BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 2 miesiąc temu #833853 przez beaciaa
Dzięki Nati :)

Wrzuciłam dwa pliki na grupę na facebooku. Może którejś się przyda, albo bardziej doświadczone mamusie coś polecą/odradzą :)!

Pierwszy plik macie kosmetyki dla naszych maluszków z analizami z www.sroakao.pl - opisane co ile ma sztucznych ulepszaczy :)
Drugi- wyprawka i tu prosiłabym o poprawki bardziej doświadczone :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #833864 przez mowmimama
ja chyba jeszcze za mały brzuszek mam, bo pępek jeszcze się nie wywinął :P

Sylwiateż myślę, żebyś się nie martwiła ułożeniem, mój za każdym razem gdzieś indziej jest:) a luteine bym brała, skoro przepisał :)

OlgosAmigosmi się podoba to imię :) ja tam bym się nie przejmowała marudzeniem, to Wam mają się podoba imiona :)

karla moja przyjaciółka miała turystyczne łóżeczko, ale korzystała z niego jak zostawała u rodziców na noc, bądź jak gdzieś wyjeżdżali. I była z niego zadowolona:) oo jaaaa ale super zdjęcie!!:))

a ja znowu się luzuje po pracy, o 19 wyruszam po zakupy, jakieś jedzonko trzeba kupić :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #833865 przez nati.olsztyn
karla Słodki kopniaczek!:-) My mieliśmy dla Dawida łóżeczko turystyczne, takie właśnie dwupoziomowe, z tym że jeszcze kladlismy do niego materactyk ( gryka-pianka-kokos). Teraz Mała też będzie z niego korzystała.:-) Jak dla mnie super rozwiązanie:-)

beaciaa Popatrze potem na te listy i się ustosunkuje:-)

ps. SYLWIA Napisałam Ci wiadomośc prywatną.

11 lata 2 miesiąc temu #833923 przez Uśmiechnięta86
nati- do mnie wysłałaś przez przypadek wiadomość do SYlwi...:D

karla- moja kuzynka kupiła turystyczne ale żałowała... to jej łóżeczko nie miało regulacji. I bolały ją plecy i brzuch kiedy za kzdym razme tak się schylała. Potem jk młody urósł to jej wychodził górą i czasem sobie spadł i siniaka nabił;/

Ona szybko kupiła drugie drewniane.
Turystyczne - tylko na wyjazdy albo zostawianie u kogoś dzieck ale nie zamiast tradycyjnego;/

karla- :D Maleństwo wystawiło pupe czy główkę ??

W krakowie w III trymestrze 260 zł 4d

Brzucho rośnie otodowód...fotka z dziś..
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #833947 przez SYLWIA
karla2102 napisał:

witajcie, Sylwia ja brałam luteine dwa tyg taka podjęzykową jak mnie ostatnio brzuszek bolał. Ale już wszystko ok i nie muszę jej brać..
Kochane kobietki wracajcie do zdrowia ja na szczęście zdrowa nic mi nie dolega..
co myślicie na temat łóżeczka turystycznego? allegro.pl/lozeczko-turystyczne-angielsk...8494.html#tabsAnchor zamiast standardowego drewnianego któraś miała.? a oto kopniaczek który dziś uwieczniliśmy hehehe :laugh: musiałam się wam pochwalić

My mamy turystyczne łóżeczko o takie www.agito.pl/babymoov-silver-dream-brazowe-2529-528616.html
Olek spał w nim prawie 2 lata i 2 miesiące. Ostatnio śpi już na materacu na podłodze.
Polecam jak najbardziej ważne, by kupić dobry materac dla dziecka. Na tym nie można oszczędzać.

[url=http://www.su

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #833948 przez marcynia
Karla - hehe super zdjecie
Usmiechnieta- no rosniesz kochana ;) suuper ( i gdzie ta twoja duuuupa? :p)

Ja po szkole! Pierwsze wrazenie super. 2razy w tygodniu po 2 godziny przez miesiac czasu. W poniedzialek bedzie kąpi noworodka na lalkach hehe. Ognie super babeczki to prowadza, polozne oczywiscie. Wszystko dokladnie opisane co i jak co z czym sie je ze tak ujme ;p ktoregos dnia wycieczka po porodowce ;) musze wam powiedziec ze bardzo duzo panow bylo. Ale pewnke nie n wszystkich zajeciach bedzie taka frekwencja panow.
I wiecie co....musze wam to napisac... nie ze sie smieje zeby nie bylo poprostu wyrazam swoj podziw/zdziwienie.. przyszla kobieta kolo 50tki. Ale oczywiscie bedzie miala planowana cesarke. Mozna?mozna :) hehe

11 lata 2 miesiąc temu #833949 przez SYLWIA
Uśmiechnięta86 napisał:

nati- do mnie wysłałaś przez przypadek wiadomość do SYlwi...:D

karla- moja kuzynka kupiła turystyczne ale żałowała... to jej łóżeczko nie miało regulacji. I bolały ją plecy i brzuch kiedy za kzdym razme tak się schylała. Potem jk młody urósł to jej wychodził górą i czasem sobie spadł i siniaka nabił;/

Ona szybko kupiła drugie drewniane.
Turystyczne - tylko na wyjazdy albo zostawianie u kogoś dzieck ale nie zamiast tradycyjnego;/

karla- :D Maleństwo wystawiło pupe czy główkę ??

W krakowie w III trymestrze 260 zł 4d

Brzucho rośnie otodowód...fotka z dziś..

Uśmiechnięta prześlij proszę do mnie wiadomość od Nati :laugh:

11 lata 2 miesiąc temu #833962 przez karla2102
Uśmiechnięta raczej to główka, ale nie jestem pewna mógł się przekręcić na ostatnim usg leżał pośladkowo...
Dzięki dziewczyny za rady :laugh: :laugh:

11 lata 2 miesiąc temu #833979 przez nati.olsztyn
Uśmiechnięta I ja się dziwię że Sylwia nie odpisuje. Sorki! Jak Twoje skarpetki?:-) Brzusio rośnie:-)

11 lata 2 miesiąc temu #834035 przez Uśmiechnięta86
marcynia- ah zdjęcie ciemne to nie widć że dupa duża.Ale naprawdę dolne partia Ciałą także urosły dlatego ubieram je na czarno heheheh

nati, Sylwi- szukam gdzie ta skrzynka prywatnych wiadomości...gdzie ona jest...
Nie mo0gę się zbarć do tej skrpetki. Włóćzki trzy kupiłam na alegro i szydełko 3,5 zamówiłam. Jak przyjdzie to dam znać...na początek poćwiczę a potem spróbuję te skarpety:P

11 lata 2 miesiąc temu #834037 przez Uśmiechnięta86
Sylwia- doszła bo wysłałam :P

11 lata 2 miesiąc temu #834043 przez SYLWIA
Uśmiechnięta86 napisał:

Sylwia- doszła bo wysłałam :P

tak doszła dziękuję ;)

11 lata 2 miesiąc temu #834155 przez danusia87
Hellow Kochane,
Ja siedze wlasnie na glukozie...nie ma tragedii jeszcze tylko 50min ostatnie badanie krwi i do domku...;) mam super leżaczek i podnöżnik wiec nie ma na co narzekać ;) pierwsza godz przespalam teraz tez zamierzam sie zdrzennac żeby czas szybko zlecial...;) :silly:

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

11 lata 2 miesiąc temu #834170 przez nati.olsztyn
danusia Szczęściara z Ciebie!:-) U nas nie ma takich luksusów. Dodawalas cytrynke czy nie można?

Miłego dnia Mamusie!:-)

11 lata 2 miesiąc temu #834173 przez danusia87
nati kochana zapomnialam wziac z domu :blush: ale dalam rade wypic caly kufel hehe tylko teraz mnie zgaga łapie :S jeszcze tylko 20min i do domku :laugh:

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka