- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- OlgosAmigos
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mowmimama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

ja od 2 godzin się luzuje, zupę ugotowałam na jutro, kuchnię całą wysprzątałam na błysk, by jutro nie sprzątać

nati.olsztyn, danusia87dziękuje

ojejku ja nawet nie umiem sobie wyobrazić by jeść tylko 3-4 posiłki dzienne;p chyba bym umarła z głodu, i nie mówię tylko o okresie ciąży, tak jak nie umiem sobie wyobrazić wyjść z domu bez śniadania ;p jem cały czas 6 posiłków dziennie:)ale każdy człowiek ma inaczej

Uśmiechnięta ja muszę najpierw kupić jakieś plastikowe opakowania, żeby mieć w co bombki schować

MoniaWdziękuje:) zrób zrób sobie, bo później będziesz żałować

Gosia27 szybkiego powrotu do zdrowia dla Twojej córeczki życzę!! :*
Danusiaale duży salon ;D i część jadalni fajna, sporo osób przy stole się zmięsci ;D Twoje królestwo - kuchania- wspaniała ;D w sypialni widzę żółci ...lubię żółci w mieszkaniach ;D też się zastanawiam nad żółtym, tlyko że nad dodatkami

Paradisedziękuje

Kasiunia88 póki co 4 kg na plusie

OlgosAmigos Dawaj swój brzuszek

ja to mam wolne od pieszczot póki co...mojego już 3 tygodnie nie ma...i wróci dopiero 8 marca:(
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3

- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- [email protected]
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Dziś mam lenia cały dzień. Na Lubelszczyźnie zrobiło się cieplej (jest -6), ale pochmurno.
Nie byłam w pracy w ostatnich dniach ze względu na pogodę. Wzięłam L4. Nudzę się, a nic nie chce mi się robić. Zresztą już w pracy mówiłam, że kończę z chodzeniem do pracy. Nie wiem, co będę robiła w domu. Chyba umrę z nudów. Tak się przyzwyczaiłam do swojej pracy. Bym chodziła nadal, ale nie daję już rady siedzieć i pracować przez 8 godzin przy komputerze, bo jak wracam do domu to jestem dętka.
Nie mam dołów, ogólnie nie dopadła mnie żadna depresja. Może jedynie czuję się jak wieloryb, a tu jeszcze trzy miesiące z tym wielkim brzuchem

Mam problemy z jelitami, nie goni mnie do wc przez co brzuch mam jeszcze bardziej wielki. Nie wiem co zrobić, bo co dwie godziny muszę coś zjeść, a wypadałoby troszkę przyluzować z jedzeniem, ze względu na brzuch.
Mały kopie niemiłosiernie w ostatnich dniach, co mnie bardzo cieszy.
W nocy już dwa razy muszę wstawać na siusiu. W czwartek mam zamiar jechać do mojego ginekologa.
Jak Wam mija weekend?
- beaciaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Do tego od czwartku bierze mnie jakieś przeziębienie więc leżę w łóżku i się kuruję

- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3

- [email protected]
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Uśmiechnięta86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
beaciu- Tobie też dużo zdrówka, bo pewnie osłabiło Cię teraz po infekcji i przeziębieniu...
malec- na trawienie : owsianka rano i minimum 1 kg owoców dziennie ( np. sok z 5 pomarańczy z natką pietruszki-samodzielnie zrobiony) i 2 l wody mineralnej bez gazu dziennie. U mnie działa idealnie....codziennie będziesz się załątwiać zobaczysz:D
Ja też mam co 2 godziny apetyt.

I dziś rozwala mnie energia znowu....a ja juz wszystko zrobiłam:o;o
Zaraz będę chodzić po suficie!!!!! aaaaaaaa!!!!!!!!
Jeszcze głupia kawe wypiłam rano...;o
Mąż ma kaca bo z kolegą pobalował ( no raz na rok mu się zdaża więc się nie przejmuje...tylko gdzie ja tą energię spożyję).... heheheh
Macie dla mnie pomysł ?? Co mogę zrobić...?
Obiadek już zaplanowałam ...ale co to za radość gotowac dla siebie tylko;/
Będą naleśniki meksykańskie zapieczone z żółtym serem ( łągodne bo maleństwo nie lubi chili:P)

A wy kochane co planujecie w niedzielny dzień? Jak dziś samopoczucie??
Ja ostatnio się czułam tragicznie więc korzystam z przypływu energii...

- Uśmiechnięta86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- mowmimama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

widzę, że jakiś okres przeziębień się do nas zbliża...u mnie w pracy dziewczyna tez jest przeziębiona, i boje się że się zarażę ;/ od piątku pije zapobiegawczo pomidorówkę z czosnkiem i rutinoscorbin biorę...bo też nie chciałabym znowu być chora;/
Gosia

- danusia87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja jak juz zapowiadałam odpoczywam po remoncie...Mezus byl wczoraj na nartach a my wybralysmy sie na zakupy , posprzatalysmy domek powiesilysmy firanki nowe i polerowalysmy podloge

Gosiu Beaciu wracajcie perelki do zdrowia....
Uśmiechnięta mam nadzieje ze katar szybko przejdzie. Mnie tez non stop leci krew z nosa....
mowmimama dobrze ze zaczelas zapobiegac chorobie...teraz to najgorszy czas aby byc chorym....Zima
- mowmimama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

danusia dokładnie najgorszy okres jest;/ dzisiaj jeszcze dostałam od koleżanki rodziców sok z czarnego bzu, więc będę miała na wieczory

Dzisiaj odpuściłam sobie ... wizyty u mamy czy też teściów, chciałam posiedzieć cały dzień w domu, w spokoju...ale zaczęłam sprzątać sypialnie, która robi narazie za szafę ;p ogarnęłam ze stołu (stół plastikowy z działki) wszystkie papiery, rzeczy z deski do prasowania, trzeba było zająć się podłogą i tak jakoś zleciało. Później przez półtorej godziny oglądałam wózki, przy których wcale sie nie zrelaksowałam

Jutro ma przyjść do nas elektryk sprawdzić co z oświetleniem w przyszłym pokoju naszego maluszka, bo światło jest, a kontakty nie działają;/ a w połowie lutego stolarz wchodzi do sypialni naszej, z szafą i komodą;D łózko ma przyjść na dniach, więc moja sypialnia w końcu zacznie być sypialnią ;D
Wczoraj pozbyłam się choinki

- OlgosAmigos
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4

to chyba przez to zasiedzenie w domu tak nic się nie chce, przynajmniej mi...nawet nigdzie wyjść nie można bo ślisko, zero rozrywek

dotarło dzisiaj do mnie, że trzy miesiące siedzę w domu i tak naprawdę to nic konstruktywnego nie zrobiłam

mowmimama przy oglądaniu wózków nie da się zrelaksować!

- marcynia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Dziewczyny dołączam do grona z bolacym gardlem czy tez przeziebionych. Mam chyba z 5 sloikow ssoku z malin z jezynami i olijam sie herbata z owymi wynalazkami

Ogolnie leze z okladem z oleju na mojego nieprzyjaciela, robilam nasiadowke z kory debu hmmm zobaczymy
Dzis zaopatrzylam sie w gore od stroju bo mam za male i po dokladnej przymiarce w domu ta nowa tez mala hehe jutro lece po druga