BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 1 miesiąc temu #837883 przez beaciaa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #837885 przez Kasiunia88
złe zdjęcie, ale te wcale nie gorsze ;p tak samo piękny wózek jak dla mnie jak poprzedni..ja znalazłam ten sam wózek używany za 900zł ale z dodatkiem różu i bardzo mi się podobał..jak mi się uda dodać zdjęcia to Was trochę zasypię, bo mam ich 5
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #837888 przez Kasiunia88
te sukienki były akurat na wagę bez metek, ale i tak jestem zadowolona :)
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #837891 przez usia
Kasiunia - super buciki :) ja ich wcześniej nie widziałam słodkie są jak dla małej księżniczki. Ja nic nie mam do różu. dla mnie małe dziewczynki w różowym wyglądają tak słodko :)
Beacia - fajne rzeczy i niedrogo.

11 lata 1 miesiąc temu #837892 przez Gosia27
beaciaa napisał:

bebzol.com/pl/Kobieta-w-ciazy-ma-przekichane.141371.html :laugh:

:lol:

Kasiunia piękne,wynajdujecie przepiękne rzeczy, ja jeszcze tak jakoś na spokojnie z ciuszkami dla małego,choć chciała bym już wszystko mieć,jest tyle pięknych ubranek,polecam też z Tesco formy F&F, bardzo dobre jakościowo

11 lata 1 miesiąc temu #837894 przez Kasiunia88
kolejne zdjęcie..te rzeczy akurat udało mi się kupić w odzieży nieużywane ;p
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #837896 przez Kasiunia88
kurcze przepraszam, że Was tak zasypuję, ale nie potrafię dodać kilku zdjęć naraz ;/
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #837901 przez Gosia27
Ja mam tyle ubranek po Zosi,chyba wystawię i jakby która chciała to odsprzedam. Musisz za każdym razem edytowac post i dodawać kolejne zdjęcie

11 lata 1 miesiąc temu #837903 przez beaciaa
Kasiunia88- jakie śliczne ciuszki:)) Kilka zdjęc naa raz można wrzucac przez www.pokazywarka.pl :))

Uśmiechnieta- oj ty zakręcona kobitko !:) Ten wózeczek równie ładny :P

11 lata 1 miesiąc temu #837905 przez OlgosAmigos
Usmiechnieta fajny ten wózek! :) na taki solidny wygląda!ja też się skłaniam ku szaremu ale mój D. twierdzi, że dla dziewczynki to za "smutny" :P pewnie i tak postawię na swoim! ;)
Kasiunia super ciuszki!ja też się broniłam przed różem, ale niektóre są tak słodkie, że ciężko się oprzeć :blink: i nie wiem czemu ale mam pewne opory przed ubrankami z second handów :huh: sukienki ok, przynajmniej takie, żeby nie miały bezpośredniego kontaktu ze skórą, ale na śpioszki dla takiego maleństwa bym się chyba nie zdecydowała...od rodziny i znajomych to ok, ale w tym charakterystycznym zapachu nie wiadomo co siedzi...ale to tylko moje zdanie...jak malucha podrośnie to na pewno razem będziemy buszować w ciuchach ;)

11 lata 1 miesiąc temu #837906 przez Kasiunia88
to już ostatnie zdj. a zamówiłam na allegro jeszcze skarpetki z falbanką i opaski w różnych kolorach i to będą raczej całe moje zakupy.. na resztę poczekam od rodzinki po dziewczynkach..tak myślę, że gdyby urodził się jednak chłopczyk to od razu wystawiam to na sprzedać chociaż myślę, że lekarz się nie pomylił, bo jest jednym z najlepszych w Rybniku i robił na usg 3D 4D..no ale nigdy nie można być pewnym na 100%..ważne żeby dzidziuś zdrowy się urodził i żeby się zdrowo chował:)

11 lata 1 miesiąc temu #837907 przez usia
Wczoraj w nocy obudził mnie ból zeber. Myślałam że Rafał mnie walnął przez sen. Wystraszylam się. Dzisiaj rano tak samo czułam z prawej strony a później jak szykowalam śniadanie chwilę też czułam. Czy to możliwe żeby dzieciaczek powodował ten ból?

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #837914 przez Kasiunia88
ja do moich chłopców kupowałam też wcześniej ubranka i nic im nie było..wiadomo, że najpierw trzeba wyprać i potem podczas prasowania też się zabija te bakterie więc nie mam oporów..a może to też zależy od second hand'u ten smród.. niedawno w mieście obok otwarli nowy i nie żeby w ogóle nie było czuć tego specyficznego zapachu, ale jak dla mnie to fajny ten sklep i dostaje smsy jak ma przyjść outletowy towar z Anglii i dlatego też udało mi się obkupić w te nowe rzeczy jeszcze z metkami za niższe ceny
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #837915 przez beaciaa
Usia- może gdzieś Cię uciska maleństwo... Ciężko powiedziec. Lekarz mi powiedział, że do póki nie będę miała stałego bólu a same jakieś chwilowe nie ma co się martwic. Dzidzia rośnie i uciska gdzie się da :P

wikary.pl/93785/ i kolejne głupotki :P

11 lata 1 miesiąc temu #837919 przez usia
Dzięki Beacia jestem troszkę spokojniejsza.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka