- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- Uśmiechnięta86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Uśmiechnięta86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Bo całą kartę czasem zaśmiecę pustymi wiadomościami bezsensu- zanim zdjęcie się doda ;/
- OlgosAmigos
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4
my się chyba na taki zdecydujemy, chociaż usia już mi namieszałaś w głowie-bo fajny ten Riko

- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143

- Paradise1982
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
u mnie spoko, nic dzis nie robilam poza zrobieniem plackow ziemniaczanych

Usia - sliczny ten komplecik na porod! My kupujemy rozne rzeczy dla malej juz od jakiegos czasu i nie slucham nikogo, glupie zabobony.
Moja mama jedzie jutro do miasta zaszalec jako babcia, hehe, a Tesciowa mi powiedziala, ze oni nic nie kupuja, dopoki sie mala nie urodzi,to jej powiedzialam, ze wtedy to juz nie bedzie miala co kupowac, bo juz wszystko bedziemy mieli! Wrrrr, jak mnie takie glupie gadanie wkurza.
Az powiedzialam do Johna, ze moze oni nie chca kupowac, bo im zal pieniedzy!
Wozek bardzo fajny

Marta / Olgos.Amigos - ciesze sie, ze wszystko u was w porzadku

Usmiechnieta - masz racje, ja tez bede na poczatku kwietnia pakowac torbe, bo nie chce sie zdziwic

Beaciaa - ale fajne ciuszki zdobylas!

Usmiechnieta - sliczny wozek!!
Kasiunia - ale slodkie te buciki!! wow! Chyba dochodzi do Ciebie, ze bedzie corunia? :-P No i ciuszki tez sliczne! Najbardziej mi sie podoba ten zestal z myszki Minie

Danusia - wygladasz ZABOJCZO!!!! Po prostu SUPER!!! Az mi sie chce isc samej do fryzjera!!!!
Mnie sie czerwone wlosy (wisniowe) marza, ale czerwony sie szybko wyplukuje :-/
A tak wyglada nasz wozek, tyle, ze kolor sliwki-wegierki:
www.mothercare.com/Mothercare-Xpedior-Pr...5077,default,pd.html

- Uśmiechnięta86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja dziś oglądam mój wózek i widzę że torba na dole jest wadliwie nisko ułożona.
Troszke obdarta od spodu co znaczy że jak obciąży się tą torbę np.zakupami to będzie zahaczała o ziemię.
No mam nadzieje że to bardzo nie wkurza hhehee
pozatym na duże zakupy to się męża zabiera:P
Ale chciałam wam o tym powiedzieć żebyście zauważyły u siebie ten pproblem po co ma się przedziurawić wam torba czy obetrzeć -jak macie nowe sliczne wózeczki:D
I chciałam dopompować zwykłą pompką do piłki koła ale nie da się . Musiałabym mieć specjalną pompkę z malutkim gwintem...czy igłą...bo miejsca w przednim kole do pompowania mało.A była włąścicielka wózka zgubiła pompkę więc mi jej nie dała;/
Wybiorę się więc do sklepu z naprawą rowerów tam za 5 zł pompują kołą wózków

właśnie czytam instrukcję wózka...zobaczymy co jeszcze w nim znajdę. WOlę się przygotować na niespodzianki. .. hehehe
ale i tak uważam że mi się udało kupić super wkońcu budżet miałam mały...a zdąże przed Maciusiem podszyć torbę od spodu mocnym materiałem plandekowym -taki plan

Dopompować koła i przeczytać całą instrukcję tej machiny:P
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
paradise olgos piękne te wasze wózki.
Ja dziś oglądam mój wózek i widzę że torba na dole jest wadliwie nisko ułożona.
Troszke obdarta od spodu co znaczy że jak obciąży się tą torbę np.zakupami to będzie zahaczała o ziemię.
No mam nadzieje że to bardzo nie wkurza hhehee
pozatym na duże zakupy to się męża zabiera:P
Ale chciałam wam o tym powiedzieć żebyście zauważyły u siebie ten pproblem po co ma się przedziurawić wam torba czy obetrzeć -jak macie nowe sliczne wózeczki:D
I chciałam dopompować zwykłą pompką do piłki koła ale nie da się . Musiałabym mieć specjalną pompkę z malutkim gwintem...czy igłą...bo miejsca w przednim kole do pompowania mało.A była włąścicielka wózka zgubiła pompkę więc mi jej nie dała;/
Wybiorę się więc do sklepu z naprawą rowerów tam za 5 zł pompują kołą wózków
właśnie czytam instrukcję wózka...zobaczymy co jeszcze w nim znajdę. WOlę się przygotować na niespodzianki. .. hehehe
ale i tak uważam że mi się udało kupić super wkońcu budżet miałam mały...a zdąże przed Maciusiem podszyć torbę od spodu mocnym materiałem plandekowym -taki plan
Dopompować koła i przeczytać całą instrukcję tej machiny:P
Kochana ja to widze ze Ty masz dzis prawdziwy dzien dziecka z tego zakupionego wozka

- mowmimama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
usia ja pewnie tez bym się zaniepokoiła tymmi bólami, ale dzięki temu że jestem na tym forum, to wiem że to normalne i tak bywa

Też uważam, że powinnaś iść i kupić coś

Uśmiechnieta aaa no tak racja ;p ale to nie zmienia faktu że bardzo ładne są te szlafroczki

Kasiunia88 buciki słodkiee

Danusia zmiana na plus!

ja z jednej strony chciałabym coś zrobić z włosami, ale powiedziałam sobie, że dopoki nie wezme slubu to nie zafarbuje ani nie obetnę na krótko;D
Od następnego weekendu zacznę powoli kompletować wyprawkę

- marta.dds
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
ja dzisiaj nie śpię od 5... jak na złość po wizycie u lekarza dopiero coś się zaczyna dziać łapie mnie przeziębienie... katar dokucza i odczuwam ból gardła... i doszłam do wniosku że do puki jadłam lody nic mi nie było a od jakiś 2 już mi się odechciało i o przeziębienie od razu...

już nie mogę się doczekać poniedziałku i zakupów... większych zakupów bo w sumie za każdym razem jak idę do sklepów to jakiś drobiazg przynoszę hehe jednak mam wrażenie, że czegoś mi zabraknie i nie wszystko zdążę kupić... tym bardziej, że ciężko podjąć decyzję co jest tak naprawdę funkcjonalne przydatne itp. przy dużym wyborze na rynku teraz...
wczoraj byłam z narzeczonym w Urzędzie Staniu Cywilnego, ponieważ wyjeżdża i nie będzie go ze mną w czasie porodu

okej ja już nie zanudzam czekam co Wam przyniesie dzień

- beaciaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Zazdroszczę Ci zakupów

Trzymaj się ciepło kochana

mowmimama- Widzę, że tak jak ja z włosami

paradise- faktycznie te przesądy żeby nie zapeszać... Moja mama co chwile komentowała jak coś dla małego kupiliśmy żeby się nie spieszyć, itp. No to się spytałam czy da nam na całą wyprawkę w kwietniu żeby iśc się obkupic, wiadomo co miesiąc łatwiej odkładać po troszku- no to troszkę zrozumiała

uśmiechnięta- zazdroszczę, że masz już swój wózeczek

- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13

Wiecie ja nie miałam,nie mogłam,nie chciałam przy Zosi kupowac tego co chciała, wszytsko odkupiłam na all używane i teraz R mi obiecał, że zrobimy małemu i pokoi i kupimy wózek dla dzieci taki jaki będę chciała

Dziś o 4:30 ogarnęła mnie panika na myśl cc,bólu...

- Uśmiechnięta86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Macius kopie Mamunie jak szalony od 7 rano:P
Pogoda w Krakowie wyjątkowo mroczna. Mgła, zimno strasznie i pochmurno nie ma nieba, lekki deszczyk siąpi, wilgoć w powietrzu z zapachem mokrego chodnika pomieszany z zapachem mokrego psa, kałuże wszędzie z rozmoczonego śniegu ... mrocznie i smutno ...ale ja uśmiechnięta oczywiście

Zasypiałam z bólem lędźwi obudziłam się bez... Mąż powiedział że naprawi mi tą torbę od wózka, a wszyje nowy zamek w drugą torbę przy wózku koleżanka -bo zepsuty był

A z mamą w weekend jadę na pierwsze zakupy do torby porodowej. I chce ręczniczki kupić z kapturkiem , tetrówki i kocyk kupić dla dzidziucha a dla mnie takie tam porodowe higieniczne

Postanowiłam że teraz trzeba kupić wszystko, bo potem nie będzie siły na to.
Jeszcze mam do kupienia komodę na ciuchy maleństwa.Z 300 -350 zł max budżet na nią więc musze pochodzić poszukać bo używanej nie chcę. Bo jak wszystkie ciuchy wysprzątałam to mi zostały tylko dwie małe półki -za mało dla maleństwa! Także składam szafkę RTV i do piwnicy dam, a zastąpi ją komoda z szufladami maleństwa

Czuje w sercu wielkie przygotowania!
Czuję że będę mieć dzidziusia!
Gosiu- nowe sprzęty, nowe zabaweczki, codziennie trzeba go dotknąć i powozić sobie marzenia

mowmimama- na ugotowaniu warzyw się skończyło -dziś dokończe sałatke hehhe
Spacerówka nie ma jednego paska w zapięciu, torba zamka i druga torba na zakupy w wózku dziurawa od spodu-trzeba ponaprawiać i jakos o jedzeniu zapomniałam

marta- nie nudzisz pisz pisz

- beaciaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
Gosia- wiadomo już, że będziesz miała cc? Do mnie wczoraj na wizycie doktor się śmiał, że nim się obejrzę to będziemy się widziec w szpitalu na porodówce
tak,planowe ze wzgl że już przy Zosi miałam cc,aczkolwiek ciągle czuję że chciałabym probować sn,mam do tego prawo....sama już nie wiem...
- beaciaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Właśnie kiedy są wskazania do cc, oprócz ułożenia dziecka?