BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 6 miesiąc temu #764117 przez Paradise1982
Ja sie bycze, chociaz wlasnie zrobilam andruty :woohoo: I za pare godzin je zjemy ze smakiem, mniam!! Na obiad klopsy z sosem pomidorowym i ziemniaczkami.

Ja tez sie swietnie dzisiaj czuje, nie jest mi niedobrze (to tez chyba bylo od witamin, wiec biore teraz tylko kwas foliowy), nawet nie ciagnie mnie dzisiaj brzuch, a wczoraj klulo mnie w pachwinach, wiec chyba rosne hehe, tez tak macie?

Biedroneczka - tak mi przykro, wiem jak to jest, tez to przezywalam, w koncu przejdzie kochana :kiss:

Danusia - o mniaaaaaaam, to Twoje danie z restauracji brzmi cudownie! :silly:

Kasiunia - u nas pada, pogoda pod zdechlym psem :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #764143 przez mallgoonia
Witajcie!
Ja dziś odpoczywam. Wczoraj wieczorem dostałam silnego bólu brzucha i bolał odcinek krzyżowy kręgosłupa. Organizm przemówił mi do rozsądku i zwolniłam.

Jutro do pracy:/ Nie chce mi się bardzo. 5 dni byłam z córeczką w domu, więc dobrze nam ze sobą było;) Znowu zacznie się życie w biegu. powoli zaczynam myśleć o L4. W pierwszej wiązy pracowałam do do 7 miesiąca ciąży, potem musiałam leżeć bo szyjka mi się zaczęła skracać. Teraz chyba nie będę taką bohaterką i nie będę udawać, że dam radę.
Pozdrawiam wszystkie ciężarówki i życzę spokojnej niedzieli.

11 lata 6 miesiąc temu #764165 przez agnieszka_23
hej dziewczyny :)

ja mam dość.. od wczoraj mam mega masakre w domu.. z wszystkich szafek, z wszystkich pomieszczeń mam wszystko wywalone na ziemie.. kocham przemeblowania ;/ jeszcze zmniejszyła mi się ilość mebli i nie wiem gdzie mam rzeczy chować.. ;/ kręgosłup mi już pada. atu jeszcze tyle do zrobienia.. także moja niedziela to sprzątanie..

11 lata 6 miesiąc temu #764198 przez nati.olsztyn
My dziś kupiliśmy synkowi nowe używane łóżeczko:-) Mamy ambitny plan nauczyć go spać w swoim;-)

Wracamy właśnie ze spaceru i od rodzinki. Załapalismy się na obiad więc w domku już luzik będzie:-)

11 lata 6 miesiąc temu #764370 przez anuuuusia
Kasiunia88 dziękuję :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #764484 przez nati.olsztyn
Hej Mamusie!

Wczoraj wieczorem było mi strasznie słabo a potem jak się położyłam to brzuch mu się spinał przez chwilę. Dziwne to było i się trochę wystraszyłam:-( Na szczęście po chwili lezenia na lewym boku odpuściło i w nocy już było ok. Miała któraś z Was tak? Ja czekam już coraz bardziej niecierpliwie na jutrzejszą wizytę.

11 lata 6 miesiąc temu #764492 przez Gosia27
Hej dziewczyny, nie miałam praktycznie czasu w weekend bo miałam gości,którzy nocowali i nie wyrabiałam z robot, a tu mała jeszcze w ciągu dnia prze kochana a nocki wszytskie zarwane bo wybudza się z płaczem i to takim że aż piszczy?wtf??? :cheer: i po kązdym takim aktywnym dniu boli mnie brzuch nocami. Ogóle czuję się bez zmian, jest mi jedynie duszno momentami. Dzis pierwsza wizyta u ginekologa,strasznie się denerwuję, a do 15 jest tyle czasu....3majcie prosze kciuki.
Nati.olsztyn ja tak nie miałam w poprzedniej ciazy i teraz na razie też nie, więc nie poradzę bo nawet nie wiem, ale może się przemęczyłas i macica zaczeła się napinac, a może podnosiłaś małego do góry?bo jak się unosi ręce do góry to pobudza się macicę do pracy

pozdrawiam Was, dobrego poniedziałku :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #764495 przez nati.olsztyn
Gosia - Tak mi się właśnie wydaje że to z przemęczenia, bo byliśmy na długim spacerze, a potem u rodzinki i tam trochę musiałam nosić Młodego jak mąż na chwilę wychodził to odrazu był jęk.;-) Nie nosilam go jakoś strasznie więcej niż zwykle ale chyba jednak mimo wszystko za dużo.

11 lata 6 miesiąc temu #764498 przez Gosia27
nati.olsztyn napisał:

Gosia - Tak mi się właśnie wydaje że to z przemęczenia, bo byliśmy na długim spacerze, a potem u rodzinki i tam trochę musiałam nosić Młodego jak mąż na chwilę wychodził to odrazu był jęk.;-) Nie nosilam go jakoś strasznie więcej niż zwykle ale chyba jednak mimo wszystko za dużo.

widze po sobie, że jak nosze ZOsię to potem brzuch pobolewa

11 lata 6 miesiąc temu #764519 przez nati.olsztyn
Gosia - Daj znać jak już będziesz po wizycie u lekarza:-) Idziesz do tego samego ci w poprzedniej ciąży chodzilas?

11 lata 6 miesiąc temu #764521 przez Gosia27
nati.olsztyn napisał:

Gosia - Daj znać jak już będziesz po wizycie u lekarza:-) Idziesz do tego samego ci w poprzedniej ciąży chodzilas?

do innego, bo przeprowadziłam się, strasznie sie boje ze cos jest nie tak :( to silniejsze ode mnie....smutno mi

11 lata 6 miesiąc temu #764554 przez nati.olsztyn

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #764558 przez Gosia27
nati.olsztyn napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

zawsze jest jakieś % "szans" że kolejny maluszek urodzi się z chorym serduszkiem....przeprasza mnie to,paraliżuje...boje się, chce mi się płakac. Jeszcze nie mam żadnych objawów ciazowych...metlik w głowie

11 lata 6 miesiąc temu #764559 przez Gosia27
nati.olsztyn napisał:

zawsze jest jakieś % "szans" że kolejny maluszek urodzi się z chorym serduszkiem....przeprasza mnie to,paraliżuje...boje się, chce mi się płakac. Jeszcze nie mam żadnych objawów ciazowych...metlik w głowie

11 lata 6 miesiąc temu #764574 przez nati.olsztyn

[/quote]

Wiem, wiem Kochana! Mam ochotę Cię mooocno przytulić!!! Myślami jestem z Tobą, pamiętaj!:*

Ja się obawiam, że za pierwszym razem nam się udało i z Małym jest wszystko dobrze, a teraz jednak tak nie będzie... Boję się, chociaż staram się myśleć tak jak poprzednio, że MUSI być wszystko w porządku!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka