzuszek boli a mnie sie serce kraja jak placze

Nalatuja na mnie wszyscy ze to przez pokarm a ja juz prawie nic nie jem bo boje sie ze zaszkodze...
Jem tylko lekkie rzeczy wiec nie wiem

A pozytywny aspekt : wyobrazcie sobie ze wczoraj na mnie patrzyl przez dłuższy czas a potem dwa razy tak sie głośno zasmial !

A dzisiaj jak lezal u mnie na rekach to tez co chwile sie tak słodko usmiechal

- annlu
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- ete21
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10
ANNLU wcale nie jesteś wyrodna mamą, czasem maleństwa mają problemy z brzuszkiem a to przez niedojrzałość układu pokarmowego, a ty właśnie musisz, jeść żeby mały dostawał wartościowy pokarm!
A dziś Igi miał wizytę na balkonie 5 minut, od razu zasnął...tyle że potem musiałam go rozebrać i się rozbudził...ale od godziny śpi...a rodzice oglądają skoki

- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie jest wielkim cudem
Przeprasza ze wam nie odp, ale z tel ciezko... czytam was na bierzaco.
- roma4
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Marlena no obiad całkiem wyszedł zawsze coś innego bo już sama nie wiem co gotować
Anula tak jak pisze ete nie jesteś wyrodna tylko u maluchów tak jest zanim się przyzwyczają do wszystkiego i ty do małego to są nieraz ciężkie chwile ale mina gwarantuje Tobie
Ete to super ,że mały dał Wam skoki obejrzeć
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- Porto1987
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 17

- moni91
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-