BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 10 miesiąc temu #839709 przez Monia2408
Dziendobry dziewczynki. A Ja na patologi leze w nocy mnie bol brzucha zlapal po prawej stronie ze az wstac z lozka nie moglam. Szczescie w nieszczesciu ze to najprawdopodobniej kolka nerkowa , mam zastoj w prawej nerce :( nie bardzo duzy ale jest. Z niunia ok juz dwa razy lezalam podlaczona do ktg serduszko ok i skurczy brak. Ciekawe co dalej bedzie ze mna. Katasza strasza mnie cewnikiem zakladanym do nerki jak w poniefzialek sie nie poprawi. Masakra :/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #839712 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #839717 przez Monia2408
W Mswia jestem na Woloskiej badania moczu wmiare mam leukocyty 10 a ile krysztalkow nie wiem w usg wyszedl zastoj. Naszczescie CRP 1. Wyniki w normie mocznik i kreatynina. Cisnienia rano 100/50, temperatury nie mam. Dali mi antybiotyk plyny i no-spe dozylnie. Ale ten brzuch mam dziwny twardy, wdety. Masakra maja ludzi 5 nas na dostawkach w pokoju. Z uro
Logow to pewnie w poniedzialek sie okaze kto co. A Ty masz zalozony ten cewnik?

10 lata 10 miesiąc temu #839733 przez babajaga0087
Monia - trzymaj się dzielnie i jak możesz to pisz co i jak :(
Wszystko musi być dobrze!

10 lata 10 miesiąc temu #839738 przez Martyna82
Dzien dobry dziewczyny.

Monia trzymam kciuki,zeby szybko Ci sie poprawilo, badz dobrej mysli! Mam nadzieje,ze sie dobrze toba opiekuja.

Jakasse,dzieki za info o dacie waznosci, ja tez jak kupuje to zawsze patrze na date i zastanawialam sie dlaczego nie ma na niektorych produktach, no a teraz juz wiem. Dzieki

Kocica, super-spa,zazdroszcze ;)

10 lata 10 miesiąc temu #839756 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #839759 przez anoda89
Dzień dobry. Produkujecie posty w tępię ekspresowym :)
Piękna pogoda u mnie dzisiaj aż się żyć chcę :lol:

Monia trzymaj się i pisz co u was.

Mnie też w boku prawym bolało potem przeszło na kilka i wczoraj znowu zaczęło. U mnie wydaje mi się że synek mi pcha stopy bo ja chodzę to nic nie czuję tylko jak siedzę.

10 lata 10 miesiąc temu #839772 przez Monia2408
Posiew poszedl rano a w ogolnym wyszlo bialko i leukocyty. Uspokoil Mnie ginekolig , ze to ostatecznosc. W poniedzialek konsultacja u urologa. Augumentin 625 biore. Dobrze sie opiekuja, ale weekend wiadomo. Moj ginekolog na nartach :/ Badania jutro bede miec powtarzane krwi.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #839773 przez katasza
[hid

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #839777 przez katasza
[/hide][

10 lata 10 miesiąc temu #839778 przez anoda89
Monia kurde ja to się nie znam na tych wynikach. Będzie dobrze, lekarze lubią tak straszyć niepotrzebnie. Leki bierzesz i wszystko wróci do normy.

Posiew ja robię w poniedziałek i też jestem ciekawa co mi wyjdzie :dry:

Katasza jeśli się dobrze czujesz to posiedź, chyba że wolisz iść i nie ryzykować.

Pogoda zarąbista tylko co z tego ja mąż będzie późno a tak na spacer byśmy poszli. Sama nie wyjdę bo się boje. Okno otwarte to trochę powietrza złapię :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu #839790 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #839809 przez babajaga0087
Pogoda rzeczywiście piękna, przed chwilą wróciłam z zakupów a zaraz wybieram się na spotkanie z dziewczynami z pracy, co prawda każda pracuje już gdzie indziej a ja jestem na zwolnieniu, ale jednak staramy się trzymać ze sobą kontakt, już mi ślinka cieknie na myśl o wielkim pucharze lodów albo np. gorącej czekoladzie :)

jakasse - kurna ja ostatnio tak się zastanawiam nad tymi kosmetykami dla dzieci, bo sporo się mówi o parabenach w specyfikach nawet dla dzieci, straszą, że to rakotwórcze itp., muszę poczytać i się rozglądnąć czy są jakieś kosmetyki właśnie bez tego syfu.

10 lata 10 miesiąc temu #839816 przez anoda89
Teraz czym dalej tym więcej problemów z ciążami będzie. Jak sobie pomyślę że jeszcze więcej bóli dojdzie :cheer: Maluszki zaczynają uciskać na narządy, nerwy i tam boli, tu strzyka. Ja to już jak babcia się czuje ale niby dużo nie zostało do końca a teraz pogoda coraz ładniejsza i będziemy spacerować i czas szybciej zleci.

10 lata 10 miesiąc temu #839825 przez katasza

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka