BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 2 miesiąc temu #834765 przez nati.olsztyn
Gosia No właśnie taki mały wyszedł a mam 94 cm w obwodzie i każdy mi mówi że mam duży brzuch już. Może to przez te wielkie piersi. ;-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #834782 przez Gosia27

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #834789 przez marta.dds
hej,
dołączam dopiero teraz :) mój termin to 20 maja, wiem że noszę pod serduszkiem synka- Tobiasz :*
mam bóle kręgosłupa zakupiłam tą poduszkę kojec ale nie da rady spać przez całą noc w jednej pozycji szczególnie, że moje maleństwo jest aktywne do 2 :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #834793 przez nati.olsztyn
Gosia Ależ Cudeńko! :-) A jak Wy się dziś czujecie?

marta Witamy!:-) Gratuluję Synka!

11 lata 2 miesiąc temu #834794 przez agnieszka_23
witajcie;)

zrobiliśmy sobie małą sesje, ale wyszło mi z głowy żebym zapozować samej ;o tym sposobem mam wszystkie zdjęcia w 3 :laugh:

Nati- mój synuś ma tak co 3-4 dni "dzień lenia". W sumie przez cały dzień poczuję go wtedy max 1 raz.. Za to w inne dni szaleje ;) Brzuszek faktycznie nie wydaje się spory. Hm myślałam o zakupie koszulki ciążowej właśnie w takim stylu jak Ty masz, super są :laugh: na allegro zamawiałaś? a tą jogę to skąd masz ćwiczenia? Ja też bym chętnie poćwiczyła !

Gosia- pokaż, pokaż brzuch !!! I jakie słodkości na zdjęciach :kiss: ucałuj od cioci Agnieszki :lol:

Marta- witaj :) to Twoja pierwsza ciąża?

11 lata 2 miesiąc temu #834798 przez marta.dds
agnieszka_23- to moja 2 ciąża ale nie wiem jak to jest niestety :(
mój aniołek nie dał rady i w 6tc... w 2012 roku :(

11 lata 2 miesiąc temu #834802 przez Gosia27
Nati małą jeszcze sapka męczy a ja już oprócz lejącej się wody z nosa to dobrze ;)

Witam nową mamusię ;)
Wstawię zdj brzucha

11 lata 2 miesiąc temu #834808 przez agnieszka_23
Bardzo mi przykro :( ale najważniejsze, że teraz wszystko idzie dobrze i już niedługo będziesz tulić synusia :)

Dziewczyny a czy Was dopadają bóle tak jakby w miejscu, gdzie są nerki? Po bokach kręgosłupa?

11 lata 2 miesiąc temu #834809 przez marcynia
Hej
Nati - super ;)
Gosia - a kuku ;p hehe slodka
Witam nowa mame.

Ja juz bylam zaleczona a tu drugi migdal mi wywalilo... bosko

11 lata 2 miesiąc temu #834813 przez Gosia27
Tak Agnieszka bolą nerki

11 lata 2 miesiąc temu #834814 przez danusia87
marta witaj w srod Nas ;) rozgosc się ;)

agnieszka jasne ze tak ja mam dzien w dzien takie bóle a wieczorem dochodzą pachwini i silny bol w posladkach...jak to lekarz stwierdził wszystko ok każda ciaza jest inna....

Gosiu ZOsinka jest przepiękna! !! A kocyk ma taki jaki ja chce kupic dla Marcelka tylko niebieski ;) jak sie dzisiaj czujecie?

Paradise jak u Ciebie z samopoczuciem? Wszystko ok czy nadal biodrrka dokuczaja?

nati cudownie Wygladasz z brzuszkiem ;) moj to olbrzym wieczorami a rankiem maly....

Ja zaczynam sie zle czuc ostatnio dostaje tych skurczy Braxtona ale sa bardzo silne brzuch twardnieje strasznie a jak Marcel do tego zacznie sie ruszac to wychodzi totalna masakra nic nie moge w tedy zrobic ze soba z Olivią ani sie ruszyc....i tak kilka razy dziennie

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

11 lata 2 miesiąc temu #834820 przez nati.olsztyn
agnieszka Koszulkę dostałam od siostry:-) Bardzo fajnie się nosi:-) A jeśli chodzi o tę joge to poryczałam od kuzynki książkę " Magiczny początek, zaczarowane życie. Holistyczny poradnik dla kobiet w ciąży." I tam jest opisane kilka ćwiczeń. Wogóle książka bardzo fajnie napisana.

danusia Dziękuję! Ja też mam takie dni, na szczęście nie często, że zrobię dosłownie dwa- trzy kroki i brzuch się bardzo nieprzyjemnie spina.

marcynia Dziękuję! Zdrówka Ci zyczę!:-*

11 lata 2 miesiąc temu #834822 przez agnieszka_23
Bo zastanawiam się czy to nerki czy po prostu od kręgosłupa promieniuje na boki ból. Wiecie Mój Mały ma tą nerkę chorą a lekarz kazał mi też uważać na swoje.. dlatego się martwię.. :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Danusia- mi te skurcze dokuczały już wcześniej, a ze względu na leukocytozę i kilka innych problemów dostałam tabletki rozkurczowe. Ale wiem jak potrafią momentami być dokuczliwe.. no, ale do maja coraz bliżej... także musimy jakoś wytrwać !

11 lata 2 miesiąc temu #834841 przez Gosia27

Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #834912 przez Uśmiechnięta86
Cześć dziewczyny!!!

Jakie wspaniałe brzuszki!!!!

nati- szalałam z włóczką ale postanowiłam zacząć od szaliczka...
Chyba manualnie jestem jeszcze w przedszkolu, bo lepiej mężowi wychodzi niż mi ;./
Jak zepsułam to męża wołałam żeby naprawił dziurę hehhe
ALe skarpetki zrobię zaraz po szaliczku. Jak zrobię tego brzydala to wam wysle fotkę żebyście mogły się pośmiać hehehe Nati podziwiam Cię teraz jeszcze bardziej ...żeby to zrobić równo to na razie abstrakcja dla mnie :P Ale ćwiczę na turkusowym szaliczku dla maleństwa hehhe :P Zainspirowałaś mnie!

Gosiu- mnie tez przytulaki nie służą ostatnio;/ Pozatym młody psuje klimat kopiąc jak szalony przy "bujaniu" :P

Gosiu Jakie słodkie aku-ku!!!!
W sobotę się nie da dzwoniłam...ale zamierzm pojechać w 27 tyg i 6 dni..trudno zastąpią mnie te 3 h w pracy przecież ważniejsze badanie jest !!!

agnieszka- trzymam ciągle kciuki!!!:*
Mnie nerki bolały po bokach na plecach jak dwie stalowe super ciężkie gniotące stalowe kule... miałam wtedy zapalenie nerek a jak ktoś w nie "puknie " to nagle taki kłujący ból bardzo intensywny.

Ja przytyłam kolejny kilogram więc już jestem spokojna:D + 6 kg i 93 cm w brzuchu.
WIęc bobasek rośnie :D

Dentysta mnie też czeka bo znalazłam nowa malutką dziurkę na trzonowcu!;/
I znowu 100 zł trzeba dać za taką malutką dziureczkę;/

Marcyniu- mnie tez ostatnio na lody wzięło. Pojechałam do galerii na randkę z mężem i zjadłam wielką gałkę lodów z owoców leśnych- az klaskałam uszami z radości hehhe.W sklepie spożywczym się boje lodów bo kiedyś salmonelli się nabawiłam ;/ Musze znaleźć jednak przepis jakiś na lody lub firmę która produkuje mało słodkie. Bo mam ochotę na lody jem je...i jakieś są za słodkie wszystkie;/ Nie czuć smaku tylko ta cholerna słodycz... A ja bym chciała takie super ze smakiem nie przesłodzone...marza mi się takie...domowe...
Znacie może przepisy na lody??

U mnie dziś kręgosłup odpuścił :D Czuje się bardzo dobrze;D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka