BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 6 miesiąc temu #763661 przez mallgoonia
nati- rodziłam naturalnie z położną o imieniu Agata. Była też chyba Kasia. Bardzo fajne, sympatyczne kobiety.

Nie rozumiem, jak można nie robic usg w ciąży. Chyna nawet NFZ finansuje co najmniej 3 w ciąży. ja chodziłam prywatnie i usg miałam na każdej wizycie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #763667 przez nati.olsztyn
mallgonia - ja też chodziłam prywatnie, za każda wizytę placilam 120 zł a usg nie robiła:-(

Na szczęście chodziłam też na badania prenatalne więc chociaż jeszcze te trzy badania miałam.

Ja rodzilam z Kasia Sz. - przecudowna kobieta. Teraz będę się modlić żeby na nią trafić:-) Kiedy teraz masz wizytę u gina?
Chodzilas do szkoły rodzenia?

Dziewczyny, jak weekendowe samopoczucie? :-)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #763668 przez Paradise1982
Anusia - bardzo Cie prosze, podaj mi jeszcze raz swoje dane :(

MoniaW - ale Muszyn tak swietnie mi brzmial :lol:

Mallgoonia - wiem, masz racje, sa z innej planety! Niestety strasznie sie zestresowalam, ale spoko, dzisiaj robie strajk i mam wszystko w d****. Niech sobie zobaczy, ile ja sie zawsze musze narobic. Jak na moje, to mozemy glodowac, ha! :silly:

No laseczki, tabelka rosnie :cheer:
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #763678 przez danusia87
Paradise Kochana ie Lędzina tylko Lędziny :) taka mała poprawka ;)

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

11 lata 6 miesiąc temu #763690 przez Paradise1982
Ach ! Te miasta :-D

11 lata 6 miesiąc temu #763738 przez karla2102
no dziewczyny u mnie dzisiaj super.... Jestem na wsi u teściowej zaraz idziemy z mężem orzechy zbierać także pełen Relax. ja póki co nie biorę witamin tylko kwas foliowy tak moja lekarka zdecydowała także nie podważam jej decyzji... za dwa tyg mam wizytę już nie mogę się doczekać a może dziecko będzie tak cudowne i pokaże nam kim jest.... podobno można stwierdzić od 13 tyg.... to buziaki później wpadne;))) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #763761 przez Paradise1982
Dziewczyny, napadlo mnie na kluski ziemniaczane :D Zrobilam 12 i wszystko zjadlam sama z kapusta kiszona :D

Karla - ja tez sie relaksuje, mam wszystko w nosie i sie bycze. Dom po raz pierwszy wyglada masakrycznie, bo ja nienawidze balaganu, ale mam dzisiaj strajk, nie sprzatam, nie gotuje, nie zmywam, mam dosc uslugiwania. Niech sobie radza sami wrrrr!

11 lata 6 miesiąc temu #763763 przez karla2102
strajkuj kochana strajkuj..... Masz racje jestem z tobą :) :) :lol: To teraz faceci powinni nam dogadzać a nie na odwrót.. :lol: :lol: :woohoo:

11 lata 6 miesiąc temu #763854 przez Mmusia
Cześć dziewczyny ja podam termin porodu jak będę po wizycie 29 października :)

a co do witamin to mi powiedziała lekarka że mam nie brać w I trymestrze jak mam mdłości bo to tylko je nasili ale mam regularnie brać kwas foliowy :) Więc Wasze odczucia są prawidłowe co do witaminek :)

Tobiasz i Tymoteusz Nasze Największe SKARBY

11 lata 6 miesiąc temu #763970 przez nati.olsztyn
Dzień dobry!:-)

11 lata 6 miesiąc temu #763975 przez Paradise1982
Dzień dobry :)

Jakie plany na dziś?

11 lata 6 miesiąc temu #763991 przez danusia87
Witajcie Kochane :)
córcia dała mi pospać do 9 :) a Tatuś ma tak dobre spani że śpi do teraz:)

Plany na dziś...hmmmm niech pomyślę....
hehe dzisiejszy dzień jest Wspaniały!!!!! Dobrze się czuję od rana :) Obiad dzisiaj zjemy w Mongolskiej Restauracji:) tzn. ja tylko pieczony makaron z warzywami i sosem curry :D To mój smakołyk i tylko to uwielbiam razem z przepysznymi lodami :D ahhhhh jaka ja jestem szczęśliwa, że dzisiaj czuję się lepiej i mogę zjeść wszystko na co mam ochotę :)

A u Was jakie plany?

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

11 lata 6 miesiąc temu #764002 przez biedroneczka39
Dzień dobry. Dziewczyny ja umieram :dry: Mdli mnie od samego rana bleeee :(
Na szczęście jest niedziela. Obiadek robi mój facet , dzieci się bawią a ja leżę na wznak w mojej nowej sypialni I oglądam TVN. Miłej niedzieli :kiss:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 6 miesiąc temu #764081 przez anuuuusia
Paradise
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

danusia ja wręcz przeciwnie, czuję się fatalnie :(

Dziewczyny, napiszcie mi proszę jeśli wiecie, co można brać w ciąży na ból brzucha? Ale ból taki zwykły, bo np. coś siedzi na żołądku. Wczoraj zjadłam ogólnie rzecz ujmując fast fooda, i strasznie się męczyłam w nocy. Do tej pory mi źle :( Wypiłam miętę nad ranem, nawet nie wiem czy można. POMOCY!

11 lata 6 miesiąc temu #764102 przez Kasiunia88
Hej dziewczyny !
anuuuusia ja ostatnio przechodziłam tzw. jelitówkę..wymioty i biegunka..strasznie się męczyłam.. miałam wrażenie, że coś mi siedzi na żołądku..pomogły mi krople miętowe właśnie, zadziałały lepiej niż herbata miętowa.. po pół minucie poczułam się od razu lepiej, oczywiście miałam nawroty, ale 3x dziennie można je wypić z wodą.

U mnie dzisiaj wspaniała pogoda :) byłam z moim smykiem w kościele, zaraz biorę się za dokończenie obiadu, a później w planach mamy rozrywkę dla dzieci, czyli figloraj. Już się nie mogą doczekać. A wieczór pewnie spędzimy z mężem przy jakimś filmie jak dzieci zasną. Musimy się nacieszyć wolną niedzielą:) a Wy jakie plany?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka