BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 10 miesiąc temu #840508 przez anoda89
Klaudaczka bardzo ładny brzuszek :) Szczuplutka jesteś i tylko brzuszek rośnie :)

Właśnie oglądam poraz setny Seks w wielkim mieście. Uwielbiam :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #840520 przez jakasse
Dziewczyny a jak wasza waga ile przytyłyście ???

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #840523 przez Mira_84
Dziewczyny , wpadam nocną porą i nadrabiam… ale piszecie! Wow, jest co czytać!

Monia – współczuję Ci Bidulko, wracaj szybko do sił…

jakasse – piękny brzuszek :lol: co do wagi to hmmmmm będzie jakieś +6 kg… no cóż, w końcu ciąża! :silly:

znacie to:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Klaudeczka – doczekałaś się ruchów Synka, wspaniale! boooskie uczucie :) mi też się czasami wydaje, że brzuch zamiast rosnąć to maleje…. Czarrrry marrrrry normalnie! :blink: A brzuszek masz ładniutki!

Katasza – że od ludzi z daleka to rozumiem… ale że w kawalerce to mnie ubawiłaś :lol: :lol: :lol: a nie lepiej by tak na pustej plaży przy zachodzie słońca???? Eee marzę sobie, bo mnie naszła straszna potrzeba na wyjazd jakis a tu perspektywy wakacyjne… eeee..yyyy… .żadne… to znaczy porodówkowe... :blink:

Martyna 82 – podoba mi się to podejście Twoje, że dostajemy 24h w prezencie – aż żal marnować taki czas !

Babajaga – z tą szkołą rodzenia to chyba zależy od prowadzących. Choć ja akurat niestety trafiłam do takiej ( tfuuuu, wybrałam taką….) która naprawdę była tylko strata czasu, więc w połowie kursu zrezygnowaliśmy – doszliśmy do wniosku, ze nie będziemy się wydurniać i oglądać film instruktażowy „pierwsza kąpiel” (poza tym lepsze znaleźliśmy na you tubie) – wyszliśmy z zajęć i poszliśmy do kina. Ale ta szkoła to była pomyłka – była na nfz., w naszej „grupie” było ze 25 par (!) wiec podstawowym problemem było – gdzie usiaść…. I jak nie paść z powodu braku tlenu w sali… więc same rozumiecie…

Anoda89 – dokładnie tak, siła instynktu macierzyńskiego jest niesamowita. Sama się dziwiłam, jak wiele rzeczy robiłam od samego początku instynktownie… Az się rozmarzyłam!

U nas weekend rodzinny- Az szkoda, że już się skończył :dry: w sobote była piękna pogoda i poszliśmy do zoo – Zosia zakochała się w wilkach, ona to w ogóle psiara jest. Tylko był problem z przemieszczaniem się, bo Mała Łobuziara to naprawdę Zosia Samosia – w wózku nie ,chce tylko na swoich nóżkach i absolutnie nie za rączkę… fajnie Jej to wychodzi, niestety wybiera sobie tylko znane kierunki…. Nooo ewentualnie może jeszcze przemieszczać się na rączkach mamusi, a ze mamusia brzuch ma już spory…. Zmachałam się przeokrutnie! :S

Decyzja zapadła – nasz Synek będzie miał na imię Krzyś :kiss:

a co do szkoły rodzenia

aaaaa, rozmawiałyscie o składach chemicznych kosmetyków dla dzieci. jest fajna strona www.srokao.pl/2013/01/analiza-chusteczki-nawilzane.html
www.srokao.pl/2013/08/analiza-balsamy-dla-dzieci.html

i o kremach na rozstępy www.srokao.pl/2011/03/analiza.html

, dziewczyna robi ciekawe analizy, dużo się można dowiedzieć.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #840531 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #840546 przez Mira_84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #840552 przez katasza
jhhj

10 lata 10 miesiąc temu #840574 przez anoda89

10 lata 10 miesiąc temu #840585 przez Kocica
Hej dziewczynki :lol:
Tak dziś dzien kota wiec szybciutko ukochac swoje siersciuchy raz dwa B)

Ech weekend mi migna doslownie w sobote w gościach, niedziela u rodzicow a tu juz poniedzialek..
W tym tyg na cukier ide i normalnie az mi sie odechciewa :dry: ale w nastepny wtorek poogladam sobie nasza laurke wiec warto sie pomeczyc :blush:

Mira Krzyś ladne imie :lol:

Anoda Wojtek fajnie i ja tam bym na sile nie wymyslala..u mnie maz zrobil liste a ja tylko z jego typow wybralam ktore mi sie podobaja i mamy Laurke :woohoo:

Co do wyjazdow my chcemy do niemiec do rodziny pojechac ale nie wiem czy dam rade czasowo to ogarnac a jak nie to weekend majowy koniecznie bo to nasz ostatni wspolny weekend we dwoje wiec trzeba by okazje wykozystac :silly:
jak wroce to stane na wadze bo nie mam pojecia ile mam na + ale mysle ze ok 6kg :silly:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #840598 przez katasza
kkjk

10 lata 10 miesiąc temu #840604 przez anoda89

10 lata 10 miesiąc temu #840609 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #840621 przez Kocica

10 lata 10 miesiąc temu #840638 przez Martyna82

10 lata 10 miesiąc temu #840680 przez anoda89

10 lata 10 miesiąc temu #840702 przez Kocica

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka