- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny dołączam do grona z bolacym gardlem czy tez przeziebionych. Mam chyba z 5 sloikow ssoku z malin z jezynami i olijam sie herbata z owymi wynalazkami musze zrobic syrop z cebuli ale zabieram sie do niego od 3 dni i zabrac nie moge... mam takie tabletki nawilzajace blone sluzowa gardla dla kobiet w ciazy...ale szczeze to polrostu jak cukierki ;p mi jic to nie daje.
Ogolnie leze z okladem z oleju na mojego nieprzyjaciela, robilam nasiadowke z kory debu hmmm zobaczymy
Dzis zaopatrzylam sie w gore od stroju bo mam za male i po dokladnej przymiarce w domu ta nowa tez mala hehe jutro lece po druga a ta moze sir przyda albo oddam mamie bo az szkoda ze 130zl zaplacilam uwaga...4,50pln hehe szok...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co się ze mną dzieje??? Nie wiem może dlatego ze luteinę odrzuciłam...nie wiem..
ENERGIA ENERGIA !!!! Oszaleje w pracy dziś,... Chce mi się biegać po ścianach pływac sprzątać...Rany !!!
mow mi mama- wczoraj to robiłam wszystko co się dało... grałam na keyboardzie, Słuchałam muzyki , czytałam książke powiększ swoje IQ (hehhe), oglądałam film gravitacja (słaaaaby-nie polecam), robiłam ramki na zdjęcia- a dokłdnie układałam w nich tło i kompozycje zdjęc z dzieciństwa moich i Sebastiana i na drugiej naszego Maciusia z brzuszka Znalazłam półke z książkami-posprzątałam, obiad zrobiłam , wyprałam pościel ( i spaliśmy bez poszewek hehhee Bo wszystko uprałam Chomika ma czysto nawet hehheW sklepie byłam kilka razy bo mi się moreli zachciało wczoraj i zeżarłam całe opakowanie!!!
Miejsce po choince zastąpiłam bukiecikiem z sztucznych kwiatów a dziś dodam do nich złota kokardę i broszkę z piórkami ...może jakąś wstążeczkę ...bo brak mi tego splendoru na półce po choince hehhe
Olgos- filcowe śliczności...woow...jak zrobisz to wrzuć fotkę
Ja ostatnio tyle robię w domu że przestał bolec kręgosłup:D
Mnie bolał z lenistwa najwidoczniej hehhe
Marcynia - Grono zakatarzonych powiększa się niedobrze;/
Syrop z cebuli dobra sprawa. Ja zjadłam z 2 kg owoców wczoraj 300g białego sera rybkę i ryz w wołowinką, paczke moreli suszonych i owsiankę i katar mniejszy -chyba się wzmocniłam
Mierzyłam swój strój bo myślałam żeby na basen iść- hehhe doł stroju pasował ale góra to jak na dziecko hehhe Nigdy nie miałam cycków zawsze A70 lub B65 małe a teraz tylko sportowe lub mięciutkie staniki 70C 70 D . Uwielbiam takie zmiany!!! Modlę się żeby mi zostały cycki już na zawsze !!! Posiadanie Cycków jest super. Czuje się dzięki nim kobieco!!!
Waga mi spadła...
Czy ja nie powinnam przypadkiem teraz tyć??
Czytałam że od 20-30 tygodnia tyje się najwięcej podczas kiedy ja przybieram kilo i tracę to kilo;/ I jak sprawdziłam w pamiętniku to od 5 tygodni przytyłam 1,5 kg...
Znowu ważę 50 kg. W sumie to 5 kg na plusie -to może ja przesadzam??
Bo w tym kalkulatorze na internecie napisali że poniżej minimum ;/
W tym tygodniu wizyta ...zobaczymy co powie Pani doktor...
A wy stoicie w wadze ?? Czy rosnie wam tak jak należałoby??
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
plus.google.com/u/0/photos/111293107057378650648/albums
Pozdrowienia, spokojnej końcówki ciąży
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Na dworzu piękna wiosna a ja z małą kiszę się w domu....ale już jej przechodzi tylko apetytu nie ma
Adaś coś spokojny z kopniaczkami w ciągu dnia za to w nocy znowu się rozchula
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja w sumie mam katar i w nocy budzę się od kopania wielokrotnie bo mi Macius spać nie daje. Ale zasypiam od razu i wystarcza mi 6 h na pełną regenreacje ...wstaje jak nowo narodzona. Kręci mi się w głowie w ciągu dnia od soboty.
Więc to pewnie jakaś chwilowa energia hormonalna. Bo nie miałam energii od 6 miesięcy !!!
:o
Życzę Ci kochana powodzenia i szybkiego powrotu córci do zdrowia!!!
Buziaki!!!
- beaciaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do wagi wg. tego kalkulatora też powinnam ważyć teraz więcej, ale ginekolog powiedział że waga bardzo ładnie rośnie mi w normie. Dzidziuś dostaje co najważniejsze A ja nie umiałabym już chyba nic więcej dodatkowo w siebie wcisnąć ;p
Gosia27- ja Cię kochana podziwiam, sama mam problem ze snem już od grudnia. W styczniu jakoś się unormowało, a od kilku dni znowu to samo- chce mi się spać, a nie mogę znaleźć miejsca, albo biodra zaczynają dokuczac. Tylko Ty masz dodatkowo obowiązek Zojkę, przesyłam Ci trochę mojej energii i czasu !
Marcynia- ja w sumie też miałam tabletki Prenalen, ale średnio pomagały. U mnie najbardziej sprawdziło się picie dużych ilości herbaty i wody z miodem i cytryną (hektolitry ) i jedzenie kanapeczek z czosnkiem (niestety na 2 dni nici z buziaków ;p)
Ja dostałam zakaz wychodzenia z domu on mojego bo wczoraj się wywaliłam przed blokiem na szczęście delikatnie na kolanko;p Padał zamarzający deszcz i jest taki przeraźliwy lód : /
Poza tym leżę, odpoczywam i patrzę na wielką stertę ciuchów do prasowania.. Nienawidzę prasować
Maciuś kopie jak szalony, przed chwilą miał chyba biedaczek czkawkę
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Patrzcie co teraz wymodzilam. Nadają się tylko do ozdoby bo raczej nie da się ich nosić, ale co tam;-)
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Beacia- H....jak to czytalam to w myslach mialam tylko " ozesz kur**".... hehe wow Wow to z oddychaniem nie masz problemu hehe ja to z B Wpadla na D i to jakos dla mnie uciazliwe bo najzwyczajniej nie jestem przyzwyczajona tak to ujme hehe podziwiam
Uśmiechnieta- mi to sie chyba wydaje ze dostaje energii bo wykorzystuje ja....na nic nie robienie
A co do wagi..no nie ma co przesadzac, zapytaj sie dr co o tym sadzi. Ale moze tak masz i ne prxeskoczysz
Gosia- ja to znowu moge spac jak tylko sie poloze . Wspolczuje ci bo to strasznie meczy taka bezsennosc.
Olgos- widzialam kiedys w DDTVN jak kobietki robily te zabawku fajna sprawa
Kupilam masc na mojego nieprzyjaciela... mam dosc tych domowych sposobow nic mi nie daja..
Do okulisty mam na za dwa tygodnie kolejna wizyte bo musze miec badane dno oka hmm.. ponoc 3godz po tym ledwo bede widziec.
Jutro dentysta..
- mowmimama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Uśmiechnięta heheh no to wykorzystałaś dzień na maksa! jak to mój gin powiedział, ciesz się takimi dniami póki możesz, bo pod koniec już będzie tylko ciężej a u mnie w miejscu choinki postawiłam na razie statyw z aparatem
hehe rozumiem Cię jeśli chodzi o biust, mój też jest wspaniały, duży, jędrny;D prezentuje się pięknie ;p i nawet te małe żyłki niebieskie mi nie przeszkadzają ;D
hm...może niepokoić powinnaś się dopiero jakby spadła dwa kg, ale tak jeśli się waha 50 czy 51 to nie jest źle u mnie póki co stoi w miejsu od półtorej tygodnia czasami jest 58 a czasami 59. (w sumie 3-4 kg na plusie). A poza tym jak piszesz że za kilka dni masz wizytę to gin na pewno powie czy wszystko okej jest czy też nie
beaciaadobrze, że delikatnie na kolano, bo z upadkami naprawdę nie ma żartów. Ma rację dopóki pogoda się u Was nie poprawi to nie ma co wychodzić z domu! dla bezpieczeństwa
Ja dzisiaj pierwszy raz czuje jakieś zmęczenie, ale to pewnie dlatego, że dzisiaj w pracy cały czas coś robiłam, po pracy szybko do domu, bo pod klatką czekał już elektryk i po jego wizycie szybko obiad zrobiłam sobie na jutro i pojutrze. Teraz leżę sobie w łóżeczku czekam aż mój M pojawi się na skypie i cieszę mnie myśl że niedługo kolacja, a na kolację nie żaden chleb żytni tylko chałeczka ;D
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
A jeśli chodzi o piersi to ja zawsze mam duże a teraz to już naprawdę w nic się nie mieszczą. Nawet staniki do karmienia nie dają rady.
edit: Mój suwaczek się zepsuł
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja jestem po jakze ciezkim wczorajszym dniu...mianowicie mialam prelogium tego co czeka mnie po porodzie czyli opieka na 2dzieci z tym ze jedno to moja Olivka a drugie od sasiadki 9mc hehe tragedii nie było bo Mala Alicja mnie ubostwia ale troche przez te 5h sie nameczylam....potem o 16 mialam dentyste puki co ok...
Teraz szykuje sie do gina mam wizyte o 9.15 juz chce mojego Marcelka zobaczyć odezwę się później ;****
nati cudowny bucik. Ja to bym jeszcze zamówila opaskę z kwiatkiem dla Olivii jak dasz rade a jak nie jie ma problemu ale to sie jesCze zgadamy
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
beacia- wooow jakie super piersi. Ależ Ty się kochana nadźwigasz :o
uspokoiłaś mnie ...Może nie ma się co tą waga przejmować
Mnie też Maciuś obkopuje równo więc jemu tam dobrze i na pewno rośnie
Ja po mej wywrotce na lodzie pleckami -jeszcze się nie zagoiłam całkiem ;/ łokieć obdrapany dalej jest i boli jak kładę go na twardym. Biodro przeszło na szczęście
Nie wychodź dobrze Ci mówi Dbamy o bezpieczeństwo maleństwa:D
nati- jaki śliczny bucik!!! A może jakąś gumke od góry wszyjesz i się będą trzymać albo sznureczek ? W sumie nie wiem czy się da...bo się nie znam ...Da się?
marcynia -maść pomaga ? Jak nieprzyjaciel? Powodzenia u dentysty !!!
danusia- To Ty wczoraj Troje pilnowałaś
Byli wczoraj Panowie z administracji i w kuchni ulatnia się gaz.
I przyjdą za dwa dni naprawić czy uszczelnić rurę ;o
Boje się tam wchodzić w kuchni mróz bo okno uchylone...
- agula1987
- Wylogowany
- gaworzenie
Dołączyłam właśnie do grona chorych dziś w nocy tragedia myślałam że rana nie dożyję. Miałam okropny ból głowy i gardła tak że spałam z Tantum verde w ręce i co się przebudziłam musiałam psikać bo nawet ust nie mogę otworzyć. Mam nadzieję że to nie jakaś angina bo ja często łapię o tej porze roku i zwykle tak się zaczyna za to malutki tak mnie kopie jak by co najmniej miał tam piłkę w brzuszku i w nią gra
Pozdrawiam
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3