- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- OlgosAmigos
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Sylwia a na jakiej podstawie przepisał Ci ta luteinę?źle się czujesz?czy w badaniu coś nie tak...? a co do ułożenia pośladkowego to chyba nie ma się czym martwić...w ciągu mojego dzisiejszego usg nasza Bąbelinka obróciła się trzy razy!w ciągu jakichś 10 minut...miesiąc temu też mnie moja Pani doktor tym straszyła...dzisiaj usłyszałam, że na tym etapie ciąży ułożenie dziecka określa się jako dowolne, do 34tyg chyba, a i potem nie powiedziane, że dzień przed porodem się nie obróci...loteria po prostu
jak tak piszecie o tych wszystkich katarach i przeziębieniach to i ja się boję jeszcze się trzymam, ale nie wiem jak długo
powiem Wam szczerze,że jakoś się nie mogę z tą moją dziewczynką "oswoić"...od samego początku byłam przekonana, że chłopczyk i wszyscy dookoła tak mówili, że zaczęłam wierzyć, a tu taka niespodzianka!!!no i nie znoszę różowego będę się nastrajać na zakupach może...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Olgos Ja też mam alergie na różowy i moja córeczka póki sama nie zechce napewno przeze mnie nie będzie ubierana w róże;-)Hehe
- SYLWIA
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nie wiem czemu przepisał mi tę luteinę. Powiedziałam mu tylko,że mnie kręgosłup boli. Mam ją brać 3 razy dziennie. Chodzę do Rymkiewicza na NFZ on ciągle przepisuje mi jakieś leki - często antybiotyki.
Chłopaki pojechali jeden do żłobka drugi do pracy. Ja po śniadanku zaraz się jeszcze zdrzemnę. Dziś źle spałam. Ciężko mi się oddychało.
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
jA mam lampki takie biurkowe...może skieruje je na brzuch i spróbuje nagrać...bo nic nie widać na nagraniach faktycznie;/
Daj znać jak w szkole rodzenia było:D
Sylwia- jeszcze się obruci sto razy!!! A ja odstawiłam luteinę dopiero 2 dni temu. Jak lekarz kazał to brałam (dłuuuuugo) -takie dopochwowe miałam . A Ty jakie masz ?
mowmimama, Danusiu- bierzemy cytrynkę i będzie słooooooooodko:P
moniaW- a ja mam wszystko kupione i pożyczone od ludzisk z rodzinki ... w sumie szkoda że nie mam co kupić;/ Ale wybiorę się na zakupy kosmetyczne i może jakiś kocyk kupię bo taki brzydki mam szary a może zielony kupie do wózka będzie pasował:D
Kupiłam tez jeden komplecik -bo nie mogłam nic nie kupic przecież hehhehe
A dla siebie muszę klapki pod prysznic kupic i koszule nocne z2 sztuki porodowe:P
Sylwia- lewy bok do spania i "rogal poducha" -to mój sposób na duszności w nocy
Olgos- mój brzuch jest kolorowy brązowo siny...
A może ubieraj dziewczynkę w inne kolory niż róż ???-ja bym ubierała pewnie w inne:D
Chociaz jedną sukieneczkę z różowymi dodatkami na pewno bym miała:P
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
jA mam lampki takie biurkowe...może skieruje je na brzuch i spróbuje nagrać...bo nic nie widać na nagraniach faktycznie;/
Daj znać jak w szkole rodzenia było:D
Sylwia- jeszcze się obruci sto razy!!! A ja odstawiłam luteinę dopiero 2 dni temu. Jak lekarz kazał to brałam (dłuuuuugo) -takie dopochwowe miałam . A Ty jakie masz ?
mowmimama, Danusiu- bierzemy cytrynkę i będzie słooooooooodko:P
moniaW- a ja mam wszystko kupione i pożyczone od ludzisk z rodzinki ... w sumie szkoda że nie mam co kupić;/ Ale wybiorę się na zakupy kosmetyczne i może jakiś kocyk kupię bo taki brzydki mam szary a może zielony kupie do wózka będzie pasował:D
Kupiłam tez jeden komplecik -bo nie mogłam nic nie kupic przecież hehhehe
A dla siebie muszę klapki pod prysznic kupic i koszule nocne z2 sztuki porodowe:P
Sylwia- lewy bok do spania i "rogal poducha" -to mój sposób na duszności w nocy
Olgos- mój brzuch jest kolorowy brązowo siny...
A może ubieraj dziewczynkę w inne kolory niż róż ???-ja bym ubierała pewnie w inne:D
Chociaz jedną sukieneczkę z różowymi dodatkami na pewno bym miała:P
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Dziewczyny dziewczynek,ja Wam mówię, nie oprzecie się prędzej czy później różowemu ciuszkowi!!! Ja nie nigdy niczego różowego nie miałam, a teraz te kokardki do włsoów,opaski,rajstopki itd no miodzio albo takie zajebisty dżinsy z różową podszewką
- OlgosAmigos
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Usmiechnieta boska jest ta niebieska sukieneczka!!!skąd masz to foto? ja muszę robić duże zakupy bo nie mam co liczyć na ubranka "spadkowe" z jednej strony się cieszę, ale przerażają mnie ceny tego wszystkiego... u nas też miał być Maciuś
nati.olsztyn uwielbiam szydełkowe ubranka!bucik piękny!kiedyś próbowałam nauczyć się robić takie cuda ale nie idzie mi to co do szydełka to kompletne beztalencie ze mnie ale może przypadkiem przyjmujesz zamówienia na takie buciki?
a to moje filcóweczki...krowa byłą chyba pierwsza
- OlgosAmigos
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
- LenaOlsztyn
- Wylogowany
- gaworzenie
- :P
OlgosAmigos Blanka śliczne imię... u mnie w rodzinie jak powiedzieliśmy, że nasz synek będzie miał Fabian na imię to też marudzili.Ważne aby wam się podobało, reszta się przyzwyczai
Pojutrze w końcu na USG!!!Już nie mogę się doczekać
Dziewczyny czy wam też mdłości wróciły?Od paru dni rano strasznie mnie męczą, ale całe szczęście nie wymiotuje.
- beaciaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
LenaOlsztyn- własnie zastanawiałam się czy tylko mi wróciły mdłości czy którejś jeszcze... U mnie też na szczęście bez wymiotów, ale męczące Tylko u mnie nie rano tylko raczej w południe :/
Dziewczyny z Olsztyna polecacie jakiegoś lekarza który robi USG 3d/4d ? I orientujecie się jak u nich z cenami ??
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Teraz robię prenatalne usg u dr Hoppe. Specjalista w diagnostyce prenatalnej. W 20 tyg placilam 200 zł z nagraniem badania na płycie. Kolejne badanie robi się między 28 a 32 tygodniem i chyba też 200zł będzie kosztowało.
- karla2102
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kochane kobietki wracajcie do zdrowia ja na szczęście zdrowa nic mi nie dolega..
co myślicie na temat łóżeczka turystycznego? allegro.pl/lozeczko-turystyczne-angielsk...8494.html#tabsAnchor zamiast standardowego drewnianego któraś miała.? a oto kopniaczek który dziś uwieczniliśmy hehehe musiałam się wam pochwalić