- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Joasia powodzenia

laski ja wczoraj poszlam z mlodym na spacer 2 godz i kupilam 100% soku z zurawin , dalam 25 zl , no ale to sam sok , przetrwalam noc ... dzis trzymalam ssiuski do rana bo sikam po kropelce albo malo to znowu by nie bylo , pojechalam do laboratorium , a tam biedna pani nie ma mi wydac z 50 zl , wiec latanie po sklepach , pojechalam na dol a baba mi od razu teskt " nie rozmienimy" ja mowie to ja cie zrobie , kupilam malemu 2 goralki , kubusia play i musiala mi wydac

apropo pilki super sprawa.. polozna mnei jak Tymka rodzilam to dala . bo chodzic nie moglam , bo bym im porodowke zalala

pomelo apropo Twojego pytania , no wlasnie mam duzo wod a to oznacza ze mlody sobie posiedzi ...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ewelkaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Asia Kfajn polozna, mam nadzieje, ze uda Ci siez nia rodzic!
joasia trzymaj sie kochana! Mam nadzieje, ze to juz dzis i w koncu odpoczniesz

Igamon szkoda, ze sie nie rozbujalas

U nas nocka byle jaka, mala budzila sie co 2 godz, a od 5:30 nie spala, terazzjadla i przysnela, wiec zamierzam wskoczyc pod prysznic zanim znowu zglodnieje

Dziewczyny spijcie na tej koncowceciazy ile wlezie, bo potem bedziecie mogly pomarzyc o wyspaniu sie

Milej soboty!
- mila
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Megi współczuje ci teraz zanim wypoczywać na końcówce to musisz się nalatać, a może to przyspieszy rozpakowanie

Igamon wierzyłam ze to już ale widocznie nie czas jeszcze

Joasia tzrymam kciuki żeby się rozkręciło
miłego weekendu
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

i nie przeszkadza ze chodze , ale nie ma gdzie sikac a juz po 2 godz mlody tak napiera ze muszeeeeee!!!!! a teraz jak mam zapelenie , bo na bank mam to czesciej musze latac , a tu ani restauracji ani sklepu z wc

- tolad662
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
U mnie też dziś NIIIIIC, wczoraj cały dzień miałam skurcze, nie mocne ale były, w krzyżu bolało a dziś NIIIIIIC.
Mam już to w nosie!!!!!Przestaję myśleć o tym wszystkim, kiedy będzie wtedy będzie. Wali mnie !!! Zresztą, przynajmniej nie muszę teraz wstawać jeszcze w nocy do 2-3 godziny, tylko spokojnie śpię całą noc
.
nati.olsztyn jak te sutki dokładnie męczyć, chodzi o same sutki czy piersi?? BO ja gdy je dotykam to czuję, ze tak trochę bolą jak przed okresem, coś w ten deseń, żadnej przyjemności nie mam, tym bardziej teraz gdy jestem wkurzona na maxa.
Gniesc, masowac same brodawki z otoczka i to tak chociaż 10 min jednorazowo. Wiem że też można laktatorem je potraktować. Tylko to wszystko oczywiście ma prawo zadziałać jedynie wtedy jak organizm jest już gotowy. Koleżanka była w 36 tygodniu tyle że od dłuższego czasu miała już jakieś tam skurcze, z tym że były za krótkie. Z kolei druga chodziła z rozwarciem 6 cm przez 3 tygodnie i jak ją wzięli na indukcję to zanim podali oxy to położna dała jej laktator i takie skurcze rozkreciła że w 3 h urodziła:-)
- Milka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
tablica.pl/oferta/podgrzewacz-elektronic...889953#xtor=EREC-55- [id1]-20140412-[diplayLink]-17664359@1-20140412115256
- Asia K
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 35

- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Anulka napisał:
U mnie też dziś NIIIIIC, wczoraj cały dzień miałam skurcze, nie mocne ale były, w krzyżu bolało a dziś NIIIIIIC.
Mam już to w nosie!!!!!Przestaję myśleć o tym wszystkim, kiedy będzie wtedy będzie. Wali mnie !!! Zresztą, przynajmniej nie muszę teraz wstawać jeszcze w nocy do 2-3 godziny, tylko spokojnie śpię całą noc
.
nati.olsztyn jak te sutki dokładnie męczyć, chodzi o same sutki czy piersi?? BO ja gdy je dotykam to czuję, ze tak trochę bolą jak przed okresem, coś w ten deseń, żadnej przyjemności nie mam, tym bardziej teraz gdy jestem wkurzona na maxa.
Gniesc, masowac same brodawki z otoczka i to tak chociaż 10 min jednorazowo. Wiem że też można laktatorem je potraktować. Tylko to wszystko oczywiście ma prawo zadziałać jedynie wtedy jak organizm jest już gotowy. Koleżanka była w 36 tygodniu tyle że od dłuższego czasu miała już jakieś tam skurcze, z tym że były za krótkie. Z kolei druga chodziła z rozwarciem 6 cm przez 3 tygodnie i jak ją wzięli na indukcję to zanim podali oxy to położna dała jej laktator i takie skurcze rozkreciła że w 3 h urodziła:-)
Z tego co wiedzę, to właśnie w tych wcześniejszych tygodniach 34-36 większość ma te skurcze krótkie. Ja miałam od 32 tc, nawet w szpitalu wyładowałam Ale teraz gdy jest już po 40 tc, trzeba samej stymulować, mimo, że wszystko u mnie jest gotowe ( jak powiedział mój gin i moja położna potwierdziła), maluch jest już baaardzo nisko. Tylko skurczy brakuje aby wszystko ruszyło.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Oj Tolad ja wielokrotnie słyszałam że jak karmisz piersią to masz takie napady ŻARCIA, że konia byś pochłonęła. Zresztą wczoraj lub przed wczoraj Mamutek pisała o tym, że strasznie chce się jej jeść. Co to tycia, to znam takie mamuśki które mimo zwiększonych ilość jedzenia nie przytyły i znam takie które przytyły i to dużo. Wszystko to jest sprawa indywidualna, zależy od przemiany materii i predyspozycji do tycia.MEGA apetyt po porodzie przy karmieniu to normalka? Od śniadania gęba mi sie nie zamyka, non stop cos podjadam a że nie za wiele mogę to się zapchać nie mogę
Ja w każdym razie nastawiam się na to że będę jakoś walczyła z tym aby za dużo i zbyt kalorycznie nie jeść bo wtedy na bank przytyję, a raczej nie zrzucę po ciąży.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- Ewelkaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Asia K
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 35

12 kwietnia o 12:45 przyszedł na świat nasz drugi skarb. Na imię ma Adaś mierzy 59cm i waży 4650gram
- Salonka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ja pamiętam po pierwszym porodzie jak starałam się karmić to miałam takie zachcianki jak normalnie kobiety w ciąży mają. Pochłaniałam drożdżówki z jabłkiem na francuskim cieście

Ale to może dlatego że miałam dietę bo mały to uczulony na wszystko co możliwe był i skończył na Nutramigenie.. Mam nadzieję że teraz będzie inaczej..
A słyszałam że jak się karmi piersią to się chudnie

- Salonka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-