- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
Właśnie z tym 56 to wielka niewiadoma
Jak Maciuś pójdzie w rodziców to spokojnie będzie nosił troszkę ten rozmiar. Natomiast teściowa straszy mały nie urodzi się mały i żeby nie kupowac za dużo tych 56 (teść urodził się 63 cm, siostra męża 63cm, ja się jednak łudzę, że nie urodzę takiego giganta
)
Wróciłam z Lidla, troszkę ciuszków pokupowałam. Teraz jeszcze muszę dokupić kilka bodów na krótki rękaw i ubranka będę miała z głowy :)Zazdroszczę dziewczynom które mają na tyle fajną rodzinkę żeby się dzielić ciuszkamiU mnie niestety wszystkie dzieci w rodzinie mają 8+ i nici z wymiany ciuszkami trzeba wszystko kupować
Pomimo niewyspania jestem pełna energii do momentu kiedy nie spojrzę na ubrania do prasowania
dużo tych ciuszków??? do 13 wystarczy i dla mnie?a jak jakościwo jesteś zadowolona?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- beaciaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13

- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- Uśmiechnięta86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Paradise - rany a ja myślałam że po prostu nie masz humoru...
Biedactwo

Byłam w lidlu...
Piekne ciuchy ale ja już mam więc chciałam kupić te ochrony na meble na rogi stołu...ale u mnie było wszyssssstko przebrane i wykupione

Wyszłam zła jak osa

humorki mam ostatnio nie najlepsze ale to ze zmęczenie bo mnie młody tak kopie że nocy nie przesypiam a w pracy jeszcze 2 miesiące do L4;/

Kochane a ja nie mam ani mleka, ani siary. trochę boli mnie kręgosłup i zmęczona jestem ale tak standardowo myślę. Za to niestandardowo mocno obkopuje mnie mój syneczek. No szaleje tak po brzuchu że w pracy nie mogę usiedzieć na miejscu;/ Nie sypiam.
Niedobrze mi się robi od obkopywania... to naprawdę boli jak takie kolano zasadzi..., jak to będzie przez kolejne 3 miechy ...sama nie wiem czy nie stanę się kwietniówką, no to jest wręcz niemozliwe. Jak ktoś dotyka brzucha to mówi: "o rany jak kopie czy to boli???"
...a no boli... i jest nieprzyjemne. Mam wrażenie że mu niewygodnie i mi przykro...
a może on ma taki dobry humor że skacze z radości..

Sfrustrowana.
Muszę kupić ten wózek i przygotować torbę wcześniej do szpitala bo już wiem że mogę nie mieć już siły za 2 miesiące na nic tym bardziej że będę chodzić do pracy;/
Myślę o wózku z jednym kołem z przodu małym i dwoma dużymi z tyłu taki 3 w 1 . Jak myślicie dobry pomysł?
- usia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Przepraszam że was tak zaniedbalam obiecuje poprawę. No i muszę was nadrobić.
- mowmimama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Gosia i jak kupiłaś coś w lidlu??

Paradise ojejku biedna:(

marta.ddshehe dobrze masz

agnieszka_23 ahhh jakbym chciała być teraz w Krakowie:)
beaciaa ja też kupuje 56 cm, ale boje się że maluch większy będzie, bo od mojego wszyscy wysocy, moj ma prawie 2 metry...
Uśmiechnieta pewnie ma taki dobry humor i dlatego mamę swoją tak kopie ;D
usiawidzę że kolejną bidulkę mamy:( niedobrze:( wracaj szybko do zdrowia!
Ja wczoraj pierwszy raz miałam dolegliwości ciążowe, na szczęście trwało to tylko 5 min...brzuch mnie bolał jak na miesiączkę...na szczęście zaraz minęło...ale przestraszyłam się, bo przypomniało mi się jak ten brzuch potrafi mnie boleć (podczas miesiączki)...dzisiaj na wszelki wypadek kupiłam nospe i apap bo nawet nie miałam żadnych tabletek w domu. A tak to wszystko dobrze, jak już Gosi byłam dzisiaj w lidlu po ciuszki dla małego

- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13

- OlgosAmigos
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4

Usmiechnieta co do wózka na trzech kołach to fajnie wyglądają, tak nowocześnie, ale nie zbyt stabilne są

usia ja też się długo trzymałam w zdrowiu, a teraz jak słońce wyszło to o!pewnie się rozłożę...robię co mogę, ale coś czuję, że na nic się to zda...dobrze, że Tobie już lepiej

o!może macie jakieś sprawdzone sposoby na chrypę i męczący suchy kaszel...?

Co do ubranek 56 to ja mam jedne bodziaki tylko...ewentualnie dokupię coś do szpitala, żeby się mała nie "utopiła", o ile mama już nas w coś nie zaopatrzyła

Usmiechnieta mnie Mała obkopuje szczególnie wieczorem, jak już chcę zasnąć

- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13

- beaciaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Wstałam o 8 z Małżem w sumie nie wiem dlaczego bo jestem dalej śpiąca:p Wcinam sobie sałatke warzywną i szukam jakiegoś filmu do obejrzenia

Cenny mocz mówisz:P
- moniaW
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

wczoraj przyszły moje zakupy z allegro więc mogę wam pokazać co kupiłam dla naszej Ali

wiem że nie lubicie różowego ale ja dostałam dużo ubranek po synku mojej koleżanki w kolorach niebieskich i beżowych więc chciałam wprowadzić trochę akcentu kobiecego u mojej córeczki

sorry że są takie pomięte ale już nie mieszczą się w szufladach,na razie muszę je wciskać do puki nie kupimy nowej komody

mam nadzieje że zdjęcia się dodadzą

- Paradise1982
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
ja nie mam dzisiaj za duzo planow, a ze jestem wciaz na zwolnieniu lekarskim przez jeszcze 2 tygodnie, wiec mam duzo wolnego.
Pojade sobie do Tesco i do miasta pochodzic, moze do Mothercare tez podejde zobaczyc, co tam maja dla dzidzi.
Dziekuje za dobre slowa dziewczyny

Hej usia, rzeczywiscie Cie dlugo u nas nie bylo! Mam nadzieje,ze szybko dojdziesz do siebie kochana!
My mamy wozek, kupilismy w sobote, przywioza nam 17 marca, bo 1 marca sie przeprowadzamy do nowego domu i nie chce go tutaj miec.
Duzo ogladalismy, ale w sumie to wybralam taki, zeby byl lekki i 3 w 1, no i mamy 2 lata gwarancji. Musze dokupic torbe i parasolke.
Co bo ciuchow to ja mam dosc duzo takich 0-3 miesiace, mam nadzieje, ze sie przydadza, ale jak nie to trudno, bo to podarunki po starszych dzieciach.
Gosia - u mnie tez pada

Beaciaa - ja tez z moim wstalam i tez sie zastanawiam dlaczego, skoro pogoda jest okropna i chyba dalej mi sie chce spac

Ja siedze i ogladam polska TV (TVN) i zastanawiam sie, czy mi sie w ogole cokolwiek chce...
- moniaW
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Uśmiechnięta86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
usia- dzidzia ciąży bo to już duże maleństwa:D
mowmimama- przyjedź do Krakowa to pójdziemy razem na spacerek

Gosiu- napisz jak będą wyniki czy wszystko ok

56 ubranek to mało mam bo i ja i mąż byliśmy 62 przy urodzeniu hehhe
łudze się jednak na 56 syneczka...bo jak ja przecisnę takiego byczka przez siebie ;O
I tesciowa i mama moja mówią że były duuużo większe i mocno tyły z nami więc może moje maleństwo będzie mniejsze ? Nie wiem czy to ma jakikolwiek związek ale wolałabym zdrowo mniejsze

Olgos ja dziś jade oglądac kolejny wózek. Nie będę tego jednokołowca brac bo o stabilność się boje jak mi się bobas wychyli czy coś...;/
Taki dziś za 500 zł zobaczę może kupię... kto wie.. Stan musi być techniczny super żebym kupiła! Bo dziada rozklekotanego nie chcę ...