- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Dziewczyny nie mogę sie powstrzymać, żeby tu do Was nie zaglądac i ni podczytywać
Joasia - jeju pierwsze ruchy, boooosko
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Domiś, pisz szybko jak u Ciebie
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Itali a- ale sie ciesze Super ze wszystko wporzo , ale bedzie radosc i zaskoczenie u wszystkich jak powiecie ze to juz 3 miesiąc
A powiedzcie mi które z was pracują jeszcze? Meggi i Tweety wiem że nie pracują , Anulka chyba tez nie co nie?
Aaaaaa Tweety gdzie jestes ? Wywołuje cie do tablicy - zamelduj sie
Mysle tez o reszcie naszych babek cos sie nieodzywaja cnie?
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mi się kalendarz chiński w obu wypadkach sprawdził
Asia - dzięki Kwietniowe dzieciaki są suuuuuper
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Italia to mamy podobne wrażenia Zdjęcia i filmik cudny Zresztą jak to się ogląda i pokazuje co gdzie jest to aż radość w sercu U nas też wszystko w porządku iiiiiiiiiiiiiiiiiiii na
80 % że będzie chłopak Cieszę się bardzo chociaż małe ukłucie mam, że nie dziewczynka )
Jak się okaże, że faktycznie chłopak to u mnie nie działa chiński przepowiednik )
Miłego dnia kobitki jadę do mamci
Buźki :*
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Asia, ja pracuję i pewnie jeszcze dłuuugo będę Planuję przez całą ciążę(pewnie później w domu jeśli będzie taka możliwość), później pewnie też, zobaczymy jak się wszystko poukłada. Ale ja mam trochę inne "układy" niż standardowo
Hehe, też jestem ciekawa min jak powiemy, że to już końcówka 12 tygodnia Ale moja mama i siostra już od jakiegoś czasu się domyślają i tylko mi w żartach przygadują, co niektórzy znajomi też mają pewne podejrzenia więc pewnie aż takiego szoku nie będzie. Cieszę się też, że wreszcie powiemy przyjaciołom, którym rodzina się powiększy 2-3 tyg po nas Oni tak wyczekują kiedy i my, a do tej pory musieliśmy trochę odwracać kota ogonem
Dave, zaglądaj tu do nas koniecznie No i odzywaj się
Właśnie, jakoś nas tu mało ostatnio, zamiast przybywać to chyba ubywa
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no i moja siostra urodzila. cesarka.maly ma 4140gram i mierzy 53cm. grubasek. nie mige sie diczekac jutra kiedy go odwiedze. w tygodniu bede czesciej zagladac bo wracam na 2 tygodnie do rodzicow. fajnie ze czujecie ruchy, mnie jeszcze troche czekania zostala, no i super ze po usg ok.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
italia - podziwiam, że tak długo wytrzymaliści. Chociaż ja jak zaszła po poronieniu w ciążę też chciałam czekać z informacją, jakoś tak psychika dziwnie działa. Ale w pracy powiedziałam szybciutko, ale w tajemnicy kieroniczce, bo musiała wiedziec. ale i tak podziwiam, i czekam na relację jak to bliscy odebrali:))
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
Asia K ja też jestem pracująca i raczej do końca będę pracować może uda mi się później popracować w domu.
Italia i Domiśśś super że wszystko ok z resztą nie mogło być inaczej.
Ja dziś mam ważne wydarzenie w życiu mojego pierwszoklasisty pasowanie na ucznia także na 17 lecę na uroczystość.
tweety pogratuluj siostrze bobaska
Dave zaglądaj do nas
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
gratki za zdrowe dzidziusie i udane wizyty , ja tam bym po cichu dziewuszkę chciała , jejku ale w co ja ja ubiorę , S kazał wszystko chomikować a mam na chłopca hahah
ja sobie wypraszam pracuje prawie 24 na dobę etat mama sie nie liczy ?? dodam jeszcze zona i kochanka ????
Tweety pogratuluj siostrze ale kloc , ja tam bym wolała mniejsze urodzić
jak na razie wczoraj poczułam mocny kop nie wiem o co mu kaman i cisza...
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja chyba musze sie ogarnąć i zaczac pakowac poki maly spi, a mam ochotę tylko isc spac. buuuuuu
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja od kiedy wyszłam za mąż i przeniosłam się tu do męża, nie pracuje, ponieważ po 1,5 mies. od ślubu już byłam w ciąży, no i teraz znowu jestem.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
ja jeszcze pracuje. lekarz proponował mi zwolnienie na statkiem wizycie, ale powiedzialam, ze chce jeszcze trochę po pracować i uzgodnilismy, ze wezmą na następnej wizycie w 20 tyg. Powiedział, ze nie lubi jak jego pacjentki pracują po 20 tyg, nie wiem dlaczego. a dziś w pracy miałam taki dom wariatów, ze najchętniej bym juz od poniedziałku tam nie szła
Aga ja miałam pasowanie mojego ucznia w zeszłym tyg. niesamowite przeżycie, mój malutki synus jest juz uczniem
Megi ja mam właśnie ten problem, cały strych ubrań dla chłopca, a będzie dziewczynka. Ale cieszę się strasznie. Ubrania rzecz nabyta, a corcia na cale życie
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kilka tygodni temu zaproponowałam Wam prowadzenie tabelki u Was na wątku ale jak do tej pory na prośbę o przesłaniu danych odpowiedziały mi dwie osoby, resztę danych znalazłam po przeczytaniu wszystkich postów. Jeżeli nie zgadzacie się na to abym tworzyła Wam tabelkę to spoko zrozumie i już nie będę prosić o nic.
A tabelka na dzień dzisiejszy tak wygląda