BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 2 miesiąc temu #764589 przez Gosia27
nati.olsztyn napisał:

zawsze jest jakieś % "szans" że kolejny maluszek urodzi się z chorym serduszkiem....przeprasza mnie to,paraliżuje...boje się, chce mi się płakac. Jeszcze nie mam żadnych objawów ciazowych...metlik w głowie

Wiem, wiem Kochana! Mam ochotę Cię mooocno przytulić!!! Myślami jestem z Tobą, pamiętaj!:*

Ja się obawiam, że za pierwszym razem nam się udało i z Małym jest wszystko dobrze, a teraz jednak tak nie będzie... Boję się, chociaż staram się myśleć tak jak poprzednio, że MUSI być wszystko w porządku![/quote]

wiem,że nie można tak myśleć, aleco tu zrobić jak to silniejsze...ten rok jest, był i będzie niezywkle trudny, obraz szpitala dziecięcego...spędza mi sen z powiek.
Dobra koniec smutnych żali, będzie dobrze, musi być!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #764591 przez Paradise1982
Gosia - daj znać po wizycie. Będę o Tobie myślec, ale na pewno wszystko bedzie w porządku - musi być!!!

11 lata 2 miesiąc temu #764605 przez nati.olsztyn
Paradise - Gdzie Twoje zdjęcie??

11 lata 2 miesiąc temu #764607 przez nati.olsztyn
A teraz musimy pomóc Gosi przetrwać do tej 15:)

11 lata 2 miesiąc temu #764646 przez nati.olsztyn
Gosia Właśnie, powiedz, warto zapisywać się do szkoły rodzenia przy drugiej ciąży? Ja żałuję że się nie zapisaliśmy, bo z bólu kompletnie nie umiałam sobie poradzić i nie umiałam współpracować z położną...

11 lata 2 miesiąc temu #764650 przez nati.olsztyn
I pytanie do reszty dziewczyn: Zapisujecie się do szkoły rodzenia?

11 lata 2 miesiąc temu #764659 przez Gosia27
nati.olsztyn napisał:

Gosia Właśnie, powiedz, warto zapisywać się do szkoły rodzenia przy drugiej ciąży? Ja żałuję że się nie zapisaliśmy, bo z bólu kompletnie nie umiałam sobie poradzić i nie umiałam współpracować z położną...

nati jesli ma dać Ci to poczucie bezpieczeństwa to jak najbardziej,a może znasz jakąs położną z którą mogłabyś się indywidualnie spotykac??? do szkoły rodzenia najcześciej zapisuje się ok 25hbd jak dobrze pamietam

11 lata 2 miesiąc temu #764668 przez anuuuusia
Gosia27 ja mam drugą wizytę w środę, ale dowiem się czy wszystko ok i też się boję, także tulę :kiss: Wyobraź sobie, że śniłaś mi się dziś w nocy :blink: No oczywiście nie do końca Ty, ale pamiętam, że czytałam Twój (dokładnie pamiętam Twój avatar) wpis po wizycie u gina i wszystko było w porządku :)

nati to moja pierwsza ciąża, więc na pewno się zapiszę

11 lata 2 miesiąc temu #764672 przez Gosia27
anuuuusia napisał:

Gosia27 ja mam drugą wizytę w środę, ale dowiem się czy wszystko ok i też się boję, także tulę :kiss: Wyobraź sobie, że śniłaś mi się dziś w nocy :blink: No oczywiście nie do końca Ty, ale pamiętam, że czytałam Twój (dokładnie pamiętam Twój avatar) wpis po wizycie u gina i wszystko było w porządku :)

nati to moja pierwsza ciąża, więc na pewno się zapiszę

to bedzie dobrze!!!!

11 lata 2 miesiąc temu #764722 przez nati.olsztyn
Gosia, i tego się trzymajmy:)

11 lata 2 miesiąc temu #764748 przez Paradise1982
Hej dziewczyny,

ja na pewno zapisze aie do szkoly rodzenia, bo nie mam zielonego pojecia, co i jak :lol:

Nie wiem jak Wy, ale ja sie dzisiaj czuje fansastycznie, tylko piersi mnie bola, a poza tym zadnych innych objawow, az zaczelam sie przez moment martwic, czy to dobrze? Ale ponoc objawy po jakims czasie przechodza i czlowiek czuje sie o niebo lepiej. Mam racje?

11 lata 2 miesiąc temu #764749 przez Gosia27
Paradise1982 napisał:

Hej dziewczyny,

ja na pewno zapisze aie do szkoly rodzenia, bo nie mam zielonego pojecia, co i jak :lol:

Nie wiem jak Wy, ale ja sie dzisiaj czuje fansastycznie, tylko piersi mnie bola, a poza tym zadnych innych objawow, az zaczelam sie przez moment martwic, czy to dobrze? Ale ponoc objawy po jakims czasie przechodza i czlowiek czuje sie o niebo lepiej. Mam racje?

u mnie nie ma żadnych objawów typu: wymioty,mdłości, bolace piersi, zwiększona potrzeba na siusiu...

jest dobrze :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #764751 przez Paradise1982
A no to spoko :-D

11 lata 2 miesiąc temu #764754 przez Paradise1982
Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, jak mi sie nie chce siedziec dzis w pracyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!! :dry:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #764758 przez biedroneczka39
Gosia nastaw sie pozytywnie i mysl pozytywnie. Co ma byc to bedzie. Nie wolno ci sie stresowac. Kategorycznie zabraniam :blink:

Hmyy a ja czuje sie nie najlepiej niestety. Zaraz klade sie na drzemke bo moj kot ma dzis wolne i obiadek zrobi i po dziewczynki do szkoly skoczy ;) Pelen luzik :silly:

Sypialenka juz po remoncie. Na me szczescie. Za dlugo sie jednak nie naciesze bo za chwile remont u dziewczynek :blink:

No i pochwale sie wam ze zamowilam takie cacko zeby sluchac serduszka mojej kruszynki.

www.ebay.co.uk/itm/180734441080?ssPageNa...id=p3984.m1439.l2649

A ja niestety i mam mdlosci i humorki i mnie piersi bola :dry: Ale skoro Ty Paradise masz juz z tym spokoj to ja wierze ze za okolo 2 tygodnie i ja poczuje sie lepiej.

<3 Oliwia i Alicja <3
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka