BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 6 miesiąc temu #763062 przez karla2102
nati super ta stronka. nie wiedziałam o niej a tak to na pewno będę do niej zaglądać...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #763067 przez biedroneczka39
Hej. Niestety na telefonie nie mogę otworzyć filmików z tej strony.
Ja jak zwykle leżę I odpoczywam. Olałam wszystko włącznie ze sprzątaniem. Trudno niech się dzieje wola boska nie mam siły na nic I nie zamierzam się wysilać :laugh: Na obiad frytki I ryba. Szybko I smacznie.
Wczoraj się tak zdenerwowałam że mojemu się nieźle dostało. Obiecał że złoży komodę I już zaczynał ale koledzy go potrzebowali I poszedł. Się tak wściekłam że do dziś nie gadam z nim. On nie rozumie że poczułam się mało ważna :dry:
Dziewczynki mnie strasznie swędzi skóra I strasznie mi się przesusza. Muszę kupić dobry balsam.
babajaga fajnie że słyszałaś serduszko.

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 6 miesiąc temu #763090 przez babajaga0087
nati.olsztyn napisał:

babajaga - 8,4 mm tak?:-)

oj tam, oj tam, zawsze byłam dobra z matematyki :D tak dziewczyny, dzięki za poprawkę ;)

11 lata 6 miesiąc temu #763094 przez babajaga0087
biedroneczka39 napisał:

Hej. Niestety na telefonie nie mogę otworzyć filmików z tej strony.
Ja jak zwykle leżę I odpoczywam. Olałam wszystko włącznie ze sprzątaniem. Trudno niech się dzieje wola boska nie mam siły na nic I nie zamierzam się wysilać :laugh: Na obiad frytki I ryba. Szybko I smacznie.
Wczoraj się tak zdenerwowałam że mojemu się nieźle dostało. Obiecał że złoży komodę I już zaczynał ale koledzy go potrzebowali I poszedł. Się tak wściekłam że do dziś nie gadam z nim. On nie rozumie że poczułam się mało ważna :dry:
Dziewczynki mnie strasznie swędzi skóra I strasznie mi się przesusza. Muszę kupić dobry balsam.
babajaga fajnie że słyszałaś serduszko.

Kurcze, ja też mam ochotę jedynie leżeć i nic nie robić... pracuję do 16, wracam do domu, jem obiad (mamusia gotuje:D) i kładę się do łóżka... mam nadzieję, że to się zmieni, bo przecież ileż tak można? A mogę wiedzieć w którym jesteś tygodniu? Ja o balsam ostatnio pytałam w aptece to mi babka powiedziała, że ma tylko takie od 2 trymestru

11 lata 6 miesiąc temu #763110 przez biedroneczka39
babajaga informacje w którym jestem tygodniu są w suwaczkach które znajdują się pod moimi wiadomościami :)
Dziś 6 tyg I 4 dni :laugh:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 6 miesiąc temu #763134 przez usia
Witam kochane. Jestem trochę spokojniejsza. Skontaktowałam sie z lekarzem. Kazał mi wykonać biopsje i zmienił mi witaminy na te bez jodu bo tsh było poniżej średniej. Trochę mnie uspokoił a w nocy nie mogłam przez to spać tak się przejelam. Fajnie że jesteście i że mam w was wsparcie. Dzięki kochane :)

11 lata 6 miesiąc temu #763182 przez Paradise1982
Usia kochana, bardzo sie ciesze, ze jestes spokojniejsza :) Teraz juz bedzie tylko lepiej :) x

11 lata 6 miesiąc temu #763217 przez Mmusia
dziękuję za książkę :)

Tobiasz i Tymoteusz Nasze Największe SKARBY

11 lata 6 miesiąc temu #763225 przez danusia87
Witajcie Kochane Moje!!!!

jakoś ostatnio ciężko mi się zebrać żeby tu do Was napisać za co przepraszam!!! Ostatnio a mianowicie od początku tyg. nachodzą mnie straszne mdłości trzymające cały dzień w dodatku rano i wieczorami wymiotuje czego nie moge powstrzymać. Wczoraj zakupiłam wspaniały imbir ale dopiero dzisiaj zaczęłam parzyć z niego herbatkę i dzięki Bogu pomaga na mdłości niestety wymioty wieczorne pozostały...:( Ale co tam jak to znaczy ,że wszystko w porząsiu to jestem jak najbardziej ZA!!! tylko szkoda że nie mam nikogo tutaj w Austrii kto mógłby zająć się Olivią jak ja np. umieram :D W dodatku dowiedziałam się że mój Wspaniały mężuś musi wyjechać w pon do Niemiec z pracy i zostać tam do sob. A ja sama samiutka z tymi mdłościami ;(

Dobrze że WY tutaj jesteście!!!!

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

11 lata 6 miesiąc temu #763275 przez Kasiunia88
Paradise możesz mnie też dopisać do tabelki :) jestem tutaj z Wami każdego dnia i wszystko na bieżąco czytam tylko mało się wypowiadam :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Męczę się od dwóch dni z grypą jelitowo-żołądkową..chyba jakiś wirus panuje w powietrzu ;(

11 lata 6 miesiąc temu #763278 przez mallgoonia
Czesc dziewczyny.

Paradaise- ja tez proszę o dopisanie do tabelki- Olsztyn, 1984, 2 ciąza, termin 9 maj, Gosia

Babajaga- super, że wszystko z maleństwem w porządku.

Gosia- podziwiam Cię, że tak szybko zdecydowałaś się na drugie dziecko. Zazdroszczę niewielkiej różnicy wieku miedzy dzieciakami. Pewnie Twoje maleństwo jest na etapie prób raczkowania.

nati- ja do dr Gowkielewicza, w pierwszej ciąży dr Waśniewski. A Ty do kogo?
Fajne te strony, które pokazałaś. Śledziłam w pierwszej ciąży. Teraz zaglądam, ale rzadziej.

Korzystając z ostatniego dnia wolnego trochę poszalałam- umyłam okno w kuchni, całe mieszkanie wysprzątałam na błysk a teraz czuje, jak kregosłup się odzywa. Więć leże i odpoczywam. Jutro nie robię już nic- tylko spacer z dzieckiem.
Nie smaruję się jeszcze żadnymi kremami dla ciężarnych, za kilka tygodni zacznę jedynie smarować brzuch oliwką. Poprzednim razem o wystarczyło, żeby nie mieć rozstępów. Ale podobno to zależy od uwarunkowań genetycznych. Moja znajoma smarowała się drogimi kremamai od początku ciąży a rozstępy się pojawiły.

Dziewczyny bierzecie jakieś witaminy dla ciężarnych czy tylko kwas foliowy>

11 lata 6 miesiąc temu #763284 przez Kasiunia88
mallgoonia mi lekarz kazał brać femibion 1, kwas foliowy do końca 17 tc i magnezin 500 3x dziennie

11 lata 6 miesiąc temu #763288 przez danusia87
Paradise mnie też możesz dodać do tabelki jak masz ochotę, dzień w dzień tu jestem na chwilę tylko sie nie udzielalam bo źle się czułam, ale postaram się to od dzisiaj zmienić! Będę wchodzić tak często jak tylko będę mogła.

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

11 lata 6 miesiąc temu #763292 przez SYLWIA
Nati - ja chodzę do Rymkiewicza plus dodatkowo do Hoppe, w pierwszej ciąży tylko Hoppe.
A Ty do kogo chodzisz?
mallgoonia ja biorę femibion 1

[url=http://www.su

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #763306 przez Gosia27
Mallgoonia to nie jest ciąża planowana, ale świadome nie zabezpieczanie się. Zosia podjemuje próby raczkowania, ale 4 tyg przeszła operację serduszka i dziś pierwszy raz obróciła się na brzuszek

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka